Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Kolondrum

félisten

válasz Recon666 #6509 üzenetére

A-DATA HM-650

Erre cseréltem a csifi 550-et.

Sokat gondolkodtam mit írjak: "Nem minden arany ami fénylik!"

Chieftec GPS-550AB-A full system perifériákkal hangfal nélkül (idle) >> [link]

Chieftec GPS-550AB-A full system perifériákkal hangfal nélkül (full load) >> [link]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A-Data HM-650 full system perifériákkal hangfal nélkül (idle) >> [link]

A-Data HM-650 full system perifériákkal hangfal nélkül (full load) >> [link]

Összegezzük!
    Picit javult az idle fogyasztás és kb 30w-al javult a terhelt fogyasztás és javult (legalábbis nálam) a teljes perifériákkal együtti cos fi, gondolom ha csak a gépet mérném ott is javulás mutatkozna.
    Teljesen máshogy viselkedik játékok alatt wattokban mint a csifi, összességében javult a villanyszámla javára, de nem kell itt ezrekkel számolni / hó.
    Hátrányok: Ki****tt merev kábelek nem lehet őket hajlítani, le vannak folyatva ragasztóval kicsit a csati alatt, hogy a harisnya ne csússzon vissza, óriási hiba.... Lehetetlen a használata, majd kiszakadnak a HDD sata tápjai mert annyira közel van minden egymáshoz + a DVD íróm nem tudom bekötni (nem írom le miért látni kéne :W :((( )
    Orbitálisan nehéz a táp!

képek jó minőségben:

[link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

Nekem a táp: Gondot okoz a használata, de javított a fogyasztásokon.

Új hozzászólás Aktív témák