- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Emberek ebben: FSP/Fortron FSP350-60EGN milyen bél lehet és képet a PCB ről lehetne találni valahol.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Boogie33
senior tag
-
moha21
veterán
-
Boogie33
senior tag
-
tornas
őstag
válasz atti_2010 #50378 üzenetére
Én sem értem, hogy mi történhetett a tápegységgel. Végül is csak "áramszünetet" kapott, ami nem is külső eredetű volt.
Ennél a Corsair-nél jóval hitványabb tápegységek is túlélnek, akár több ilyet is egy nap, legyen az külső vagy belső eredetű áramszünet. A melóhelyemen egyszer 1,5 órán belül 6, külső eredetű áramszünetünk is volt és a 4 gépet minden egyes áramszünet után újra elindítottak. Mindben Codegen-ek voltak és túlélték. Hab a tortán hogy most is mennek az irodai konfigok, pedig már 7 évesek (tápostúl, hidegnek-melegnek kitéve) mind a négyen.
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék egy megbízható 80+ tápot kb 300-350W teljesítménnyel. (ennél kisebbeket nem találtam elérhető közelségben)
Elkellene látnia egy Atom D525 lapot és 6 winyót. Semmi különös megterhelés csak induláskor.
Jó lenne egy rövidzár védelem, túlfeszültség védelem.
Eseleg ötlete valamkinek, hogy mivel lehetne vigyázni még a winyókra. (tervben van egy jó szünetmentes is)
Gonoltam egy Be Quiet PURE POWER BQT L7 - 300 Watt -ra
Ki mit ajánlana?Előre is köszi!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
-
Boogie33
senior tag
válasz Graphics #50375 üzenetére
Persze , természetesen le is vásárolhatom , vissza is adják a pénzt ha akarom , nagyon korrekt ügyintézés azzal semmi baj nincs. Csak kell egy másik táp.
De most már lehet hogy meg elégednék egy picit olcsóbbal is mondjuk 35k-ig ( ha van valami ennyiért ).[ Szerkesztve ]
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Boogie33 #50374 üzenetére
De levásárolhatod náluk a tápot? vagy garanciálisan ennyi, nem foglalkoznak vele tovább?
Csak mert ha olyan van érdemes rákérdezned a Corsair-nél valakinek volt esete, számlát és garilevelet csatolva kiküldte Hollandiába és érkezést követő 3. napon már kapta is az új tápot
-
Boogie33
senior tag
válasz tornas #50373 üzenetére
Teljesen biztos hogy tönkre ment , vissza vittem gariba és ott is megállapították hogy annyi . Csak ezek nem javítanak hanem cserélnek, de mivel ezt már nem gyártják ,nincs nekik , ezért kellene egy másikat vennem a fentebb említett konfighoz ami hasonló kaliberű mint ez.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
tornas
őstag
válasz Boogie33 #50371 üzenetére
"...a készenléti áramkör mehetett tönkre. "
Erről könnyen meg tudsz győződni: egyszerűen multiméterrel meg mérheted az alaplapi csatlakozón, hogy a lila (a pin hivatalos neve + 5VSB) és a fekete között jelen van-e az 5 V. Nem kell a POWER gombot sem megnyomni! Csak a géped (a tápegységed) legyen bedugva a ~230 V-ba!
Ha fel-le ugrál vagy alacsony az értéke, vagy semmi sem mérhető, akkor baj van a készenléti körrel.
Ez egy bika kis táp ám. Biztos, hogy tönkrement???
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
s1ru2
aktív tag
Hali, bejött még 1 esélyes a listámba.
Seasonic M12II-520 ?? Erről mi a vélemény? 22k 5 év gari, nagyon szimpatikus teszteredmények.
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Nagy gondban vagyok , szeretett tápom ( Corsair AX650 ) önhibáján kívül beadta a kulcsot
Most szeretnék venni egy hasonló paraméterekkel és minőséggel rendelkező tápot szerintem lehet hogy kisebb is elég lenne de ezt döntse el nálam jobban hozzá értő.
A config Phenom II x6 1055t
Msi 6970 Lightning
Asrock 890 Gx extreme3
2 vinyó
6 venti
Köszi."Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
RedP
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Jelenlegi tápom cserére szorul.
Mostani házam felső tápos de ezt nemsokára cserélni szeretném szóval olyan táp kellene ami alsó és felső tápos házba is megfelelő.Nézegettem a tápajánló táblázatot találtam is jópár tápot de inkább kérdezek hogy a lehető legjobbat tudjam választani
A konfig amihez kellene:
MBO: MSI H67MA-E35 (B3)
CPU: Intel® Pentium® Processzor G850
RAM: 4 Gb Kingston 1333mhz DDR3
GPU: Gainward 450 GTS 1 GB
HDD: 320 GB Seagete Barracuda 7200rpm
Illetve van még benne egy dvd író és 3 venti a házban.Az ár .. max 15k remélem ezért már lehet jót venni.
Üdv!
-
Cobra.
őstag
válasz Simivok #50358 üzenetére
Még nagyon nincs tapasztalat az új Intel platformokkal, a CTG-nél szerintem 80%, hogy menni fog. Ha biztosra akarsz menni, akkor lecseréled a tápot egy FSP Aurumra vagy Raiderre, illetve más gyártó DC/DC konverteres tápjára. Ha van külön VGA is a gépben, akkor meg teljesen mindegy, az megadja az alap áramfelvételt.
-
atti_2010
nagyúr
konkrétan egy 350-es táp is bőven elég lenne, egyedül az a bajom velük, hogy később sokkal könnyebb eladni, amiben több a watt
Átcímkézed 450W -ra néhány gyártó is azt csinálja.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
nagyúr
válasz KAMELOT #50359 üzenetére
jó dolog a top class minőség, de nem akarok most ennyi pénzt rákölteni - ha akarnék, akkor már megvettem volna Duliee kollégától az X400-ast
konkrétan egy 350-es táp is bőven elég lenne, egyedül az a bajom velük, hogy később sokkal könnyebb eladni, amiben több a watt
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
KAMELOT
titán
Öcsémnek 4,5 éves a FSP bluestorm II hangját sem hallani. Én FSP SAGA II tápomat sem hallani. Ami viszont sokat tesz vedd ki a venti feletti rácsot az mindjárt lehalkítja a tápot. Corsair TX után a helyedben Seasonic-ot vennék. G-650 vagy platinum hybrid-et.
(#50358) Simivok: FSP AURUM 400W azt vegyed. Milyen más komponensek lesznek még a gépedben? Mert az alaplapon kívül van más is.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Simivok
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan gépet fogok vásárolni, melyhez a következő lapot fogom választani: Asus B85M-E.
Azonban itt érkezett egy rendkívül negatív, 1*-os értékelés az egyik felhasználótól. Miszerint be se tudta kapcsolni a gépet, mert nagyon kis feszültséget vesz fel a lap, és a tápegység nem kapcsol be.
Nem tudom, hogy a júzernek milyen tápja volt, én egy CTG-500-at néztem ki.
Tehát a kérdésem az, hogy jó-e ez a táp+lap kombó, és nem ér majd-e kellemetlen meglepetés?Galaxy S23 256GB Cream
-
nagyúr
válasz LógaGéza #50355 üzenetére
nekem is az 550-es raider a leginkább valószínű jelöltem (ha eladom a TX650-emet ), de engem pont a ventillátor bizonytalanít el - a review-k azt mondják, hogy csúszócsapágyas (asszem ez a sleeve bearing helyes fordítása), ami az elején halk, aztán 1-2 év múlva már nem feltétlen annyira halk.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Graphics
Jómunkásember
-
LógaGéza
veterán
válasz Graphics #50352 üzenetére
Már anno is értetlenkedtem itt Két fontos pontom van: 2db PCI-E VGA tápcsatlakozó kell rá (itt bukik az XFX - nem, nem fogom toldani, ez az egyik ok amiért cserélem a CTG-450-80P-t), és minél halkabb legyen (Protechnik ventik akkori tapasztalataim alapján a leghalkabbak). Nem tudom a Seasonic tápokat milyen ventivel szerelik, de ezért érdekel a S7-143 és a silveres FSP Raider. Ha valaki esetleg rendelt az utóbbiból mostanában, jelezhetné, hogy hol lehet kapni Protechnik ventikkal
Cobra.
VGA-t max CUDA kódolásra használom, ergo nem valószínű, hogy lesz erősebb, sőt ez se nagyon van maxon járatva.[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Szép reggelt!
A be quiet! S7 143 (System Power 7 - 450W) mennyire éri még meg mindig? 16 körül kapható, ez árban van jobb választás? Az adatlapomon van a konfigom, később lecserélődik majd a MB+CPU egy i7-4770K-ra, és hozzávaló lapra, jó lenne ha azzal is szaladgálna.Silver FSP Raider belsővel még mindig csak ők kaphatók a magyar piacon?
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
mghltm
addikt
válasz Graphics #50346 üzenetére
apron leltem ra, de a cimkejen nincs (85) felirat ( korabban MMIX irt a 400-asokrol )
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
mghltm
addikt
FSP300-60APN-nel szemezgetek, de nem sok infot talalok rola. az orosz oldalon egy 80+-os verzio szerepel, a tajvani oldalon pedig bronz minositesu. kerdesem az lenne, hogy letezik belole regebbi/gyengebb verzio avagy nem foghatok melle, barmelyiket is veszem?
koszonom!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
hugi0
őstag
Sziasztok a kerdes adott melyik tapot vegyem:
Chieftec GPS-550AB-A 8000.-
Enermax Pro82+ II. 425W 9000.-I5 750
HD4870 + Accelero S1 + 2 x 12cm vencsi
2db ram
4 SATA vinyo
1 IDE DVD Iro
A hazban + 4db 9 centis zalmann felel a kereszthuzatert.
Alltalaban 2-3 usb eszlkoz.Koszonom a megindokolt valaszokat.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
pittbaba
aktív tag
Még egy:
http://hardverapro.hu/apro/460_watt_gigabyte_460_ge-r460-v1_pfc/hsz_1-50.htmlEzt megtaláltam a listában is, ezek szerint ajánlott.
Ehhez a házhoz
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gz-x3_kiarusitas/hsz_1-25.html
és az aláírásomban lévő alaplaphoz passzol?Háznál mit kell nézni, hogy kiderüljön jó e bele a táp? (alultáp,felültáp,alul ventilátor, felül ventilátor hogy kell nézni?), illetve az alaplapnál voltak ezek régen, hogy egyikbe ilyen plusz dugó kellett a másikba meg amolyan, ezek már mostanság mindenféleképpen kompatibilisek? (nem az AT, ATX dugóra értem, hanem amit még azon felül kell bedugni a lapokba). Kicsit képbe kerülök ezzel, akkor már ezzel a kérdéssel sem zaklatlak Titeket
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
Slade82
csendes tag
válasz Graphics #50338 üzenetére
Köszi a választ.
Csak azért kérdeztem mert ugye ebben 2 12V os ág van, és hogy emiatt nehogy gond legyen. Meg később majd egy i7 et is tervezek... De akkor megnyugodtam. Ha esetleg lecserélném, akkor a nemsokára EU-ba érkező CM silent pro gold 550W jó lenne?
Dobjátok ki! Expeditíven!
-
Slade82
csendes tag
Sziasztok!
Egy FSP Aurum 500W elég egy i5-2400 nak meg egy gtx 670 nek?
Dobjátok ki! Expeditíven!
-
mohalaca
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni a hozzáértőktől.
Az alábbi konfighoz néztem tápot:
Gigabyte P67A-UD3-B3 lap
I5-2500 proci
7850 VGA
3 vinyó
meg vagy 4 12-es venti van a gépben.Ezeket nézegettem:
FSP Raider 550
XFX 450W Core Edition V2 Full WiredSzerintetek melyik legyen? Vagy esetleg tudnátok mást ajánlani ami jobb?
Árban 15k magasságában gondolkozok.Előre is köszi a választ!
Tisztelettel: mohalaca
-
pittbaba
aktív tag
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gz-x3_kiarusitas/hsz_1-25.html
Ehhez passzol ez:
http://hardverapro.hu/apro/ki_keri_az_utolsot_be-quiet_l7-350_a_minoseg_es_a/hsz_1-50.htmlAláírásban a configom. 10-ből meg akarom úszni a vásárlást, vagyis tápra olyan 7e Ft maradt, mit lenne érdemes és ajánlott vennem? Ha láttok aprón valami jót, szívesen látom a linket
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
moha21
veterán
válasz Graphics #50311 üzenetére
Mondjuk pont nem a vinyó motorját szokták kinyírni, hanem inkább az a elektronikát.
A forró levegő sem lenne önmagában baj, ipari környezetben napi szinten találkozni ilyennel milliós költségű szerkezetekben.
P.Ü. jöhetne mennyi nálad egy modu825+ _
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Kingaxxx
tag
válasz TaylorXIII #50317 üzenetére
Igen tudom, teljesen igazad van, bocsika, felső tápos !
-
Graphics
Jómunkásember
válasz ALONSO11 #50321 üzenetére
Végülis az első három ugyanaz nem is értettem miért írtad be többször:
Ajánlat:
FSP350-60HLN : újabb mint az MDN / 8cm venti / EMDN /12-es / ,amin kevés az alaplapi csat is, tehát inkább régebbi gépekhez való
Be Quiet L7-350-est tudok én esetleg.
Amit a kolléga említett CTG-400, FSP-kből pedig az APN, HLN
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
mindenkinek magánügye, hogy mire költi a pénzét, és milyen kockázatokat vállal - azt viszont felelőtlen dolognak tartom, hogy az egyszeri saját szerencséd alapján azt írod egy táp-tanácsadással foglalkozó fórumba, hogy szerinted "nem lehet különösebb baj". de, bizony lehet.
na ennyi, nem akarom túlkomplikálni a dolgot"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
lysgb
tag
válasz Kingaxxx #50316 üzenetére
tápokról nem tudok szólni, de ha játékra vagy kíváncsi, ezen az oldalon megtudod adni a konfigurációd és kiszámolja, hogy elég-e a gép a játékhoz.
itt pedig a gépösszerakóval ellenőrizni tudod, hogy kompatibilisek-e az alkatrészek, akkor is ha nem értesz hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Kingaxxx #50316 üzenetére
Az az alaplap nem biztos, hogy fogja támogatni a procid, szóval az én javaslatom MSI-B75M-E33 inkább, vagy Gigabyte B75M-D2V
A többi elem jó / igaz ez nem gépajánló.
Tápegységből pedig elég hozzá egy 400W-os de az jó legyen. Chieftec CTG400 a legkisebb ajánlható táp, vagy az FSP350-60APN 85+
Ment egy privát , gépösszerakás tanáccsal is
[ Szerkesztve ]
-
Kingaxxx
tag
Sziasztok, teljesen hülye vagyok ehhez a táp dologhoz sajnos, el olvastam az ismertetőd de ez nekem tényleg a gyengém, fiúk segítsetek a lenti confighoz milyen táp lenne a jó, a lényeg olcsó legyen!!
Ezt az össze állítást tervezem!
HÁz: ATX házam van itthon!Táp: ?
DVD író: van itthon (sata2)
Merevlemez: Szintén van (sata2)
CPU Hűtő: van szintén ! Micro ATX mind 2 alaplap valószínű bele megy majd az új alaplapon a megfelelő helyre!
De ha jól olvastam az új CPU-hoz jár!Továbbá ezeket veszem--->
Alaplap : http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=50838
CPU: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=12754
RAM: 2x http://www.pcx.hu/termek/kingston-2gb-ddr3-1600mhz-kvr16n11-2-memoria-105312
VGA: http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=31660
Összesen: 65,688 Ft
Mai játékokra jó lesz szerintetek?
A válaszokat előre köszönöm!
-
lysgb
tag
Jó, az hogy nem kapcsolt be a gép, de új táppal gond nélkül működött benne minden tovább, nekem nem különösebb probléma ha leégne tőle az egész, akkor öntenék rá egy liter benzint, hogy "égjé vaze" de nem történt ilyen.. (és mivel már szinte nem használom, nem is nagyon fog)
És igen, mielőtt majd újat veszek, elolvasom az összes listát és a friss ajánlatokat és csak olyat veszek, ami minőségi. (a corsair - talán fakuló - emlékeim szerint még szerepelt az ajánlottak között, azért mondtam azt) -
nagyúr
"ment kb 4 évig, amikor megadta magát..."
"átlag felhasználásra, normálisan bekötött házban, szerintem nem lehet különösebb baj ezekkel sem"ez persze attól függ, mi számít különösebb bajnak, de miután a táp a számítógéped összes alkatrészével kapcsolatban van, ezért egy megfelelő igénytelenséggel összerakott darab képes arra, hogy az összes alkatrészt tönkretegye. ennyire még az alaplap sem sokoldalú
-
Graphics
Jómunkásember
Corsair és hasonlóval is már vigyázni kell.
1. Corsair nem gyárt tápegységet, kizárólag vásárol belsőket ,amiket értékesít vmilyen formában.. Ezeket beszállítók biztosítják. Alsó kategóriában egyre gyengülő minőséggel.. közép-kategóriában is ez a jellemző..
Előbb kérdezni kell itt a topicban, mit akarsz venni. Gagyi táppal én gépet nem merek már üzemeltetni, és javasolni se lenne lelkiismeretem szart... / majd utána engem csesztetnének vele...
Only Quality
-
Graphics
Jómunkásember
Ezek után mindig lázongás szokott kitörni
Aki szereti az orosz rulettet, az vesz Gaba,Mercury, Codegen, HKC, és még sokan mások közül.... / amúgy az M-Tech is Mercury, csak lehet már a sok rossz cikk miatt át kellett nevezni... /
Bárhogy nevezhetik el a szar tápot, az szar marad...A rossz minőségű tápok kinyírják a DVD meghajtót, a vinyó motorját, és még olyan alkatrészeket is tönkretehet, amik az alaplapról kapják az áramot... USB és ami arra rá van kötve.
Lehet kockáztatni, ... arról nem beszélve, hogy én betettem egy gépbe ,/mert még nem jött meg egy kisebb FSP/ egy Deer tápot, és forró levegőt fúj ki...
Pedig a gépben még VGA sincs, alaplapi S3 Chrome van benne... Na akkor mi terheli? Semmi, szar a táp...
Küldtem privátot is pár napja , ha kockáztatni akarsz akkor viszont mindegy mit ajánljunk itt
Néhány eset:
Gaba táp, ismerős gépének kilőtte az oldalát és a kondi a szeme mellett repült el...
HKC táp, ismerősnek 4 db DVD meghajtót küldte a másvilágra, egy 2TB-os WD vinyóval együtt...Soroljam?
"normálisan bekötött házban" ? ez mit takar, elképzelni se tudom, hogy lehet nem normálisan bekötni egy házat?
[ Szerkesztve ]
-
lysgb
tag
Annyit azért hozzátennék, hogy az eddigi gépemben egy a házhoz adott "gaba" táp ment kb 4 évig, amikor megadta magát, most 2éve M-tech(emlékeim szerint nem ajánlottak között van) van benne és eddig semmi baja. Szóval átlag felhasználásra, normálisan bekötött házban, szerintem nem lehet különösebb baj ezekkel sem.
De legalábbis ha 4évig bírja, az nálam már elfogadható.[ Szerkesztve ]
-
s1ru2
aktív tag
válasz Graphics #50305 üzenetére
A 650HX Bronze minősítés. Az gond? Nyilván a Gold jobb az tudom csak van valami komolyabb jelentősége? Csak mert 7év garival és olcsóbban tudnám beszerezni mint a bolti árak.
Most nézem , létezik az h ebből van Gold, Silver és Bronze is ?
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
s1ru2
aktív tag
válasz Graphics #50302 üzenetére
Tekintve, hogy a Chieftecem elment 7 évet. Legalább ennyit szeretnék megint
-
Graphics
Jómunkásember
Corsair CX 500-600 - CWT, ha hosszútávra tervezel ezeket húzzuk ki ,mert ők inkább alsó-közép
HX 650 ? (7 év gari miatt) - Seasonic belső, nagyon ajánlott, gari miatt is
COOLERMASTER Silent Pro M2 520W- Seventeam belső, messzire kerülendő
COOLERMASTER GX 550W RS-550-ACAA-D3 - Enhance belső.Én ezek közül a HX-re tenném a voksom, vagy inkább Seasonic G550-re mert abban minden a gyártó előírásnak megfelelő értékeken dolgozik / venti /
[ Szerkesztve ]
-
s1ru2
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mivel az elmúlt pár évben nem követtem a tápegységek világát, milyen tápot kellene néznem? Eddig egy Chieftec GPS550AB hajtotta a gépem, ami viszont tegnap megadta magát. A konfigom a leírásban felellhető.
Az elvárásaim, csendes legyen (többet filmezek, mint játszom) megbízható és az sem baj ha moduláris. Én továbbra is az 500-650 közötti kategóriát céloztam. Néhányat sikerült is kiszemelnem. Melyik lenne ezek közül ajánlott, illetve kerülendő vagy "ez a tuti" darab. Más ötleteket is szívesen elfogadok, várok !
Corsair CX 500-600, HX 650 ? (7 év gari miatt)
COOLERMASTER Silent Pro M2 520W
COOLERMASTER GX 550W RS-550-ACAA-D3Esetleg más felmerülő megoldások? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest