mit szeretnél hallani?
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew

mit szeretnél hallani?
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew
hát nekem nagyon nem...
első venti elé bezavar: 1x odd tápkábel 1x odd sata 2x hdd táp 2x hdd sata 2x vga táp. És az úgy, hogy már elrendezgettem amennyire tudtam. ezért is váltok shinobira 

Jól jársz a Shinobival, én is szemeztem vele..de nagyon, meg is akartam rendelni...csak rájöttem hogy előlapi usb-t nem tudnék használni, mivel a gépem egy asztali fiókban áll (50*50*25) - fentről nem férne be az usb
...persze vehettem volna mellé egy extra pici *hello kitty-s* pendrivot...de nem éltem a lehetőséggel 

Sziasztok! A sógorom új házat szeretne venni, ezért én is mélyedni kívánok a témában (saját szakállra). A shinobi, core 3000 vonal (letisztult, csicsamentes) tetszik némi eltéréssel ("porszűrős ajtó"). 2 winyó, 1 dvd, "normál" (méretű és teljesítményű) vga és alaplap van és egy darabig nem is lesz más. Nem gémer házat szeretnék, de néha azért játszanék pár órát pár éves játékokkal (ha lesz végre valami közepesebb videokarim). CTG-450-80P a táp, de nem tudom, alsó táposba elég hosszúak-e a kábelei, illetve gyakorlatban mi a különbség a felsősökhöz képest. Előny, ha felül lenne a 3 usb (vagy 2 elég távol, 3.0 nem fontos) és a power és az első venti + az optikai meghajtó porfogós (gondolom szivacs) ajtóval takarható. Plexi nem szükséges, ahogy fények sem, viszont jó lenne 2-3 mellékelt, jó (elhelyezésű, légszállítású, hangú) ventillátor. A bútor most fekete, tehát a háznál előny ez a szín és jó lenne, ha a ház könnyen szerelhető, de nem feltétel a "csavarhúzómentesség". Jó lenne 10-15k környékén megúszni. Ha segít, megnézhetitek a profilomat, illetve szívesen válaszolok kérdésekre, hogy könnyebben segíthessetek.

Sziasztok! Mi a véleményetek arról hogy az alsótápos vagy a felsötápos kivitel a jobb? Raidmax Hurricane házról van szó és az felsötápos.Nah most van még az Alts de az alsótápos.Hurricannél elöl pórszürövel van egy szívó 12-es.Oldalt egy 8-as szivó a procinak közvetlen.És egy 12-es hátul ami a meleget szivja el. A házban egy HD 6970-es és egy AMD 1055T. Kérdésem az lenne hogy a felsötáposnál a tápventi nem szívja el a friss levegöt a 8as szivótól ami a proccra nyomja alevegöt??Lehet buta kérdés de fontos lenne.Ui.: Hurricane szépen végzi a dolgát és hüs a bodega. 

Sziasztok!
Milyen házat ajánlanátok 20 pénzig bezárólag, ami: alsó tápos, egyszerű, letisztult külsejű, jól szellőzik és még sincs szanaszét lyuggatva, porszűrős és a lemezei elég vaskosak, hogy ne rezonáljanak, halk.
AMD X2 240, 5850 társaságában lenne benne. Semmi extra. A későbbiekben sem szeretnék erőművet belerakni.
Köszönöm.
BitFenix Shinobi? (Bár lehet a kártya hosszú lenne neki.)
Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Szia!
Nézegettem és tetszik. Csak több ember véleményére is kíváncsi vagyok. 
A kártyám a mostani HKC( foscsi)... házamban is elfér, így nem hinném, hogy ott gond lenne( ill. remélem
).
Eladó garis Logitech X-540 5.1 hangfalszett! -> http://bit.ly/AwPvSO

Már megvolt. Ez is és még több teszt.
Azért kérdeztem rá, mert hátha van szebb, jobb alternatívája, amit én nem ismerek.
Erre a kuckóra is egy hónapja bukkantam.
De azért köszi.

Az egyik ismerősömnek a házán elől rácsos ajtó van és a mögötte lévő venti előtt is csak rács, de azt mondja nagyon sok port megfognak. Lehet, hogy nem is kell porszűrő/szivacs? Az alsó/felső táp közötti különbség engem is érdekel.
Hát "elvileg" jobb az alsó tápos, mert nem a cpu és gpu kombótól kapja a meleg levegőt, hanem kintről a hidegebbet, de így több port is. Ma már szinte csak alsó táposakat gyártanak, így meg kell barátkozni velük.
Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Egy felsőtápos háznál a táp a házban lévő meleg levegőt szívja be és azzal (próbálja) hűteni a tápban lévő alkatrészeket, majd hátul kivezeti a házból. Egy alsótápos háznál a táp, friss "hideg" levegőt szív, ugyanis a szívóventi a ház alján van, így nem a gépházból veszi a levegőt, majd ezt hátul fújja ki. Ezáltal a táp egy különálló rendszert jelent a gépre nézve ami elméletileg jobb, mert nem meleg, hanem hideg levegővel hűti az alkatrészeket. Plusz! a felsőtápos háznál a táp elállhatja a felfelé szálló meleg levegő útját ami így megrekedhet a házban. üdv
Hasznos Linkek :: http://goo.gl/iXMaQ

Revoltec ház : Ezt ismeri valaki? 13-ért tudnék ilyet szerezni. Ezt megéri?
[ Szerkesztve ]
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Kösui, KaiotEch-nek is.

Szia.Ha a ház szélessége ,185mm szerintem nem nagyon nyerő,ha magas torony CPU hűtőt tervezel.Meg hát a 4,83 kg sem valami eget verő.Az is számít hogy hány venti jár a házhoz,ebben az árban.egyébként a Revoltec házakkal nekem nagyon jó tapasztalataim voltak.de persze nem ebből a kategóriából, hanem a Revoltec Zirconium, pl.ami igen masszív ház 

Szia!
Ok, köszi. Tényleg nem valami súlyos ház, de gondoltam, azért megkérdezem, hogy jó választás-e. Mert külsőleg még tetszik is és elég jól felszerelt.
[ Szerkesztve ]
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Valaki esetleg help??

5-6 hsz-t olvass vissza!

Elnézést kérek!
Benéztem! Köszönöm az infót!

külsőleg nekem is bejön,de ennyiért van jobb választás. 
A jövő Bitfenix házikói! Az első ITX-es házuk (2.) Nekem nagyon tetszik! Nagyon ötletes!
Nagyon jó irányba haladnak a srácok ott a BitFenixnél szerintem. Mindkét ház nagyon szimpatikus 
Hasznos Linkek :: http://goo.gl/iXMaQ
Nagyon ötletes! Én inkább csak a másodikat néztem, az ITX-es változatot. Tetszik a kialakítása, jópofa anyagból lehet, mert valami "összenyomható" az a két felső apple utánzat fül.
Egy picit lehetne hosszabb számomra, de ez csak egyedi kívánság lenne...
Kíváncsi vagyok, hogy a Bitfenixnél, nem állnak elő a full alumínium házzal valamikor.
A xigma már megtette, és mától kapható is a Gigas