Hirdetés

2010. március 14., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

(#11051) ng0ofy válasza Tothgera30 (#11042) üzenetére

ng0ofy
(újonc)

És megkérem, hogy ugorjon fel a vonatra, mi? :D Meg szálljon ki a liftből. Vaagy szerelek rá távirányítót meg "turbo boost"-ot! :))

Szóval olyan házikót keresek 10 k alatt, aminek van fogantyúja (mint pl. thermaltake LANbox vagy deluxe mg760 vagy Cm storm scout) és ATX et beveszi!

[ Szerkesztve ]

Cuccok: http://href.hu/x/b80r CSERE-BERE

(#11052) Tothgera30 válasza ng0ofy (#11051) üzenetére

Tothgera30
(senior tag)

Az már enyhén KITT feelingben szenvedne, bár nézne egyet a nép, mikor leugrik a vonatról egy gépház és megy utánad :D ! Sajnos nem egy árkategóriáról beszélünk, a CM Storm is alsó hangon egy 20-as, mondjuk én olcsóbb házakat nem is nagyon ajánlok, mert a minőség rovására megy. De szerintem a CM Ammo-t nézegesd meg jobbról-balról, mert ő lesz a te embered, perdon házad.

Én ártatlan vagyok, aki nem csinált semmi rosszat Egy ördög, aki a bűnért él Egy ember, aki tehetné, eltörölné a múltat Magát szembe köpné.

(#11053) aero. válasza kano (#11049) üzenetére

aero.
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak az alsó táp miatt venném. De. A Xigmatekben a videokártya, sata, ház kábeleket el tudod rejteni a tálca mögött, mert van neki egy kör alakú kivágás. A színvilága nekem is jobban bejön, mint a TT kék profilja. Ezek után tiéd a döntés, a ház nem nekem kell. ;)

sub.hu

(#11054) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hi!

Leendő gépem házához várok tippeket.

Szeretném, ha alu lenne (bár ha az alábbi feltételeimnek megfelel, akkor lehet lemezből is). Táp számomra tökmind1, h hol van, viszont a fölös kábeleket az alaplapi tálca és az oldalfal mögött szeretném elhelyezni. Stílusát tekintve letisztult formavilág, semmi csicsa, fölösleges világító mizériáéktól mentes legyen. Méretét tekintve tökéletes lenne a midi is, nem kell méter magas szerver ház. Ami fontos, h legalább 4-5 HDD-nek legyen helye, amit korrekt módon lehet szellőztetni, ill. masszív legyen. Ja igen, azért árban maradjunk a földön. :K

Így hirtelen ennyi körvonalazódott bennem.

Minden tippet előre is köszönök! :R

Üdv!

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.

(#11055) Tothgera30 válasza fero02 (#11054) üzenetére

Tothgera30
(senior tag)

CM Stacker, HAF 922/932 ;) ! Az első az nekem van az utolsó kettő az csicsás, e manapság menő ;] .

Én ártatlan vagyok, aki nem csinált semmi rosszat Egy ördög, aki a bűnért él Egy ember, aki tehetné, eltörölné a múltat Magát szembe köpné.

(#11056) aero. válasza fero02 (#11054) üzenetére

aero.
(őstag)
LOGOUT blog

Ott van a CM 690 II acélból, az elég letisztult, egységes képet mutat, 25k. Vagy Lian Li PC-P50 alumíniumból, 40k. Ha elszeretnéd rejteni a kábeleket, akkor mindenképpen alsó tápos házat válassz. A hosszabbítók is nélkülözhetetlenek (24pin, 4/8pin).

[ Szerkesztve ]

sub.hu

(#11057) fero02 válasza Tothgera30 (#11055) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek közül egyi ksem nyerte el a tetszésemet. :(

aero.: Lian Li minőséget nem tudok megfizetni, CM tetszik ugyan, de az oldalt elhelyezett golmbok miatt nem bejövős és az árát is sokallom kicsit. :U

[ Szerkesztve ]

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.

(#11058) Sonja válasza fero02 (#11057) üzenetére

Sonja
(senior tag)

Antec Three Hundred? :)

Nem vagyok nő ba+. Ez csak egy kib...ott Nick!

(#11059) aero. válasza fero02 (#11057) üzenetére

aero.
(őstag)
LOGOUT blog

Oké, akkor mennyi a felső határ? Mert úgy látom ebből csak acélházak lesznek.
Nem az első 690-re gondoltam amúgy, hanem a második verziójára. Ott felül van minden gomb. Belül fekete, és sata dokkoló is van a tetején.

Sonja: abban nem lehet elrejteni a kábeleket, és a táp is fordítva megy bele.

[ Szerkesztve ]

sub.hu

(#11060) fero02 válasza Sonja (#11058) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszik. Egy felső határnak pont megfelelne számomra. :K

aero.: nekem a táp mindegy, h hol van. A kábel elrejtése is csak a jobb levegő áramlás miatt kellene, de annyira nem alapfeltétel.

Árban 15k alatt szeretnék maradni mindenféle képpen. :R

[ Szerkesztve ]

(#11061) Sonja válasza aero. (#11059) üzenetére

Sonja
(senior tag)

Kábel szvsz nem olyan nagy probléma, a tép meg még mindig jobb, mintha a port szívná, mint a legtöbb CM házban. :U :K CM HAF 922 házat akartam magamnak venni és csak elől van porszűrő, sehol máshol. :(( Felháborító és ráadásul rengeteg pénzt elkérnek érte. Mármint számomra az rengeteg. :B Pedig minden jó lenne rajta, de legalább a táp alá tehettek volna egy cserélhető szűrőt, mint pl. a Lancool K62-re. Amin meg már van, az már 35eHUF minimum. :(

Szerk.: CM 690 II Advanced már jó lenne nekem, de ablakos oldallap kellene és sajna elég kicsi a belső. A simán van két ventinek hely, ahol szintén nincs porszűrés és simán menne bele a por. Hozzanak ki nekem egy HAF 925-öt porszűrőkkel és ablakos oldallappal. :D

[ Szerkesztve ]

(#11062) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pl. Cooler Master Centurion 590 versenyzője eléggé bejövős mind árban, mind küllemben, mind funkcionalitásában.

(#11063) Sonja válasza fero02 (#11062) üzenetére

Sonja
(senior tag)

Nem rossz, de nálam már kapásból kiesne, mivel nincs rajta reset gomb. :)

(#11064) fero02 válasza Sonja (#11063) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy jó géphez nem is kell. :P :DDD

(#11065) Sonja válasza fero02 (#11064) üzenetére

Sonja
(senior tag)

Ne feledd Murphy-t! :P :DDD

(#11066) tatabánya válasza fero02 (#11062) üzenetére

tatabánya
(újonc)

szerintem abban nem tudod jól elrejteni a kábelokat, nézd meg az NZXT beta EVO-t árban kb ugyan annyi vagy olcsóbb is.

(#11067) fero02 válasza tatabánya (#11066) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:(

Sonja: akkor marad a csavarhúzó... ;]

[ Szerkesztve ]

(#11068) tatabánya

tatabánya
(újonc)

nemrég költöztem be egy Xigmatek Asgardba, biztos szebben is el lehet rendezni a dolgokat, de nekem így is tetszetős házikó és pénztárca baráti is volt.

[link]

(#11069) kano válasza tatabánya (#11068) üzenetére

kano
(őstag)

Hali!
Gartula, nagyon jól néz ki! :C Azt hiszem, hogy én is ilyet fogok venni. :K
Fero02: Hali! Új gép a láthatáron? :C :C :K :K
aero. : Köszi a segítséget. :R

[ Szerkesztve ]

Sose bízz egy olyan számítógépben, amit nem tudsz kidobni az ablakon.

(#11070) fero02 válasza kano (#11069) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hi!

Úgy néz ki, h most jó a forint, így vmi összedobok...de nem kell semmi extrára gondolni. :U

(#11071) Tothgera30 válasza tatabánya (#11068) üzenetére

Tothgera30
(senior tag)

A monitorunk és a billentyűzetünk nagyon hasonló :R .

(#11072) tatabánya válasza kano (#11069) üzenetére

tatabánya
(újonc)

köszi! nekem a felszereltsége és ára megérte (porszűrők, 12es venti, kábelrendezők stb.. amit hozzá adtak) kicsit lehetne masszívabb mondjuk.

Tothgera30: asus monitor és labtec bill

fero02: és még azt merik mondani válság van :D

[ Szerkesztve ]

(#11073) varga27

varga27
(újonc)

HI
Mostani konfigomnak készülök házat venni.
Az NZXT M59 et nézetem ki csak nemtudom hogy belefér e a behemót CM Hyper 212 hűtő, mivel a ház 190mm széles.
Szerintetek bele lehet tuszkolni?

(#11074) aero. válasza varga27 (#11073) üzenetére

aero.
(őstag)
LOGOUT blog

Szia

Ne aggódj, belefér.

sub.hu

(#11075) varga27 válasza aero. (#11074) üzenetére

varga27
(újonc)

Ok
Rendben. Féltem mer a mostani colorSHIT 180mm es és az oldalát nemtudom feltenni :DD
Mondjuk kb 9mm el lóg ki a borda,de most látom az nzxt nél még van a plexi is ami kicsit kidomborodik.

(#11076) lucky07

lucky07
(kvázi-tag)

Amikor kicsit jobban anyagilag mindenféleképpen egy HAF932-re pályázom.
Most ez minden álmom aztán lehet később váltoik,nem tudom.
Csak abban vok biztos hogy most nagyon rá cuppantam a HAF932-re. :R

Asus P5Q-Deluxe/C2D E5200/2*2 Gb Mushkin 1066Mhz/Msi Nvidia 8600Gt/OC/Samsung F1/F2 1Tb*1Tb/Logitech G9/Vízhűtés Csaszykj kollégának köszönhető

(#11077) kano válasza tatabánya (#11072) üzenetére

kano
(őstag)

Szia!
Az mit jelent, hogy lehetne masszívabb? Rezonál?

(#11078) tatabánya válasza kano (#11077) üzenetére

tatabánya
(újonc)

nem, ilyenről szó sincs, csupán tapintásra meg súlyra. két darab 12es venti pörög benne szinte zajtalanul

(#11079) kano válasza tatabánya (#11078) üzenetére

kano
(őstag)

Vettél bele egy másodikat is? Milyet?
A házon a reset gomb jobb vagy bal oldalon van? Csinálnál még szemből is egy fényképet a házról?
Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#11080) kano

kano
(őstag)

Van itt valakinek Thermaltake V3 házikója? Azongondolkodom, hogy a Chieftec 450-es tápom alsó ventis és mi lesz vele, ha alsó tápos házba kerül (az aljáról fogja szívni a levegőt)? Vagy esetleg lehet fordítva berakni ilyenkor a tápot, hogy a venti a tetején legyen?

(#11081) veector válasza kano (#11080) üzenetére

veector
(újonc)

Nincs tulajdonomban olyan ház, de alsó tápos házban jobb ha alulról szívja a levegőt a táp (persze ha meg van emelve a ház min 2 centit). Így nem kavar bele a szellőzésbe, gyakorlatilag egy külön rész ahol átmegy a levegő.

[ Szerkesztve ]

(#11082) tatabánya

tatabánya
(újonc)

nagy divatnak érzem ezt az alsótápos dolgot, de hogy bekavarna a szellőzésbe azt kétlem nem dúlnak ott akkora légáramok. sőt nálam a szőnyegpadlóról, porszűrővel előtte megfulladna a szerencsétlen táp, a piszok is alul gyűlik össze a házban, de hát kinek mi.

kano: jobb oldalt bekapcs, ball reset [link]

[ Szerkesztve ]

(#11083) veector válasza tatabánya (#11082) üzenetére

veector
(újonc)

Értelemszerűen akinek szőnyegen van a gépe, annak nem jó megoldás.

(#11084) kano válasza tatabánya (#11082) üzenetére

kano
(őstag)

Köszi! Nekem is ez a bajom, hogy a piszok is alul gyűlik össze a házban. Azt hiszem marad az Asgard. :K Csak hogy fog kinézni egy fekete házban a fehér DVD-RW-m? :) :W

[ Szerkesztve ]

(#11085) pincehely válasza veector (#11083) üzenetére

pincehely
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem szőnyegen van, azt hiszem holnap belenézek a tápba, mennyi port szívott magába.
Aztán ha sokat, akkor tisztítom, és kap a gép egy kis bölcsőt! :DD

(#11086) mokas_gizi válasza chz78 (#197) üzenetére

mokas_gizi
(újonc)

Szerintem vegyél a hardverapron egy chieftec házat kilehet fogni 1-2 jó vételt én is itt vettem magamnak egy elég nagy házikót...

CD, DVD, Blu-Ray lemezek valóban igen kedvező áron...!!!

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.