-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
-
mrzed
senior tag
Megjött az RM850x tápegységem.
Normális, hogy a 3,3V-os feszültség 3,440V? Az aida szerint, terhelve 3,424 - 3,440V közöt ingadozik. -
lavorka
aktív tag
A Seasonic végre felrakta a weboldalára a Vertex tápokat: [link]
Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
Korcsii
őstag
Sziasztok!
V650 Gold V2 bele is Enhanced? Avagy az is ajánlott?
Jelenleg ezek kb egy árban vannak, nem tudok dönteni:
- Cooler Master V650 Gold V2
- Cooler Master MWE Gold V2 Modular 650W
- Corsair RM650x (mennyire nagyon merev az a kábel?)Először az elsőt néztem ki, de most látom az RM650x nagyon a favorit itt.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
-
DeaTHeX
tag
válasz _Atesz #146690 üzenetére
Akkor jo...ezt néztem én is...megrendelve
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
DeaTHeX
tag
Sziasztok, szeretnék egy tápot venni kitétel h moduláris legyen
Conf.
Ryzen 5 5600x
16gb g skill 3200mhz
Asus tuf 3070 ti
500 gb m2 ssd
500gb sata 2
1 tb sata 2
2 tb sata2
Usb kúlső 4 tb
Zalman z9 neo házba (5ventis)
Sajnos nem nagyon vagyok otthon benneolyan 30 40 körül gondoltam rá, nyilván ha picit felé megy nem gond
Meg valami nagyobb pc oldalrol rendelném ha lehet pcx aqua stb
Talán még annyi h olyan 650 700w ra saccolnám amik jók lehetnek
Tuningot nem tervezek....illetve gépbővitést se mostanába thx[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
paler
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, a megfelelő teljesítményű táp kiválasztásában.
A hardver fogyasztása kb. így nézne ki csúcs terhelésen:
Szerintettek optimális lenne egy 400W-os 80+ -os táp egy ilyen konfighoz?
A gép egy HTPC lenne, tehát fontos lenne a minél halkabb működés.[ Szerkesztve ]
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
Floyd80
addikt
válasz Rowon #146684 üzenetére
Lehet elnéztem, a Prime Snowsilenteknél a Platinumba tettek Sanyo ventit, az 550W-be is Hong Hua-van. Na mindegy, az csendesebb volt.
Seasonic Prime Snow Silent 550W - Eficientia, Putere si Liniste in haine albe - Ghidul It
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Floyd80
addikt
válasz Rowon #146682 üzenetére
A fehér kábelekre pályáztam, meg jó áron volt, erős, csendes is minden teszten, mi tartsa vissza a vásárlót?
Más teszteken is jókat kapott, direkt azt néztem, hogy a csendesebbnél is csendesebb legyen (a 21-es RMx is gyengébben szerepelt fan noise-ban), ami a hybrid üzemmóddal valóban elég jó, de majd kiderül, hogy terhelésnél hol kapcsol be, elvileg 450W-nél nem lesz több nálam.
At normal operating temperatures, close to 30 degrees Celsius, the PSU will be dead silent with up to 300W loads, and you will barely hear its fan spinning at up to 475W. It exceeds 30 dBA at loads that are more than 550W, but it doesn't go above 35 dBA in any case.
Amúgy ugyanaz a venti, mint a Seasonic Prime 650-ben pl. Amit cseréltem, az is egy Prime, 550W Snowsilent, abban Sanyo Denki venti van, na annak tényleg zéró hangja van, tavaly még volt az Alzában 750-es, hülye voltam, hogy nem vettem nagyobbat.
Cooler Master V750 Gold V2 Power Supply Review | Tom's Hardware (tomshardware.com)
Seasonic SSR-650TD PSU Interior Component Analysis (tomshardware.com)"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
veterán
válasz Floyd80 #146678 üzenetére
Hát ez a venti zaj elég gáz... Pedig gondolkodtam egy ilyen tápon, mert a Tom's Hardware tesztjén 5-ből 4 pontot kapott. Bármennyire is jó, azért egy ilyen "apróságon" elcsúszni, hogy gyenge minőségű a venti benne..
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
_Atesz
addikt
-
Floyd80
addikt
V750 gold V2 tapasztalat, a venti tényleg egy kicsit zajos, ha nincs bekapcsolva a hybrid mód. Ahogy itt is írták: Melyik tápegységet vegyem? - PROHARDVER! Hozzászólások
Ilyenkor a venti teljes sebességgel megy, vagy erre is állítanak be profilt? Ha 100%-on van ilyen hangja 1500-as fordulaton az beleférne, ha nem, akkor az gáz.
*Cooler Master V750 gold V2 - Buzz & fan issues - YouTube
Ez az a hang, csak itt fel van erősítve, ennyire azért nem durva, egy kis háttérzajt hallani. A régebbi BQ Silent Wingnek volt ilyen berregése.
-
Weor
csendes tag
válasz _Atesz #146666 üzenetére
2 kérdésem van:
1. Ez a HX750-es is nyerő, mint az RMx?
2. az RMx-ből a 750-es is nyerő, vagy "csak" a 650-es?Köszi.
-
Szinyák
őstag
Sziasztok.
tápegység váltást tervezek rtx 4080 .-hoz keresek 850 vagy 1000 watt.-os
ATX 3.0 PSU amihez van 12VHPWR kábel .
Tudtok ilyen tápot ajánlani amit lehet is kapni .Köszi a segítséget.
Üdv.
CsabaSzinyák
-
Weor
csendes tag
válasz Rowon #146664 üzenetére
Igen, sokat segítene választásnál egy ilyen statisztika.
Mert bár például az Ipon, meg a Pcx is ír hibarátát, de ahogy írod te is, nagyon nem mindegy, hogy a garancia 10. évében megy tönkre minden századik darab egy adott cuccból, vagy már az első évben sorban áll minden századik veréb, hogy gariztassák.
A hibaráta mindkét esetben 1% és mégis ég és föld a különbség.
@_Atesz: vajsimán elég a 650, csak szeretek mindig mindent túltolni
Az ára is kecsegtető, kösz a tippet. -
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
Milyen új tápokat ajánlotok:
1.: Mennyit szánnál rá?
30-50k
2.: Milyen gépre kötnéd?
i5 11400f
---->RTX 3060 12GB
1db m.2 SSD
1db régi SSD
2db HDD
4x8 GB = 32 GB DDR4 2400MHZ
jelenleg 500w be quiet silver táp van benne
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
Nincs, zalman z11 házam van
Köszönöm.Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok!
Hardverapróról vennék tápegységet videókártya mellé. Az lenne a kérdésem, hogy Corsair RM750x és EVGA 850 GQ közül melyiket érdemesebb megvenni? Tudom nem azonos a 2 teljesítménye, inkább minőségre érdekelne. Ryzen R5 3600 és RX6700XT mellé kéne. Köszönöm előre is a segítséget.
-
veterán
Mondjuk ez előfordulhat az agyonhájpolt Seasonic tápokkal is és most, hogy objektív legyen az egész történet, jó lenne látni a statisztikákat több gyártótól/gyártatótól, hogy pl.:
1. Adott táp modellt értékesítést követően a garancia lejárta előtt mekkora arányban visznek vissza a fogyasztók? Pl. van egy táp és a vállalt garancia lejárta előtt az értékesített tápok, mondjuk csak 1%-át vitték vissza valamilyen hiba miatt. Az szvsz egy jó arány.
2. Mekkora a távolság a vállalt maximális gyártói garancia és a meghibásodás ideje között? Pl. vállal a gyártó egy tápra 10 év garanciát, de a fogyasztó már az 1. évben visszaviszi hiba miatt. Az elég ciki. De ha a 9. évben viszi vissza, az szvsz annyira nem.
3. Adott táptípusnál melyek azok a hibák, amik miatt visszaviszi a fogyasztó őket és ezek közül melyek a gyakoribbak? Pl. gondolok arra, mint az autóknál, hogy minden modellnek van típushibája. Lehet, hogy ennek a GQ tápnak az a típushibája, hogy rövid időn belül elkezd ciceregni, ami elég gáz.
Meg valami ilyesmik.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Weor
csendes tag
válasz _Atesz #146013 üzenetére
"továbbá mostanában az EVGA tápokkal van némi gond hang terén, coil whine, stb."
Én most faragtam rá egy EVGA 750 GQ-val. Szinte napra pontosan 1 évvel a vásárlás után (zsír új, boltból), 1 hónapja elkezdett valami ciripelni a szobában, pár napra rá már csikorgott (ekkor döbbentem rá, hogy nem egy télire benti melegre vágyó sáska/poloska ), aztán a legnagyobb megdöbbenésemre kiderült, hogy a tápból jön a zaj. Ha bekapcsolom az eco módot és leáll a ventilátor, akkor elkussol, ha bekapcsol(om) a ventillátor(t) akkor megint csikorog.Oké, hogy az elmúlt 1 évben ki volt kapcsolva az eco mód, de ez akkor is ultra gáz
Elvileg van rá még vagy 4 év gari, csak az azóta megszűnt PC Landnél vettem, majd írok nekik, hogy segítsenek, hátha.
De ha nem sikerül ezt a sz*rt legariztatnom, akkor
1. Seasonic FOCUS PX-750W Platinum, vagy
2. Super Flower Leadex 750W Platinummellett döntsek?
Köszi a segítségeket.
-
jeni
félisten
e -kettő között van érdemi minőségi különbség a W-t leszámítva?
Corsair RMx 550W
Evga 650 P6 -
Rdinhoo
csendes tag
Listabol kinezett Chieftec Gpu-750Fc jo valasztas egy Rtx 2070 superhez?Koszi
-
Exelsior
senior tag
válasz _Atesz #146654 üzenetére
az előző vga bányás volt. elkezdett melegedni és már csak zöld szét eső képeket és fagyásokat produkált. Most ez bírja a 3070-et. Nem TI verzió az többet kóstál.
Valami olcsobb esetleg és megbízható?Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
arcitec
addikt
-
Exelsior
senior tag
válasz KAMELOT #146651 üzenetére
Hali,
2 éves lesz. még garis.
Aero cool cyclon 600W elvileg HEC belsős.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Exelsior
senior tag
Sziasztok,
Most ment tönkre a 3060-am és kellett vennem egy új VGA-t.
msi geforce rtx 3070ti gaming x trio vettem de ez többet eszik mint a régi.
Adott egy Aerocool 600W-os táp és félek nem fogja elbírni.
6db RGB venti AIO vizhötés, meg a lenti cuccok. 6 SSD ,Kérdés lehet baj ha igy használom? vagy vegyek egy 700-as tápot inkább? Terheltem játékokkal de nem volt baj. tép hátulja nem fujt ki melegebb levegőt. Köszönöm a adtok tanácsot.[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
blountex
senior tag
válasz KAMELOT #146644 üzenetére
A jelenlegi aktuális helyzetre írtam.
Semmi nem kér annyival többet, hogy ne lenne elég. Értem ezt az elöző genre és akár játék vagy renderelés, egyéb más feladatokra.
Az, hogy az új vga-k és a fogyasztás merre fog tartani az a jövő zenéje, ebből egy darabig biztosan kimaradok (lsd RTX 4090)[ Szerkesztve ]
-
blountex
senior tag
A 3090 azért más kategória nem is csodálom, hogy levágta.... enyémnél még épp elég lenne.
Jelen helyzetben a 650W szerintem nem lövök mellé, persze ez változni fog idővel.#146642 Graphics
Olvastam én erről, hogy kicsit túllőnek, csak nem gondoltam, hogy ennyivel.
Az is meglepett, hogy a gépem semmilyen körülmény között nem eszik 500Wnál többet (még 4K-ban sem), holott azért én egy kicsit többel számoltam.[ Szerkesztve ]
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok!
SAPPHIRE Radeon NITRO+ RX 6700 XT videókártyát elbírna az alábbi rendszer?
(csak mivel rákerestem és 550w az ajánlott: techpowerup.com)
-táp: fsp hydro pro 500w
-processzor: amd ryzen 5 5600g 3.90ghz
-alaplap:msi mag b550 tomahawk
-memória: g.skill 16gb aegis ddr 3200mhz cl16,
-ház: fractal design core 2300
-ssd SAMSUNG 500GB 980 M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V8V500BW
-hdd: 2x 4tb wd red 1x 8tb wd redKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
XP
-
TaaT
nagyúr
válasz blountex #146638 üzenetére
"Jó nagy kamu ez a 750W táp"
Azért írnak annyit hogy ha gagyibb tápot vesz az ember is elég legyen.
"650W szinte elég mindenre."
Haver meg azt mondta anno hogy 450W elég mindenre, aztán csak leverte a 390X a tápját. Az idők változnak.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
blountex
senior tag
Lett egy új gépem
VGA 300W max TDP (standard értékek) - itt írják recommended 750W táp
Proci 105W max TDP (automatikus OC)
5 venti, hangkártya, 2db ssd, 2db m.2 ssd- pillanatnyi fogyasztásmérő szerint
monitor + gép
2560x1080pben játékok alatt végtelen fps
310-420W
60fps
250-310W4kban + Tv
570W (ebből a Tv simán elfogyaszt 100W-ot)Jó nagy kamu ez a 750W táp, 650W szinte elég mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Amelyik tápon van kapcsoló ami egyrailes és többrailes módba tudja kapcsolni a tápot, melyiken érdemes használni?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Pitterix
őstag
Köszönöm a segítséget!
A táp már megvan, s szerettem volna megnyugtatni a lelkem, hogy nem nyúltam mellé."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Sziasztok!
A gép:
CPU: i5 12400F
Alaplap:Gigabyte GA-B660M Gaming DDR4----ez cserés lesz, mert hibásat kaptunk
+Hűtő:SILENTIUMPC Spartan 5 MAX
VGA: RX 6700(XT)
HDD: 1TB Toshiba P300
Ház DEEPCOOL D-SHIELD V2
SSD: Samsung 980
Táp: Cooler Master V550 GOLD - V2
Ez a táp elég ehhez a masinához?
Köszönöm!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Floyd80
addikt
válasz _Atesz #146630 üzenetére
A belső képek miatt tettem be, valóban nem átfogó "tesztek". Nálam működik a második link, de ez a ruszki is inkább a belsőt elemzi, tesztelésre alig fordít időt.
Обзоры блоков питания — 125 обзоров и тестов на i2HARD
Amúgy most hoztam el Alzából egy ilyet, olcsóbb már úgysem lesz. Cooler Master V750 Gold V2 White Edition - PC tápegység | Alza.hu
Remélem tényleg olyan jó, ahogy a tesztekben szerepelt.
Még volt 58 körül 2021-es Corsair RMx 750, de már elkapkodták.
-
_Atesz
addikt
válasz Floyd80 #146627 üzenetére
Átnéztem, 2. link nem él, az első és 3. linken levőket nem nevezném tesztnek. Szinte semmit sem mértek. Max. terhelés, hot box, zajosság az egyenfeszen, EMC zajosság és még sorolhatnám.
Elsőben megállapítják, hogy jó ez (?), másodikban jobbat ajánlanak, az legalább korrekt, bár nekik sincs teljes képük.[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
válasz spleenszuru #146621 üzenetére
Volt szó korábban róla, van hazai képviselet, ha a bolt nem hajlandó 10 évet vállalni, akkor az Asus Magyarország besegít. [link]
-
-
Floyd80
addikt
válasz ratkaics #146626 üzenetére
Itt van teszt róla, meg képek:
Ez a venti van benne: BDH12025S
CoolerMaster Elite V4 500W: review. What is 500 for 50? - Page 4 of 6 - OCClub
Overview and testing of coolerMaster Elite 500 230V - V4 — i2HARD power supply[ Szerkesztve ]
-
mrzed
senior tag
Szükségem lenne egy ilyen kábelre:
12-pin GPU Power Cable
Azt írja, hogy type 3 és 4 tápokhoz jó, az oldal alján a linkre kattintva a kompatibilitási táblázatban viszont nem találom ezt a kábeltípust.
Kérdés, hogy jó-e ez Corsair RMx szériás tápokhoz, ha igen lehet itthon kapni? -
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
A CoolerMaste Elite V4 500W-os táp miben rosszabb, mint az FSP Hydro K Pro 500W?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
Allihoppa
aktív tag
válasz mrzed #146597 üzenetére
Főleg úgy, hogy ezekről simán elmegy pl. elektromos fűnyíró, illetve szinte bármilyen mezei elektromos szerszám, ami nem 7-800W peak teljesítménnyel megy, mint egy high-end PC. Nincs ezekkel semmi gond, max akkor ha szigorúan nézem fogyasztás szempontjából a kábelt, mert el tud rajta azért veszni pár W, főleg ha jó hosszú. Viszont egy 3m-es hosszabbítónál nem túl számottevő, az sima elosztónál is megvan, azoknál viszont alapjába több hibalehetőség van pl. forrasztásból adódóan, bár nem jellemző normálisabb Legrand, Kontaset-eknél.
[ Szerkesztve ]
-
Thorgador
újonc
válasz Tothgera30 #7 üzenetére
Ezt jó tudni, még soha nem vásároltam módosítottat az igényeimhez, és éppen most akartam ezt megtenni. Ha tudtam volna, hogy a garancia érvényét veszti, nem is vettem volna a fáradságot, hogy megcsináljam. Mi a véleményed a kiegészítő biztosításról egy ilyen laptophoz (egyedi módosított)?
Hakuna Matata
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Mivel már kaptam pár ajánlatot, OFF-ként merem megkérdezni...
FSP Hydro G PRO 1000W Gold eléggé megtetszett, főleg az ára miatt. Mivel ez is ajánlottak között van, simán megvehetem az R7 5800X3D és az RX 6900 XT pároshoz, igaz?(Kártya OC-t később kipróbálnám).
Köszi.
Malaka!
-
veterán
válasz abridabri #146611 üzenetére
Azt is el lehet b*szni minden bizonnyal. Egy tápkábel meg azért csak összetettebb, mint egy darab rézvezeték, meg az árba beleadódik az is, hogy hányan és milyen módon ellenőrzik a kábel megfelelőségét. Az ilyen minőségügyi dolgokon is spórolhat egy-két cég.
-
-
veterán
Végül ezt a [Roline IEC] tépkábelt vettem ,majd jelentkezem ;hogy leégett -e a gép
-
veterán
Sziasztok! Itx-röl visszamennék normál méretre.
Jelenleg fractal design ion sfx-l 650 gold tápom van, mivel nem sima sfx ez nekem plusz kompromisszum volt. Bőven garis, sztem egy 35-be elmenne.
Hasonló teljesítményben lenne-e valami best buy halkabb táp normál méretben?https://tinyurl.com/rasoapro
-
jeni
félisten
Hello
Tudtok valamit arról,hogy a Corsair RMx tápegységet lehet-e regisztrálni a 10 év garira a gyári oldalon?
Ezt találtam ,de nem találom a regisztrációs oldalukat.
"RM sorozatú tápegységek:A 2019 előtt gyártott modellekre 5 év garancia vonatkozikA 2019-ben gyártott és újabb modellekre 10 év garancia vonatkozik Az RMi sorozatú tápegységekre 10 év garancia vonatkozik
Az RMx sorozatú tápegységekre 10 év garancia vonatkozik"[ Szerkesztve ]
-
lujo10
aktív tag
válasz Rowon #146602 üzenetére
Igazán remek darab nyáron pont ugyanilyet akartak rám sózni a helyi villanyszerelési "szaküzletben", csak az eladókislány nem igazán volt képben, hogy mi-merre, ill. az egész kicsit gagyinak is tűnt, de ezek szerint az is
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Rdinhoo
csendes tag
Sziasztok , ehez a konfighoz milyen tap kellene?
i3-12100f
asus tuf b660m plus d4
2x8 ram 3200mhz
rtx 2070 super
A srac a boltba ezt irta fel: Zalman Zm700-ebt2 700w gold
Viszont en nem sok jot hallottam a Zalman tapokrol,ok meg az fsp rol nem mondanak sok jot
Ez szerintetek megfelelo vagy eleg egy 650w evga kb ugyanebben az arkategoriaban?Koszonom -
veterán
Ha valaki emlékszik még a hétvégén posztolt "rázós" elosztómra, nos... Ma egészen véletlenül az egyik szupermarketba bementem reggeliért és legnagyobb meglepetésemre szembe jött velem elvileg ugyanaz az elosztó, csak más címkével: képek.
Biztosan komoly túláramvédelem lehet benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest