- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zLL
tag
Ha már intel akkor jóhogy tuning
nem kell moduláris mert zárt chieftec házban kutyát nem érdekli plussz pár kábel
Nekem megbízható táp kell nem akarok szívni azért mert olcsóbbat vettem ha a TX650 jobb hozzá mint a VX450 akkor azt veszem de ha szerintetek elég hozzá a VX akkor marad az
-
zLL
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy jó tápot, húzott Quad Q9550 és 280GTX-hez. Corsairra gondoltam tudtok segíteni, h melyik lenne nekem a megfelelő ? Max 25-öt szeretnék fizetni érte.
-
lsc
nagyúr
válasz
3.Aragorn #24192 üzenetére
Nem bántom, de 233 nap alatt olvashatott annyit hogy senki sem fogja javasolni a két említett "levélnehezéket" . Akkor meg nem értem miért kell még is megkérdezni, hátha ? Ha meg Te vagy olyan bátor akkor ne velem vitatkozz, írd neki hogy jó lesz, majd két hét múlva meg veled fog balhézni hogy mégsem lett jó pedig azt mondtad .
-
3.Aragorn
addikt
Ez a sz*r, hogy akinek alig van pénze, annak kell ilyeneken "kockáztatni", spórolni, és ő fogja megszívni, akit eleve az ág is húz. Akinek meg van pénze a legújabb, legjobb cuccokra, annak soha nem lesz ilyen baja, hogy amiatt száll el a gépe, mert nem bírt tápot venni...
Szerencsére még 1 darabban van, nem is festem tovább az ördögöt a falra...
-
3.Aragorn
addikt
Ne bántsd...
Amúgy nekem is egy noname 400-assal (ami az utolsókat rúgja) megy az újított konfigom, mert sajnos nem maradt pénzem tápra. De most spórolok, és nézegetem ezt a topicot, hátha okosabb leszek.
Amúgy meg a gépnek muszáj mennie, ezt a kockázatot vállalom... (hogy az alatt esetleg elszáll, és cserélhetem az egészet)
-
Knilee
tag
hy most szeretnék venni egy új gépet és nemtudom milyen táp kell. a gép:
GIGABYTE GA-EP31-DS3L
GEIL Value 4096Mb DDR2 800Mhz KIT
INTEL Core2 Duo E6550 2.33GHz 775 BOX
SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCIE
a gépben ezen kívül még 3db winyó van(1sata,2ide)
ehhez kellene egy táp de nem igazán maradt keret de van 2 tápom egy gaba 450W és egy colorsit 450W a 2 táp közül valamelyik ideiglenesen jó a géphez amíg nem veszek újat?
köszi -
FlashBird
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom hátha tud itt vki segíteni. Egy Corsair vx450-el hajtom a köv. konfigot: E8400, Gainward 4850 gs, 4gb ram, és full grafikus terhelésnél, játék, pár perc után kékhalállal kifagy a gép a grafikus kártyára hivatkozva, de volt olyan is hogy a vista jelzett hogy megszünt a kapcsolat a vidkarival de javította a hibát. Lehetséges hogy a tápnak van baja?
-
pozsoka
senior tag
Hello,
úgy tűnik haldoklik a codegen 200X atx 2,03 300w tápom,milyet javasolnátok helyette,úgy látom ugyanilyet nem.
CPU típusa Intel Pentium 4 540, 3200 MHz (16 x 200)
Alaplap neve ASRock 4CoreDual-SATA2
Rendszermemória 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB)
Lemezes meghajtó MAXTOR STM3160211AS (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) -
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #24179 üzenetére
HI!
250es deltakat akarok deltanak matricazva es ocsosn /siros smali:- (((/
udv
neduddki
p.s. tudom ebregyejk fel es huzzam ki...
mod: gyun eszembe: tugya vki hogy az fsp-nel a -60 tipusjelzes az miert ojjan kedvelt?
-
venember83
nagyúr
válasz
Impossible #24178 üzenetére
Leírt esetben a konfignak lead a táp 200 wattot (szükség esetén), ennél azonban többet vesz fel, 80%-os hatásfokkal számolva 240 wattot, mivel a 230 volt átalakítása veszteségekkel jár. Azonban válaszolva a kérdésedre: nem, nem attól 500 wattos egy táp, hogy annyit vesz fel, hanem attól, hogy szükség esetén annyit (jó esetben lényegesen többet) képes leadni a személyi számítógépnek.
Ja, ajánljak is: jó ár/érték arányú az FSP BlueStorm II 500, de ha van della, akkor Corsair HX520, jobb tápot otthoni felhasználásra nem nagyon találni a piacon.
-
Impossible
csendes tag
köszi az eddigi válaszokat.
Értem, és milyen tápot vegyek? (márka ,típus stb.)
Sztem később bővíteni fogom.
Ja és egy kezdő kérdés:
Ha mondjuk van egy 500w-os tápom, de a konfigom nem fogyszt többet 200w-nál, akkor nem eszik meg többet, ugye? -
Scholes9
nagyúr
válasz
venember83 #24167 üzenetére
Athlon64 x2 6000+, Sapphire 4850, 1 vincsi, 1 dvd íróhoz jó lesz a leírt 400w-os Chieftec táp?
Akitől veszem csak Chieftec van neki, más most nincs. -
venember83
nagyúr
válasz
3.Aragorn #24173 üzenetére
Elég, jó minőségű (1. hsz) tápból, proci és alaplap cseréjét viszont elég időszerűnek látom, bár a jelenlegi videokártyának még elég talán ez a Pentium D. Itt vannak párosításos tesztek, tanulságosak:
Újabb VGA-CPU párosok
VGA-CPU párválasztó -
3.Aragorn
addikt
válasz
Impossible #24172 üzenetére
Nem a Pentium D sorozat az, ami kicsit jobban fogyaszt, jobban melegszik?
Mondjuk 500W oda is bőven elég, szerintem. -
Impossible
csendes tag
CSá all, új vagyok még itt, úgyhogy bele is vágnék:
Tápvételhez szeretnék tanácsot kérni.
Konfigom:
alaplap: Abit AW9D
CPU típusa: DualCore Intel Pentium D 915, 2856 MHz (14 x 204)
CPU órajele: 2856 MHz
CPU magok száma: 2 magos
memória típusa: Samsung
memória: 2048 MB
videokártya típusa: Asus EN8800GT
videokártya verziója: Shader Model 4.0 - DirectX 10
videokártya memória: 1024 MB
Meg még van rajta 3 samsung winyó.Ehhez szeretnék tápot venni, lehet kicsit nagyobb hogyha később bővítem ne legyen ezzel gondom.(én olyan 500w körül gondolkodtam)
És érdekelne az is ,ha meg tudjátok mondani hogy mennyit fogyaszthat?
És van értelme egy esetleges, alaplap, vagy procicserének ?
Előre is kösz a kielégítő válaszokért. -
Scholes9
nagyúr
válasz
venember83 #24167 üzenetére
Még lehet h változik
ez milyen? CORSAIR CX PSU-400CX, de gondolom a leírt konfighoz a chieftec is elég bőven, az a gond, lehet hogy csak chieftecet tudok szerezni, rajtam múlna a superb lenne. vagy esetleg egy fsp saga 400, egyelőre úgy tünik, hogy csak chieftec van ahol veszem
-
Scholes9
nagyúr
Na egy Gigabyte Superb 460 lett végül, remélem jó lesz a kövi konfighoz: Athlon 64 x2 6000+, Sapphire 4830 512MB, 2x2GB Kingston Dual Channel 800MHZ DDR2 Ram, Samsung 500GB wincsi, Plextor dvd író, Asus 195VW monitor. Köszi a helpet
-
Scholes9
nagyúr
Ezt a tápot érdemes megvenni? FSP ATX-400PNR 400W PPFC
-
3.Aragorn
addikt
Egy dolgot még mindig nem értek. Miért jó, ha egy táp moduláris? A fölösleges vezetéket ki lehet szedni? Esetleg másmilyet a helyére tenni? De a legtöbb gépbe a legtöbb tápon levő dolgok elegek. A fölös tyúkbeleket meg ki nem sz*rja le...
Szóval nem vágom...
-
Scholes9
nagyúr
FSP PNF és PNR típusok között mi a jkülönbség?
-
Scholes9
nagyúr
Hi. Ehhez a konfighoz elég lenne egy FSP350PNR táp? Athlon 64 x2 6000+, Sapphire 4850, 1 vinyó,+1 dvd író, 2x2gb kingston ddr2 800mhz ram, minden alapjáraton.
-
gareet
csendes tag
sziasztok
most váltok videokártyát egy 4870 a kiszemelt ,de nem vágom hogy mekkora tápra van szükségem,tehát az alábbi géphez keresek tápot:Asus Maximus II Formula
E8500@3.8
2xoptikai
3xHDD
4x12cm ventia CoolerMaster 700W-s modulárisával szemezek de nem tudom, hogy nem-e lenne esetleg kisebb is elég ill. hogy mennyire megbízhatók a CM tápok
-
Traxx
őstag
válasz
VaniliásRönk #24139 üzenetére
A hivatkozott hsz-omból: "Márpedig az FSP-n 24-es van. És ha jól tudom, a neked fölösleges +4 tű le is csatolható róla."
Szal, ha lecsatolható, akkor szvsz. édesmindegy, hogy egy kondi ott van-e, vagy nincs
Viszont: ez a Canyon 6SP2AS-T alaplap Socket 370-es foglalatú, ezt az előbb nem néztem. És itt jön az, amin MiB innen átsiklott, a PNF-en lévő -5V-os ág hiánya. Ilyen régi laphoz szerintem tuti kelleni fog...ha pedig kell, a PNF bukó
-
Sdi
addikt
válasz
Kavinton75 #24146 üzenetére
Hová mögé gondoltad ? Ha esetleg megadja magát / bár a gépedet el kell vinnie egy darabig /, ráérsz majd akkor újat venni.
-
Vidori
tag
válasz
elfelejtette #24145 üzenetére
Okáj!
+ 4850-es kb. 110W(akkor kb. elég a Corsair VX 450-es)
Minimális táp tuning nélkül?
450-550-650 -
neduddki
nagyúr
HI!
3 db az mar tavajjra kellett es ki lett szallitva /az aranytartalekombol:- )/ a heten ujabb 5 db-od igeny mutatkozott es meg a bornyuvajuk felt sem jartam vegig, szoval gebasz van... :- (
udv
neduddki
mod: de hogy mi a feszkes fenet tanalok hejjeta:- ((( ehhh
a szekreny alajn koborlo -60glc-jimet is inkabb megtartom /mindegy hetfon hivom Oket es kiffagatom hogy mi a hejjzet/ -
Kavinton75
senior tag
Szia, köszönöm a választ.
Amúgy eddig olyan halk volt, de most hogy kapott egy hd4850-t, nagyobb effekteknél fő a feje.
Nem zavar a hangja, csak aggódom, hogy feladja.
De ha jó táp, akkor nem gond, mert a gépem amúgy sem eszik 350W-ot.
De mivel csak egy 8cm-es ventije van, ezért arra gondoltam, hogy mögé rakok egy 8cm-t, igy ketten már többre mennek.
Szerinted?Attila
-
Dyno
veterán
válasz
neduddki #24131 üzenetére
Nem hiszem, én is nagyon be vagyok csinálva hogy majd miket pakolok az olcsó tápos gépekbe, de szerintem nem kell ettől félni FSP-nek szerintem 80%-ban ezekből a "kis csodákból" van a bevétele.Én mindenesetre tartok itthon 3darab 350-es PNR-t még jól jöhet, mákom volt mert mikor vettem őket a 3darab 11200 pénzemben volt.
-
DeadMen
tag
Üdv! Egy kérdésem lenne: egy FSP350PNR elvisz egy HD4830,E6400,2 giga emelt feszes 800mhz-es ram,lap mondjuk ds3-as giga,+ 2db vinyót?
-
Traxx
őstag
Csak az előző hozzászólásom tudom ismételni:
"Ha meg a tápon 24 tűs van, az alaplapon 20, akkor no problem, úgy is rá lehet dugni. A tápon lévő 4 tű, aminek nem jut hely, meg elvan vígan magában. Tehát nem szükséges az átalakító." Márpedig az FSP-n 24-es van. És ha jól tudom, a neked fölösleges +4 tű le is csatolható róla. -
Cimbooora
aktív tag
Most úgy megnéztem meg körül nézelődtem stb. és rájöttem elég a 350es is
é háát ami elég szar h egyesek azt írják megfelel 4e forintért is de ha halkat akarok akkor is...:S
Szerintem nagy baromság.
Kérdésem az h milyen árban lehet akkor kapni? -
AMD X2
senior tag
Szia !! Ilyen configot akarsz összerakni, akkor a táp lesz a legfontossabb a proci mellé !!
Ne spórolj vele mert sok az a két év és valami gebasz lesz dobhatod a kukába az erős procit alaplapostúl. Szerény véleményem azt sugalná, hogy legalább 550-620w os táp dukálna ehhez !! Corsair ,Seasonic ,Enermax,Nexus ! De mindenképp 500 W- felett !!! -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Cimbooora #24130 üzenetére
Ha 6-7k-t szándékozol rááldozni egy 460W-os tápra, az tényleg áldozat lesz, annyiért minőségi tápból 350-400W-osat kapsz max. Ez a legolcsóbb 460W-os ami megéri az árát. [link]
Szerk.: Kérdés kell-e neked 460W-os táp egyáltalán, mert ha egy Celeron + GeForce 9500 kombó alá tervezel ilyesmit tolni az baromi felesleges.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hajajja:- ((( ugy tunik par ev nyugalom utan komojjan felmerul a tap problema:- ( eltun a 300-as pnf az expertbul, raadsul a 350/400-es szurke, es pnr-bol is csak egy 350es van:- ( leeht hogy be kene spajzolni???
udv
neduddki
p.s. ugysem eri meg:- (
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv.
460-as tápot szeretnék ami halk.
Segítségeteket kérem az ár amit áldoznék rá max 6-7e forint.
Előre köszönöm! -
qfm
őstag
Kb két évig nem akarok bővíteni, maximum annyit hogy a cd-író helyére egy bd író kerül. Akkor a tuninghoz kevés a vx450, egy HX520 kellene inkább?
Igazából egy jó ideje készülök asztali gépet venni, csak mindig tolódott, de most már nem nagyon akarom tovább tologatni. A leírt cuccok fele megvan, a másik felével még pár hónapot várok hátha megy lentebb valami, azért most érdeklődök hogy mire számítsak
-
Vidori
tag
válasz
Livius #24119 üzenetére
Elviszi bőven, nekem egy 300W-os FSP megy ilyen rendszerrel. És az utolsó két oldal azzal foglalkozik, hogy mi van akkor ha nem szétszedhető a 24-es tápcsatlakozó.
1. szétszedhető
2. rádogod úgy ha nincs alaplapon olyan alkatrész ami zavarná
3. veszel egy 24->20 átalakítót
4. levágod a plusz csatikat, hogy ne zavarjon
Most akkor P4i65G vagy GV lesz?
qfm Mennyit szánsz rá? -
qfm
őstag
Sziasztok, tervezem pár hónapon belül egy új gép összerakását, de táppal kapcsolatban elég tanácstalan vagyok. Soha nem vettem márkás tápokat [mercury, codegen, gaba] tudom mind ellen javallot, de egyikkel se volt gond. Most viszont kell egy új, és nem akarok kockáztatni, de rengeteg pénzt se kiadni rá. Nem kell hogy moduláris legyen, nem kell hogy halk legyen, semmi extra, csak ne ártson a gépnek, és elbírja.
A config az alábbi lesz valószínűleg:
Gigabyte EX58-DS4
Core i7 920 + Cooler Master V8
3 * 2GB Kingmax DDR3 1333mhz
Sapphire Radeon HD4830 512MB PCIe
2 * 74 GB WD raptor RAID 0
640 GB WD+320 GB WD háttértár
LG DVD író+BENQ CD író
Winfast TV 2000XP expert tv tuner
Gigabyte wifi kártyaNem tudom számít e itt valamihez, de a ház amiben lesz: Aerocool aeroengine JR.
A processort szeretném a késöbbiekben 4Ghz közelébe tuningolni, nem tudom ez mennyit dob a fogyasztáson.
Köszönöm előre is azoknak akik segítenek/segíteni próbálnak.
-
Livius
őstag
Hello!
Egy FSP 350PNR tápot szeretnék venni a configomhoz, ami egy P4 1.5 Ghz, GeForce2 MX400, és még 2 HDD, és 1 DVD meghajtóhoz kellene, nah és persze egy Asrock P4i65G lap meg egy 512Mb-os Ram. Gondolom bőven elég lesz ehez, de azt kérdezném, hogy a tápnak milyen a 24pin-es csatija. 20+4pines, vagyis szédszethető és egyszerűen rádugható a 20pines lapra is? Mert nekem 20pines ATX csatira kellene a táp. -
14adam
addikt
válasz
bezerk csaba #24116 üzenetére
-
bezerk csaba
csendes tag
Sziasztok!
Vett vki mostanában Corsair cx 400-as tápot?Az enyém sípol....holmi magas frekvenciájú hanggal magából a tápegységből.Hallani a winyók és a proci működését a hang változásaival... -
luw2win
őstag
válasz
AMD Power #24108 üzenetére
Hát nem tudom, az 1.hsz.be ott szerepel a Coolink márkanév a Nem ajánlott veszélyes tápok között.
Szóval én nem ezt venném.
Nem tudom h a Corsair CX400-as elvinné-e ezt a konfigot [link] (ez egy 1-2k val drágább)De majd a tápos kollegák szerintem többet tudnak mondani
-
AMD Power
titán
Ehhez a géphez ehhez a táp...!?
Alaplap: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Proci: AMD Phenom 8750 X3 AM2+ BOX
Vidi: SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3 PCIE
Memória: KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 1066Mhz
Vinyó: MAXTOR 320GB 7200rpm 16MB SATA2
Ház: APLUS CS-188AF
Táp: OLCPCOOLINK CO5012P -
Sdi
addikt
válasz
Kavinton75 #24103 üzenetére
A Delta jó táp, csak ezek szerint hangos. Bőven elviszi a gépedet.
krupitomi
Elég.
luw2win
Lehet, hogy igazad van, de én már több héttel karácsony előtt, 27K és afelett láttam a boltokban a HX520-at.
-
krupitomi
tag
Sziasztok!
Proci: DualCore Intel Pentium D 935, 3200 MHz (16 x 200)
Ram: 2GB DDR 400Mhz (márkát már elfelejtettem)
Alaplap: Asrock 775i65G
VGA: Sapphire(?) x1950Pro
HDD: 120GB seagate
Lg dvd író + ritkán használom a racket
(semmi nincs és nem is lesz húzva)Ehhez a géphez pár napja egy FSP 350-es tápot ajánlottak elég lesz neki biztosan (ami a link alatt van)? Ha igen akkor nemkeresgélek tovább
Azért kérdezem meg ennyiszer mert nemnagyon értek hozzá és inkább kérdezek többször minthogy egyszer vegyek rosszat/gyengébbet
Válaszokat előre is köszönöm!
-
proof88
addikt
válasz
Kavinton75 #24103 üzenetére
Szia!
Ez a Te tápod leírása?
Én nem mondhatok biztosat, szóval várd meg más véleményét is, de nem hinném, hogy ha ez a táp meghal, akkor a gép is. A Delta által gyártott tápok tudomásom szerint jó minőségek, és ennél a gépnél természetes, ha hangoskodik a táp, de én nem félnék a helyedben egy Delta táptól...
De várd meg más véleményét is! -
Kavinton75
senior tag
válasz
3.Aragorn #24101 üzenetére
Hello,
A tápomat a Delta Electronics Inc. gyártotta.
Model DPS-350AB
Leírás: http://www.delta.com.tw/product/ps/sps/desktop/download/pdf/DPS-350AB-4.pdfvagy
350 W-os, 24-tűs, "P4" tápegység (használt)
Intel ATX12V 2.0, Remote On/Off, Low Acoustics Noise, High Reliability, Fan Speed Control, Short Circuit Protection, Over Voltage Protection, Over Current Protection, Passive PFC.- hűtő: 8 cm ventilátor
- AC bemenet: 220-240 V / 5 A, 47-63 Hz
- DC kimenet(max.):
+5 V / 22 A
+12 V (1) / 15 A
+12 V (2) / 14 A
-12 V / 0,3 A
+5 VSB / 2 A
+3,3 V / 17 A
+5 V & +3,3 V / 130 W
+5 V & +3,3 V & +12 V (1-2) / 340 W
+12 V (1-2) / 300 W
- méret: 150 x 140 x 86 mm -
luw2win
őstag
2 hete voltam lennt pár boltban érdeklődni és azt mondták h 22k-ért van nagykeren.
Mondtam h oks, ph-n körülnéztem kb van 3-4 hely ahonnan corsair tápot tudok venni, pár hete még 22-25k ig voltak kiirva a tápok.
Alien Computernél szinten 23k.
Pár napja gondolkoztam h rászánom magam és veszek egyet.
Minden lehetőségnek PÜ, online boltoknak email az ajánlatkérésre.
És 2 lehetőség volt : elfogyott vagy tudok hozni ( ami azt jeleni h a friss áron tehát ~27k)Ez nekem így egy szívenszúrással felért.
Tisztában vagyok a gazdasági válsággal, és is MO-on élek
De ez van várom h menjen lejjebb az euro, mert 276 Ft (devizában),
Szóval egy darabig elhalasztva a vásárlás.MOD: én vidéken élek szóval lehet hogy Budapesten minden hamarabb megtörténik, kifogynak a készletek stb stb
Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Warhammer 40.000
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest