Milyen CPU, GPU, HDD, Chipset és volt-e valami húzva?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/

Milyen CPU, GPU, HDD, Chipset és volt-e valami húzva?

Üdvözletem.
Ház vásárlás előtt állok és a kiszemeltem ő lenne: ThermalTake Element G
Pár kérdés adódott.
Minőségben milyen lehet? (Nem hiszem, hogy annyira tré lenne)
Megéri-e az árát?
Néztem még a HAF-922-est, de ez a Tt tetszik a legjobban.
Más lehetőség még a CM Storm esetleg.
De a szívem a Tt-hez húz. 
Hungary (L) Nem! Nem! Soha! // Egyetlen dolog van ami tényleg ér karátot, ha úgy mész az úton, hogy tényleg van barátod.
Nem, ezek már nem jó értékek.
Még a proci elmegy, vagyis nem káros, de a határon mozog.
Ellenben a Chipsetnek nem biztos hogy jót tesz, ha idle is 63 fokos. 
Nincs ott valami túlfeszelve?
robag72: Szerintem végy a kártyára egy új hűtést, én abban a házban nem látok sok lehetőséget, hogy javíts a szellőzésen.
"hihetetlen égett áramszag jön a tápból!!":)
Hey-ho.
Tapasztalatok és hallomások alapján a TT házak (anyag)minősége bizony nem a legjobb. Ez szubjektív, ám nekem a DJ pult sem tetszik az elején.
CM 922-t annál inkább ajánlom. Ami ellene szól, hogy tudomásom szerint gyárilag nem fekete a belseje, viszont jóval masszívabb, ezáltal (következtetek arra, hogy) halkabb is. 
Új vagyok itt, üdv minden topiklakónak. LW
"A szervíz azt mondta, hogy a GeIL nem működik együtt AM3-al, i5-el és i7 Gigabyte alaplapokkal." -> "A gél ram olyan szar hogy inkább kend a hajadra :DDD" | http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/ | PHLC - http://phlc.atw.hu/
Igen, ahogy LW mondja gyárilag nem fekete a belseje.
Ellenben hogy masszív az hatványozottan igaz.
Linkelem az én haf922 galériámat, hátha segít a döntésben.
[link]

Huu jól néz ki.
Milyen előlapi szabályozók vannak benne?
Scythe ventiszabályzó, de hogy milyen típus pontoan, azt ne kérdezd, mert nem tudom.
Illetve egy Antech Veris Premier Media Station Premier. Szerencsém volt vele, mert kis hazánkban sznte beszerezhetetlen.

Xigmatek Utgard házon van 2db ventiszabályozó. Ez akkor azt jelenti, hogy a házban alapból benne lévő 3 ventiből egyet az alaplapra célszerű kötni hogy az szabályozza, 2db-ot meg a potméterekre? Úgy nem lehet hogy alaplap-potméter-venti, tehát az alaplap által szabályozott értéken lassítsak, vagy ennek nincs értelme?
Van ennek a venti szabályzóknak ford.szám és hőfok kijelzések nélkül értelme?

Nincs a házadban DVD író/olvasó?

2x3db-ot tud szabályozni, tehát összesen 6 ventilátort. Én is most pont ennyit kötöttem rá. Nem is kell kábelt venni hozzá vagy hasonlók, mert gyárilag így van tervezve, írja is a honlapján.
Célszerű a beszívó ventiket rákötni pl az "A" jelzésűekre, a kifújókat pedig a "B" jelzésűekre. (A szabályzó tekerőjén is írja, hogy "Fan Speed A" és "Fan Speed B".) Aztán a kifújókat kicsit magasabb fordulaton járatni, hogy nagyobb legyen kifelé a huzat.
Van értelme, mert rengeteg ingyenes program van, ami kiírja a különböző alkatrészek hőmérsékletét. A fordulatszám meg mindegy. Úgyis látod a hőfokon és hallod a hangerőn, hogy mennyire tekered fel.
Nincs!
Sosem használtam, így kivettem.
Semmi szükségem nincs rá. 

Köszönöm! Igazából a mostani lapokat, házakat nem ismerem, most tervezek egy komplett I7+X58(A)+HD5870+SSD+stb. beszerzését. Régi konfigom: GA-965P-DS4 lap + E6600 Boksz proci + 8800 GTS VGA + Foxconn 3GTH-002 házikó.
A régi gépemben az alaplapi venti szabályozások egy bizonyos BIOS verzióig igen jól végezték dolgukat, terheletlenül szinte csend volt a PC körül (csak a VGA-t lehetett hallani). Terhelésnél beindult a proci hűtő, de mivel az "hőcsövön" szívta a kinti hideget és fújta szét a lapon, a házventi alig üzemelt. Persze ha indokolt volt, az alaplapi érzékelő azt is felgyorsította. Egyik BIOS frissítés ott kavart be, hogy átszabta a procihűtő szabályozási karakterisztikáját (lelassította), így a házventi az alaplapi hőfok növekedése miatt automatikusan felgyorsult és nagyobb zajt keltett.
Az egészből azt akartam kihozni, hogy régen a lapok egész korrektül szabályozták a ventiket.
Most ez már nem így van? Kell a potméter, vagy külön beépíthető hőfokvezérlő panel ahoz hogy csend is legyen, meg a hőfokok se szálljanak el?

Egy Cooler Master Elite 335-ös házat szeretnék venni.
A kérdésem az lenne hogy stabil ház? Vibrál benne a HDD? olyan "olcso" érezeted ad?
PSN ID: theboobaq
Teljesen átlagos, alap ház. A normál HDD nem vibrál benne.

köszi a választ.
Hogy érted ,hogy normál HDD ? 3,5-ösre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: theboobaq

Az oprendszert miről telepíted?

Sziasztok. Gépvásárlás előtt állok és a Thermaltake v3 -as házat néztem ki magamnak. Viszont egy srác a másik topikban azt írta hogy neki nagyon hamar tönkrement. Szeretnék tapasztalatokat hallani akinek van ilyen háza. Nekem azért tetszett meg mert alsótápos és porszűrős és az olcsóbb árkategóriába tartozik és jobban is tetszik küllemileg mint a CM 335 Elite de mindenki azt ajánlja.
Peti

sziasztok
XIGMATEK Utgard fekete (hálós oldal) házba befér simán egy 5870-es kártya?

Szia!
Igen, befér simán. A HD5870-es 28cm, és konkrétan 30,5cm hely van neki, de mivel az Utgard-ban nincs elfordítva az 5,25"-ös tartókeret, ezért még hosszabb VGA-t is tud fogadni.
Igen, 7200RPM-es verzióra. Raptort ( 10k RPM ) lehet nem bírná. 

Hát úgy néz ki, hogy mégis csak a HAF lesz. 
A festést hogyan oldottad meg? Illetve kivel?
Hungary (L) Nem! Nem! Soha! // Egyetlen dolog van ami tényleg ér karátot, ha úgy mész az úton, hogy tényleg van barátod.
Én csináltam a festést. Itthon, flakonos festékkel, de szart se ér. 
Majd ha lesz időm, akkor lemarom róla, és rendes kompresszoros megoldással, minőségi, tartós festékkel lefújom.
Hogyan: Szétfúrtam a szegecseket, atomjaira szedtem a házat, és mindent egyenként lefújtam, majd összeszegecseltem újra.