- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
kinéztem egy videókártyát ([link],) és azt írják hozzá, hogy minimum tápegység 500 W. Akkor ez a tuti ?
Mit ajánlotok. Elkezdtem már nézegetni, de hát ezek valami horror árakon vannak, persze, van 3-4-5 és 8-9 ezeré is tápok. Én alapból 5 ezret szántam rá, de úgy tűnik ez az összeg jó ha a fele lesz -
Santi22
aktív tag
Mekkora táp kell ennek a konfignak?
Alaplap: ASUS P8H77-V LE
CPU: INTEL Core i5-3470 3.20GHz
RAM: CORSAIR 8192MB XMS3 DDR3 1600MHz CL11
VGA: ASUS GTX650-DCTG-1GD5 GTX 650 1GB GDDR5
HDD: WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
ODD: ASUS DRW-24B5STFőleg játékra lesz használva, de tuning egyáltalán nem lesz.
A választ előre is köszönöm, akár konkrét ajánlatok is jöhetnek.
15-16 ezrem van a Ház+Táp kombóra, ami tudom, hogy kevés, de ennyi a max keret. -
pcsabat
őstag
válasz valentin94 #37494 üzenetére
legnagyobb esélye a merevlemez hibának van, de a többi is bejátszhat.
-
valentin94
csendes tag
válasz Brutus880 #37493 üzenetére
Üdv. Olyan problémám van hogy a rendszer állandóan hibákat jelezz ujraindulásnál javítani akarja magát de nem sikerül neki akkor van hogy elindul 10.szerre. Volt rajta windows 7 windows 8 már nem tudom hányadszorra tettem újra. Mivel lehet a probléma Alaplap,Merevlemez vagy táp? köszi üdv.
-
Brutus880
tag
Ide is beírom már azért Minden itt lévő aktív fórumtársnak: Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!
[ Szerkesztve ]
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
gallzsolt
csendes tag
Köszönöm a válaszod!
Ok akkor mást választokGépem:alaplap:ASUS M5A78L-M/USB3 proci:AMD Phenom II x4 B50 Ram: Kingston 4096Mb 1600Mhz vidi kari: ASUS radeon HD 7770 Táp: Chieftec Iarena 450W ház:Sharkoon vaya value vinyo:segate baracuda 250GB
-
gallzsolt
csendes tag
és ha még tudtok valamit erről azt is meg köszönném
CHICONY Hipro 500W Bulk
érdemes megvenni vagy hulladék az egész?Gépem:alaplap:ASUS M5A78L-M/USB3 proci:AMD Phenom II x4 B50 Ram: Kingston 4096Mb 1600Mhz vidi kari: ASUS radeon HD 7770 Táp: Chieftec Iarena 450W ház:Sharkoon vaya value vinyo:segate baracuda 250GB
-
gallzsolt
csendes tag
Sziasztok!
Mit tudtok erről a tápról?
N-Base N Power N450
Érdemes vagy hulladék az egész.A válaszokat előre is köszönöm.
Gépem:alaplap:ASUS M5A78L-M/USB3 proci:AMD Phenom II x4 B50 Ram: Kingston 4096Mb 1600Mhz vidi kari: ASUS radeon HD 7770 Táp: Chieftec Iarena 450W ház:Sharkoon vaya value vinyo:segate baracuda 250GB
-
pcsabat
őstag
válasz Hubba12 #37482 üzenetére
kevés a GPS 450. 12V-os ágon max 180W-ot fog tudni adni a VGA-nak, a GTX 280-ad meg kérhet akár 240-t is (terheléstől függően). Édes kevés neki a 15A-s 12V-os ág. Meg jóval régebbi konstrukció is mint a CTG500 és valószínűleg sokkal többet is ment. Nagyon jó vétel az a CTG500 8k-ért. Abba ruházz be, az vinni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
Hubba12
senior tag
amugy köszönök minden segitséget MEgprobálom az 500-ast.
Csak az ASUS!
-
Hubba12
senior tag
gtx 280
egy intel pentium E6600
p41m-g28 alaplap
4 giga ddr3 1600mhz ram al (690mhz)
egy WD raptor 10000 rpm
és 3 12cm venti
Ezt kéne meg hajtani azzal a 450 cheftifel szerintem birná föleg hogy a cpu 65 w eszik.Csak az ASUS!
-
Brutus880
tag
válasz Hubba12 #37478 üzenetére
Írjad már akkor legalább hogy nem akarsz rá szánni 8.000 forintot... Pedig tényleg jó kis táp jó áron és mindig a tápra kell a legtöbbet fordítani mert az a gép szíve-lelke. De ez már szinte "közmondás" de hát te tudod.
(#37478) Hubba12: Akkor kérd karácsonyra a szüleidtől vagy nem tudom...
[ Szerkesztve ]
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
pcsabat
őstag
válasz Hubba12 #37474 üzenetére
az a baj, hogy a GTX 280-nak 230W körüli a TDP-je. 8k-ért még használtan sem nagyon tudok olyan tápot ami jó lenne neked ajánlani. Egy egy ágas 450W körüli már elég lenne, de hiába mondok neked FSP 400APN-t mert osztottak az ágai és valószínűleg a GTX280-l még tuning nélkül is lekapcsolna. Ami meg silány minőségű táp és nincs benne védelem, lekapcsolni nem fog viszont megöli a kártyát vagy az egész rendszered rosszabb esetben...
Szerk.: tessék EZ AZ ami kell neked, csapj le rá gyorsan mielőtt valaki elviszi.
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
válasz nihill #37471 üzenetére
Igen, az L7 Pure power sorozat 300 - 530W között FSP belsővel szerelt, ajánlott táp.
BQT L7 300W - 2x 12V-os ágon 18-18A, 80Plus, max.252W
(A BQ L7 Pure power 630W ill. 730W tápok inkább mellőzendő...HEC elektronikával készültek)Én a helyedben rászánnék még +2ezer forintot és a 430W-os tápot venném...biztos, ami biztos.
BQT L7 430W - 2x 12V-os ágon 18-18A, 80Plus, max.360WPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
pcsabat
őstag
válasz Hubba12 #37467 üzenetére
Potzee jól mondja. Sajnos az újabb hipro-k nagyon gyenge minőségűek. Lehetett olvasni itt fórumon is, hogy a vadi új darab már bekapcsolás után nagyobb terhelés nélkül pukkant.
Azt mondom, hogy ez a pár ezer forint már nem éri meg, hogy veszélyben legyen a géped. Szerintem az előttem említett tápok valamelyike, vagy egy Corsair CX430 80 plus bronze már elegendő és biztonságos lenne hosszú távon. Ha ezek drágák keress itt aprón használtan az említettekre, vagy esetleg egy XFX Pro 450-re vagy Corsair VX 450-re (láttam őket minap jó áron HW aprón)
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Egy A8-5600k netezős konfighoz keresnék tápot. Nincs dVGA, 1 SSD, 1 HDD, 1 DVD van a házban.
Egy Be quiet pure power L7 300 W tápot néztem ki. Ez ajánlott táp, megvehetem hozzá?köszönöm
-
Rodolffo
csendes tag
Hali!
Ez nem vág teljesen a témába, de! Lenne egy konfigom egy CX600-as táppal, i7 3770-nel, két HDD-vel és egy SSD-vel meg egy 8 gigás stickkel, + a házventik meg ilyenek. Ehhez vásárolnék egy 670 Power Edition OC-t [link]. Elbírná még? Lehet hogy hülye kérdés, de fogalmam sincs és nem akarom azt, hogy van egy videókártyám de nem tudom használni, persze akkor kell tápcsere stb.Köszi a válaszokat!
"Cogito, ergo sum"
-
szacsee
nagyúr
válasz vendingo #37462 üzenetére
Tájékozódj külföldi oldalakon is ahol részletesen is letesztelik a tápokat.
HardwerSecret
JohnnyGuru stb
Ott úgy kezdik, hogy a már letesztelt tápot rapittyára szedik és leírják, hogy mire számíts. szűrőáramkörök, szabályzóáramkörök (szakik jobban tudják).
Eztán beterhelik a tápot különböző terhelésen és mérik a feszültséget, emellet mutatják a hatásfokot.
Pár tesztoldal asszinkron terhelést is mér, így megterheli a 12V-os ágat pl a 3,3V-ost és az 5V-ost nem birizgálja, hogy elindul-e a táp. Ha ez megvan megnézik általában thermo dobozban hőfokot feltekerve, hogy magasabb hőmérsékleten mit csinál a táp, ilyenkor a hővédelmét tesztelik. Eztán rákötik osczilloszkópra és majdnem full terhelés alatt megmutatják milyen is adott ág feszültsége oszcilloszkópon kersztül.
PL amiért a Raider nekem nem annyira szimpatikus, hogy közel teljes terhelésen majdnem 100mV fesz esik a 12V-os ágon. Hasonlításképp G550-es Seassonic 20-30mV ha jól emlékszem.
Aurum kicsit jobb, de ott sem túl jók ezek az értékek. Ráadásul FSP a fesztüskék elleni védelmet szereti kispórolni.
Valamilyen okból azt írja nem szükséges betenni ... gondolom saját elektronikára hivatkozva. Közben SS tápoknál a mai napig bent virít a ferritgyűrű betápnál agyonkondizva.
Ha jön erre egy guru, majd ír a szösszenetemre valamit.
Nem azt mondom, hogy az Aurum és a Raider nem jó, sőt, csak vannak jobb tápok is, csak drágábban.
Ha nem számít a kesh, akkor véleményem szerint SS, vagy valami jobb táp, ahol a DC fesz kb halott EKG-jához hasonlít oszcilloszkópos mérésnél.
Ki tudja, hogy a mostani hardvereken mit spórolnak el és hogy pl egy alaplap az állandóan ingadozó nem épp sima egyenfeszt hogy tűri. Lehet amelyik gépben most normális szűrésű és simább egyenfeszt leadó táp van tovább eléldegél mint amelyik kis terhelésen is 20ms alatt 30-40mV különbséget csinál 5V-on.
Bocs, ha nem mindent szakkifejezéssel írtam, ha esetleg tök hülyeség amit írtam szóljon rám egy guru és töröltetem a hsz-t, de ezt így látom. -
Potzee
addikt
válasz szacsee #37454 üzenetére
Hát, igen...előbb-utóbb mindenki eljut a Seasonic-hoz...
...Antec, XFX, Corsair, BeQuiet!...
Bár a BeQuiet! tápok többnyire FSP belsővel készülnek, de a Dark Power Pro sorozatuk 850W-tól felfelé Seasonic beles...A legjobb párosítás: Seasonic elektronika + BeQuiet! SilentWings venti Jó is, halk is!PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Hubba12
senior tag
Egy HKC 430w os táppra semilyen körülmények közzöt ne kössem rá a gtx 280-asomat? Mert nagyon szeretném ha menne, de már nincs pénzem egy jó ideig új tápra...
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Potzee
addikt
válasz Brutus880 #37452 üzenetére
XFX Pro 750W (P1-750S-NLB9) 25k
(Seasonic bél, 12V ágon 62A, 80PlusBronze, moduláris, 135 mm-es venti)
XFX Pro 850W (P1-850B-NLG9) 33k
(Seasonic bél, 12V ágon 70A, 80Plus Silver, moduláris, 135 mm-es venti)
Be Quiet! Dark Power Pro 650W 40k !!!
(FSP bél, 4 12V-os ág - 2x 20A ill. 2x 25A, 80Plus Gold, moduláris 135 mm-es venti)
Corsair AX750 (CMPSU-750AX) 43k
(Seasonic bél, 12V-os ágon 62A, 80Plus Gold, moduláris)[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Brutus880
tag
Vagy fogom az FSP aurum 750 goldot és a Yate ventilátort kicserélem egy 140-es Silent Wings 2-re
[ Szerkesztve ]
-
Brutus880
tag
Akkor szerintetek mi legyen? legyen ez vagy a +20.000-nél több be quiet! Dark Power Pro 10 750W?
-
Potzee
addikt
válasz Brutus880 #37448 üzenetére
...a BeQuiet! SilentWings venti után biztosan hangos a Yate Loon...
A pcx-en jókat olvastam az Aurum-ról. Nekem még nem volt ilyen (az egyik gépemben egy FSP450-60APN-t hajtok) de szerintem ár/értékben nagyon jó. Egy BeQuiet! ventivel a legjobb lenne!Itt egy halkabb alternatíva...57k
Álmaim tápja!
BE QUIET! DARK POWER PRO 10 850W
Seasonic belső, 850W, 12V-os ágak 2x 30A ill. 2x 35A, 80Plus Platinum minősítés, moduláris kábelezés, 135 mm-es SilentWings venti_50% terhelés mellett 10 dB, 5 év gar.[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Brutus880
tag
Még mindig el vagyok gondolkodva a FSP Aurum gold 750W tápról és most néztem meg az iPon-on hogy azt írják rá a hozzászólók:"Igen jól teljesít csak nagyon hangos a ventik 1170rmp pörögnek és a max teljesítménynél 2400rmp" Most ez tényleg valóságos lenne ennek?
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Megnéztem külföldi oldalak tesztjeit. Én vagyok csak szkeptikus FSP Raider és talán aurum ügyben, vagy van itt más is?
-
Potzee
addikt
válasz pcsabat #37441 üzenetére
Valóban ezek nagyon jó cuccok, bár ha jól tudom, a Corsair jó néhány AX és HX modelljét már nem gyártja Seasonic belsővel...mára már csak 1-2 modelljük jön ki ilyen elektronikával...
Úgy tűnik, hogy a Seasonic helyét a Flextronics vette át a Corsair-nél pl.[link] vagy az AXi sorozat.
Ezeket tényleg aranyárban mérik
A CWT belsőre nem tenném le a nagy esküt...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
jeni
félisten
válasz vendingo #37440 üzenetére
ha erre gondolsz akkor az moduláris a kábelezése. teszt
(OFF)"Jelenleg egy i7-2600 és egy 6970 mellett teljesít szolgálatot egy NZXT H2-ben. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A kábelezése nagyon jó, a hangja sem vészes bár majd akkor kiderül ha bekerül majd a másik 6970 is és igazán meg fog izzadni."(/OFF)
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Potzee #37439 üzenetére
Köszi.
Sajna a moduláris XFX elfogyott a hardverkerbe, ipon-ál nincs.
Valószínűleg az FSP aurum marad a befutó, 1000ft-al több mint az xfx.
Ami van aurum ipon-ál arról nem tudom eldönteni, hogy moduláris-e vagy sem.
Máshonnan nem nagyon akarok rendelni , mert így is 5k körül lesz a posta ktg.
Sajna a BeQuiet-ok kiesnek az áruk miatt.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Potzee
addikt
válasz vendingo #37437 üzenetére
A Corsair szerintem felejtős régebben voltak Seasonic elektronikával szerelt cuccaik, manapság - ha jól tudom - már csak CWT ill. Chicony beles tápokat csinálnak...
Az FSP Aurum nagyon okés
XFX, Seasonic - ezek megbízható Seasonic belesek.
Antec szintén minőségi belsővel van (Seasonic, Delta, FSP)
BeQuiet! Dark Power Pro P8/P9/P10 sorozat (FSP ill. P10 850W-tól felfelé Seasonic belsővel vannak - ezek a csúcsmodellek!!! )
...bár ezek mind 30k felett vannak...
Jó lesz az az XFX...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
jeni
félisten
válasz vendingo #37437 üzenetére
Szia
Igen ha félsz attól,hogy nem lesz elegendő 2db ATI HD9990 kari ellátásához a táp akkor érdemes venni 1000-1200W tápot.
Az Ati kártyák (2db) csak állandó csúcson jártatásnál vesznek fel kakaót a tápból.
Az én Ati 5870-s karim csúcsra járatva "csak" 216W eszik a tápom.
A többi eszközök,az SSD és a HDD valamint a ODD nem eszik sokat.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
A héten ajánlottatok nekem egy xfx750-et.
Közbe olvasgattam a dolgok után és nem tudom, hogy elegendő lesz-e nekem.
i5 2500k húzva 4.5-4.7, és 2db hd6950. Ezt oké, hogy elviszi, de a későbbiekbe biztos, hogy más videokártya lesz a gépben, ami erősebb és szinten párba lesz. A jövőre gondolva nem lenne érdemesebb erősebb tápot venni?
Az XFX még mindig befutó, de lehet, hogy nem lesz ahonnan rendelnék.
Esetleg még az FSP aurumon gondolkodok. Ha jól tudom, azok is modulárisak.
Corsair-ből tudnátok ajánlani 30k körül 750-850w-os moduláris tápot?
Melyik márkával járnék a legjobban?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz vendingo #37423 üzenetére
Akkor lényegében mind1 melyiket veszem, mind a 2 jó?
A moduláris annyit takar, hogy variálható a kábelezése?
Mivel a drágábbik nincs most készleten, milyet ajánlanátok helyette, ami legalább ennyit tud 30k körül van és variálható kábelezésű?[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
jeni
félisten
Az olcsóbbik csak 80 bronz minősítésű táp-egybe kábeles,nem variálható a kábel mennyisége.
A drágábbik meg 80 Silver a jobb hatásfokú táp és variálható kábelekkel,vagyis moduláris-ennél az a jó,hogy csak azt kötöd be és csak azt a kábelt használod amire szükséged van.[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
XFX
XXX Edition P1-750B-NLG9, moduláris Seasonic M12D
Core Edition P1-750S-NLB9, nem moduláris Seasonic S12II (SS-***AT), mint a Corsair TX v2.[ Szerkesztve ]
-
zsistvan
tag
-
_BM_
senior tag
válasz zsistvan #37414 üzenetére
Én most vettem Aurumot, egy régi fsp tápot cseréltem le vele. Csak BIOS-ig hasonlítottam össze a kettőt, mert éppen nem volt vinyó a gépben. Dual Core-os gépen a régi FSP 82 wattot evett, az Aurummal 72 w a fogyi. Ez 13%-os különbség. Nem rossz. Windows alatt talán még nagyobb lehet a különbség, mert ott kevesebbet eszik a gép (idle), és jobban előtérbe kerül a 80p jósága.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz F e Z o #37406 üzenetére
Kösz, de igazából a kisebben most is 400-as FSP-60APN van ha jól emlékszem, vagy SAGA2.. passz, de nem szar.
Viszont árban el tudnám passzolni és akkor vennék egy olyat, ami Erp Eup ready. Hangban amik vannak azok is megfelelnek, az enyém HX620, de nemsokára lejár a gar rajta és lehet bevállalok valami jobb hatásfokút, de ha lehetséges akkor az is jó lenne Eup ready lenne, ha már cserélek.
Az említett tápokról nem találtam infót, hogy Eup ready lenne-e, csak azért kérdezem.
Elsődleges szempont ez lenne, mert ha nincs, akkor marad ami van. -
xCruentus
csendes tag
AMD A4-5300 és 2*2GB 1600 Mhz-s memória mellé melyik az a legolcsóbb táp, amit ajánlotok? 350-400W körüliben gondolkozom.
Köszönöm! -
Potzee
addikt
A Coolermaster weboldalán nincs "Elite Power 600W" cucc...
szerintem inkább FSP Hexa 500W, FSP Raider 550W
Antec High Current Gamer - HCG 520 W, vagy a nálam jelenleg bestbuy XFX Core Edition PRO - 550 W 17.5k Seasonic belső, 80Plus Bronze minősítés, 12V-os ágon 44A, 5év gar.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
pcsabat
őstag
-
törölt tag
üdv, ez jó minőségű?
Corsair 350W VS350 - CP-9020052-EU -
F e Z o
veterán
válasz zsistvan #37400 üzenetére
Hatásfokban a különbség 5-8% lehet az aurum javára. 400-as tápok esetén 300w-os fogyasztásnál az kb 10-15w-tal többet fogyaszt a hexa. Viszont míg a 400-as hexa két 17A-es 12v-os ággal rendelkezik, max 336w-os terhelhetőséggel, addig az aurum 18 és 17-es ágakkal rendelkezik max 384W-os terhelhetőséggel. Az aurum mellett szól még a 2 pci-e tápcsati és a kábelharisnyázás.
(#37405) szacsee : A nagyobbik konfigra aurum 400 vagy raider 550. A kisebbikre elég egy régebbi 300-350-es fsp táp is használtan.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne.
Visszaolvasva nem találtam megfelelő választ a kérdésemre.
Érdeklődnék, hogy melyik tápok Eup, Erp readyk?
FSP-ben gondolkozom, vagy valamelyik jó hatásfokú, de nem méregdrága tápban, ami tudja ezt és lehetőleg halk.
Két típus kellene nekem:
1:Az egyik egy kis alap konfigot hajtana 100W-os APU-val 1 HDD, 1ODD pár USB-s ketyere lenne csak rákötve.
2: A másik egy i5 2500k + 6950 2gb @ ref clock + 1HDD +1 SSD+1 ODD-t kellene hogy vigyen.
OC APU-s alap konfignál nem lenne, max később egy alsó-közép diszkrét VGA, de az sem biztos.
I5-ös konfignál viszont egy 4,5Ghz-es OC-val kellene számolni, VGA nincs húzva.
Ami talán a legfontosabb, ha van ilyen táp, hogy lehetőleg kikapcsolva ne ciceregjen túlzottan.
Ventilátor hangerő nem baj, ha süketszobában hallható is, használat közben nem zavaró szerintem, de ne legyen FOP32 szintű. -
korcsi
veterán
válasz TechN7ne #37399 üzenetére
Ezeket "találtam" az általad linkelt dokumentumban.
OVER VOLTAGE PROTECTION
OVER CURRENT PROTECTION
SHORT CIRCUIT PROTECTIONA sípolás nem probléma, pláne ha oda kell tenni a füled a géphez, hogy halld, tehát nem túl hangos.
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
pcsabat
őstag
válasz zsistvan #37400 üzenetére
kb. 8-10%-al magasabb a hatásfoka az Aurumnak (így kevesebbet is fogyaszt) mint a Hexa-nak, ezen túl lényegesen halkabb is, hosszabbak a kábelei. Ha a jövőben tervezel alsó tápos házat akkor egyértelműen jobb választás és időtállóbb, modernebb konstrukció is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest