Aktív témák
-
hydra112
csendes tag
Nem volt Corsair HX520 raktáron, rendeltem egy CoolerMaster Real Power M620-as tápot, ami SLi-certified. Csak biztos szeretnék benne lenni, hogy azon is elfut-e majd ez a konfig?
-
elfelejtette
veterán
válasz Triumph #24496 üzenetére
Simán elbírja, mivel az a gép lazán 200W alatt kajál...
PNR-ben kisebb a szekunder oldali hűtőborda, nem 25A-t tud 12V-on, mint a PNF, csak 23A-t, és egy kicsit hangosabb. De sajna az a legnagyobb baj, hogy az új CRG-k kiszorítják a PNF-eket. (400CRG=350PNF)"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
bubu18
csendes tag
Hello!
Volt itt téma hogy az új tápokon nincs -5V. FSP tápot terveztem, de biztosra szeretnék menni, hogy elindul-e az alaplapommal (Acorp NF7 ver2.0).Ha a mostani táp -5Vos vezetékét elvágom és úgy próbálom beindítani a gépet, akkor azzal ugye nem teszek semmi rosszat? Olyan mintha egy új -5V nélküli táppal próbálkoznék? és ha beindul akkor nyugodtan vehetek egy új tápot...
-
Traxx
őstag
Az Enermax...khmm, enyhén szólva sem noname gyártó A táp megy ATX méretű, az, hogy 14-es venti van benne, beépíthetőség szempontjából nem oszt, nem szoroz, ugyanúgy befér. Ahogy meg előttem mondták: ha halk gépet akarsz, akkor vagy ezek az Enermaxok, vagy Corsair (de a VX550 pont nem tartozik a kérdéses körbe).
A tápon lévő SLI / CF ready minősítéseket szintén le kell tojni. Arra utal mindössze, hogy 2 db 6 tűs csati van rajta (ill. ez esetben egy hatos, és egy 6+2es), tehát nem kell átalakítóznod, ha 2 VGA-s rendszered lesz. Ettől még még nyugodtan etethetsz vele Nv-t
vgergo: neked is tökéletes lesz a 425-ös Enermax
Triumph: AZONNALI tápcsere! Legalábbis ha ér valamit a 4830 neked. Bár a 3,2-es Celeron úgyse nagyon hajtja ki, gyengébb kari is bőven elég lett volna, szal ha ki akarod normálisan használni a kártyát, procit is újíts idővel, de előbb mindenképpen táp. Ahogy meg milliószor elmondtuk (visszaolvasás rulz), minőségi táp esetén a dobozra írt W-vel nem kell törődni. Az FSP minőségi és ajánlott, a Codegen nem. Na ezért van az, hogy az FSP-ből elég a 350-es is, a Codegenből meg a 400 is kevés.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Triumph
tag
válasz elfelejtette #24495 üzenetére
Ugye hogy elbírja?
Ezt mondtam én is a haveromnak. Ő meg bement két boltba is és azt mondták neki hogy kell a 450-es táp mert a 4830-as dobozára az van írva .
PNR meg a PNF között nem csak 25W a külömbség?
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Alapon kb. azonos hangerő, max. a VX450 később kezd el hangosodni.Triumph:
Dobd ki a tápnak csúfolt Codeben csodát, és szerezd be a 350PNR-t. Bár PNF jobb lenne..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Triumph
tag
Sziasztok!
Van egy gép amibe most raktam egy 4830-as vidkarit és a 400-as codegen táp nem bírja már. A gépben ezen kívül még egy 3,2-es celeron, egy winyó, egy DVD író és 2 giga DDR2-es ram van. Plusz az alaplap természetesen .
Kérdésem az lenne, hogy elég-e ehhez a konfighoz egy FSP 350 PNR táp?
Ha nem akkor mit ajánlanátok? (minnél olcsóbb annál jobb lenne, mert minden pénz elment a vidkarira )
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv!
-
MattX
tag
Vki aki ért hozzá, szerintetek a Corsair CX400-nál halkabb a VX450? Fontos lenne tudni!
-
stage69
csendes tag
Kitöltöttem Részlegesen...
Amúgy a videókártya alapból szabályozza a ventit, teljesítményhez igazít, alapból 23%on megy.De mondom, ehhez a géphez igazából nem kell komoly táp, még a procit sem húzom, mert minek...Csak a videókártya a gyenge keresztmetszet, annak kell a nafta!
Most akatram átcuccolni mindent egy nagy toronyba, de akkor, ha mindenki azt mondja, hogy maradjon a Seasonic, akkor nem teszem, mert nem érnének el az aljáig a kábelek
Vagy keresek egy szakit,aki szépen, megbízhatóan átforraszt nekem 1-2 kábelt....
><(((°>......><(((°>......<°)))><......<°)))><
-
hydra112
csendes tag
Hello, szeretném megkérdezni, hogy egy ilyen géphez
MSI K9N SLi Platinum
AMD AM2+ Athlon 64 X2 6400+ (125W)
4GB 800MHz Corsair RAM
1db SATA HDD
1db DVD író
9600GTmilyen tápot vegyek? Valami 20ezer forint körüli kéne, és olyan, hogyha majd veszek még egy 9600GT-t, hogy SLi-ben fussanak, akkor az azt is simán elbírja.
Ilyet néztem: CoolerMaster M520, de nem tudom, hogy ez jó-e, mert olvastam valahol, hogyha 30A a valamilye (nem nagyon értek ehhez) akkor nem fog vinni 2 kártyát SLi-ben, mert 30A a minimum a kártyáknak.
-
MattX
tag
Akkor utolsó kérdésem mára, rendelés elött!
Corsair VX450 vagy ENERMAX Mod82+ 525 W ?
Hang számít legfőképp, de a teljesitmény és a megbizhatoság is fontos lenne! Sokkal halkabb az ENERMAX?
-
kem
addikt
válasz Bikerider #24480 üzenetére
Szia!
Csifit nem érdemes venni, jó lesz az a Corsair. +10k-t meg ne a procira költs, inkább egy normális vinyót vegyél, mert az 500-as samu megbízhatatlan, és lassú. Tessék mindenre rákérdezni a milyen ezt meg azt vegyek topican, akkor nem szivatod meg magad...Köszi!
-
MattX
tag
Ahham! Nekem tényleg a hang lenne a lényeg, és ezekhez igencsak azt irják h azok! Namost nem nonamek, vagy megbizhatatlanok ezek ugye? És a 14 cm-s ventiktol nem lesznek akkorák h nem fér be a házba ugye?
VAlamint tok mind1 h nvidiám van ez meg crossfireX-re van ugye... SLI-t nem akarok ugysem!
[ Szerkesztve ]
-
Bikerider
aktív tag
Hi
Vegre osszerakadtam Netre a gepemet:
MSI KA790GX,Phenom X4 9550,4GB,500Samu,HD4850,Aerocool Extrem Engine T3.
A Taprol nem tudok donteniifi500W V. Corsair CX400W.
Meger 10.000Ft felarat egy Phenom 9580 Black Edison a 9550 -hez kepest?
-
Traxx
őstag
A Corsair 20-23 rugó körül van, ahogy láttam, a Chifi olyan 18 körül. A bennük lapító CWT belső meg általánosságban hangosabb, mint a CX400 Seasonic-ja.
Ha mindenképpen a hang számít, én megnézném az Enermax Pro, illetve modu82+ tápjait, a 425-ös untig elég lenne neked. Perpill ezek a piac talán leghalkabb tápjai. Pl. [link], bár a boltról nem tudok semmit Valamint [link], [link]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
kisbe88
tag
Hát akkor csak megéri
"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
kisbe88
tag
Köszi megnéztem a vx450est jónak jó csak nincs rá keret. néztem ezt a tipusú tápot: Chieftec DT550A2 Szerintetek ez is megfelelne a konfignak, vagy várjak kicsit és vegyem inkább a corsairt?
"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
lsc
nagyúr
válasz stage69 #24469 üzenetére
A seasonic az egyik legjobb táp gyártó, a cwt-k gyengébbek . A videokártya ventijét att-vel tudod szabályozni /egy-két kivétellel/ . Mondjuk ha az adataidnál a cuccok részt kitöltenéd akkor könnyebb lenne segíteni .
Mod MattX : Mondjuk gondoltat olvasó nem vagyok, egész eddig a mostani konfigról volt szó . Akkor vegyél egy corsair hx 520-ast vagy egy vx 650-est, akkor az biztosan elég lesz .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
MattX
tag
És pl ha kicserélem majd, a procit 4 magosra, és a videokarit Gefroce GTX 280 korulire akkor is birni fogja? V akkor már teljesen ki lesz használva?
Teljesen belémmagyarázták, hogy nagy táp kell... 560-600 wattos! Szerintetek baromság?
A corsair 450-s vagy az 550-s halkabb mint az 560-s chieftec?
[ Szerkesztve ]
-
stage69
csendes tag
Nekem semiféle tuningra nem kell, 939es lap, 3700as SanDiego, 2gb ram, x1800xt-pe videókártya, tvtuner, hdd, dvd. Ennyi.
De akkor szted a CWT tápok nem olyan jók? Amúgy a Seasonic nem hangoskodik, azaz, nem hallom a videókártyától
Amúgy gondoltam arra is, hogy a procihűtőm egy szabályozgató gigabyte venti, és mondjuk ha azt kicserélem a noiseblocker-re,akkor az eléggé lecsendesítené, merg max fordulaton igencsak hangos a kicsike...A videókártyán meg az eredeti sapphire hűtő van, azt nem tudom, mire kellene kicserélni, hogy ne legyen olyan veszett hangos....
ja, még annyi, hogy akkor az a 3pines csati az alaplapra való?????? Fontos lenne tudnom...
[ Szerkesztve ]
-
MattX
tag
Kifelé fújnak, és a gép egy asztalon van mellettem! A tápnak semmio baja, nem is akarom becserélni garba semmi ilyesmi! Biztos hogy a táp hangos, mivel miutan minden ventit megállitok kihuzok, akkor már csak az megy és mégis baromira zug, ezek szerint nagyon melege van! Teljesen jol szellozott házban van. A core 2-t is hzom a mennyekbe de a procihuto szinte nem is pörög, szoval nem a körülményekkel van a baj! Nem tudom, h ha nagyobbra cserélném akkor halkabb lennék? Ez fontos lenne, mert ha nem, akkor maradok igy!
-
kisbe88
tag
Hali! Tápot szeretnék venni és nem igazán tudom hogy miet kéne.
A konfigom:
-MSI K9A2 Platinum V2
-2x2GB memória 1066mhz
-HD3870 gddr4 512mb
-2x250GB hdd
-és egy dvd íróÉs 15-17e forint körül érdekelne tápegység, úgy hogy elég legyen a köv videókártyámnak ami egy HD4870-es lesz. Előre is köszönöm
-
lsc
nagyúr
Mondjuk ha 10-15 óra után hangosodik akkor nem hiszem hogy gariban cserélik, a konfigod nem vesz fel szerintem 250 W-nál többet, ezért érthetetlen . Ha cserélsz akkor ne chieftecre, azok sem túl csendesek . Egy corsair vx 450 javaslok, az halk is, a terhelést is jobban bírja . A géped nincs egy asztalban vagy egy rosszul szellőző helyen ? A ventilátorok kifelé fújnak ?
Az élet kegyetlen .
-
MattX
tag
Nos figyusz, igazabol, ha megofogm a ventiket kézzel, a prociventit, a vidikariventit, a belso ventiket, akkor is zug, tehát mivel csak a táp uzemel a házban, csak az lehet! És számomra elég hangos! Ezert gondoltam arra, h azert mert igencsak ki van használva a táp, és ugye melegszik 10-15 ora utan!
Ezert kérdem, mert pl szerintem ha egy nagyobb táp lenne benne 560 W pl, akkor azt alig használnám, és nem mlegedne ugy fel! Szted?
-
lsc
nagyúr
válasz stage69 #24458 üzenetére
A ventikkel nem érdemes szórakozni, abban egyébként hangos a venti vagy miért akarod cserélni ? Mondjuk ha tudná az ember milyen proci videokártya páros van könnyebb lenne, viszont az a seasonic biztosan lead 400 W-ot, az meg sok mindenre elég .
Mod MattX :[link]
Mod zsolt1129 : Már írt, olvass vissza .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
MattX
tag
http://www.depo.hu/chieftec/cft-500a-12s
http://www.depo.hu/chieftec/cft-600-14cs
http://www.depo.hu/chieftec/dt-560a12Melyiket ajánlanátok? Teljesítmény, de legfőképpen hangerö szempontjábol! Köszi előre is!
-
stage69
csendes tag
És ha áthajítom a noiseblocker ventit a seasonicba?
Nekem mondom,azzal csak az a bajom, hoyg csak egy 12v-os ág van, 2 molexxel,aztán kifújt.
Arra meg félve dugtam rá a videókártya+hdd+dvd+procihűtő kombót...Vagy az aztán már tökmind1 neki?
-
MattX
tag
Namost elvileg aztmodták, hogy ez a cx400 egy halk táp! És amig nem kezd el dolgozni a gép halk is! Haveromnak 560 wattos van ugyanerre a configra és halk.Godnolom akkor összefüggésben van azzal a melegedése, hogy mennyit használok belole!
Értem ezt arra, hogy ha most ez pl 80%-n van kihsználva, és vennék egyet ami csak 50%-n akkor gondoloma z sokkal halkabb lenne! Mondjuk szerintetek ha kciserélném egy Chieftec CFT-560A12-re halkabb lenne a gépem?
-
MattX
tag
Vágom, csak a célom az lenne h halk legyen a gépem. Minden ventit lecseréltem, de a táp akkor is bőg! Ha veszek egy 550-set vagy egy 500-t halkabb lesz?
-
MattX
tag
Oups az lemaradt! Cosair CX400!
Akkor ezek szerint kell egy nagyobb táp?
-
Michael1
csendes tag
Sziasztok
Volna egy kis gond egy FSP EPSILON 600, stand by ban magas frekin sipol.
Aludni nem tudnek mellette.
Vadonat uj a cucc, visszavigyem?
Vagy ido utan elmulik?Koszi a segitseget
-
stage69
csendes tag
Hello!
Lenne egy kérdésem.
Adott két táp, linkelem róluk a képeket. Ti melyiket tennétek bele egy olyan gépbe, ami naponta legalább 15 órát megy?
A két táp:
Seasonic SS-400HS
[link]
[link]
[link]
[link]Sinotech CWT-380-ADP
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]A képeken minden rajta van.
A Sinotech-hez lenne még egy kérdésem. Az egyik képen van az egyik csatlakozó. Azt az alaplapra kell dugni, és akkor az közvetíti a gépnek a ventillátor fordulatszámát? Avagy hova kell dugni?
Várom a véleményeket!
Üdv
-
MattX
tag
Szevasztok! Érdeklődni szeretnék, h mi lehet az oka annak, h a táp pár óra után igencsk hangos!
Configom:
Asus P5B Deluxe
Gainward 8800 GTS 640 Mb
2 GB Geil Black Dragon RAM
1 db SAMSUNG 160 GB HDD SATA
1 db WD 6400AAKS 640 GB HDD SATAII
1 db dvd író
1db 8cm-s és egy 12 cm-s venti
és egy Thermaltake CL-P0372 TMG i2 Intel Socket 775 procihűtő.Nos én ugy érzem h böven nem használom a tápot annyira h teljesen ki legyen használva és azert kezdjen el huteni mint a bolond! Véleményt tanácsot szivesen meghallgatnék, h mit tegyek! Esetleg biosban tudok e ezen állitani!
U.i: BIOSban a suspend mode az S1 vagy s3 legyen?
-
sarkany007
csendes tag
Hello egy asus p5q delux +intel e8600+NVgtx280+4x2gb ram(800mhz)+4 vinyo+1bluray és egy sima dvd, a cpu 4Ghz körül járatva és a ramok 1200-on milyen tápot ajánlotok kb 15-20e közt
-
3.Aragorn
addikt
válasz vgergo #24439 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez elég (magamról lenne szó, azt mondanám, elég, de neked azt mondom, hallgasd meg mások véleményét is) , de a boltban amit mondtak, biztos túlzás. Mondjuk azt szeretnék, hogy biztos-biztos ne legyen gondod, illetve azt, hogy minél drágább cuccot vegyél...
-
sti10p
senior tag
Melyiket vegyem? Van Cooler Master Pure Power vagy Asus is. Az Asus tápokról hallott már valaki valamit? Szerintem a CM egész jó nem? Esetleg valami mást?
Sajnos le kell cserélnem a V 1.4-es Enermax-omat, mert egy új alaplapra már csak 2.0-ást lehet dugni elvileg, de mondták, hogy van átalakító is, ez mennyire használható/biztonságos?
[ Szerkesztve ]
XY
-
partyphoto
tag
FSP ZEN 300 tápot használok egy Core2-es rendszerben (E4400, 4 giga ram,2 vinyó stb.) amihez vettem HD4830-at és molex-PCI Exp. átalakítóval tudtam áramot adni neki.
Nem rövidíti le a táp élettartamát, hogy nincs külön pci expr. ág és én meg rádugtam?Ha gond lenne ,akkor veszek Enermax Modu-t helyette, de ez csak végszükség esetén......
Scythe Fan, Noctua Fan
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy ehhez a konfighoz elég a tápom?
Gigabyte ep45 ds3r
intel e8400
4gb g.skill pi series
2 dvd író
3db winyó
1 tv-tuner (még nem tudom a pontos típusát (LEADTEK PXDVR3200H DVB-T+Analog PCI-E az esélyes))
ENERMAX PRO82+ EPR 425AWT
XFX PCIe GTX260 576M 896MB 216sp
ASUS XONAR D2X/XDAzért kérdezem, mert gtx260-t és a tv-tuner-t még nem vettem meg, de boltban azt mondták nekem, hogy minimum 600wattos táp kell bele.
Előre is köszönöm a segítséget.
vgergo
-
bubu18
csendes tag
Hello!
Volt itt téma hogy az új tápokon nincs -5V. FSP tápot terveztem, de biztosra szeretnék menni, hogy elindul-e az alaplapommal (Acorp NF7 ver2.0).Ha a mostani táp -5Vos vezetékét elvágom és úgy próbálom beindítani a gépet, akkor azzal ugye nem teszek semmi rosszat? Olyan mintha egy új -5V nélküli táppal próbálkoznék? és ha beindul akkor nyugodtan vehetek egy új tápot...
-
venember83
nagyúr
Egy ilyen táp nekem egy 2,7GHz-re húzott X2 4200-at vitt 7950GT videokártyával, de nem voltam túl nyugodt, szerintem vegyél egy modernebb tápot, szegény Chieftecben már elég leharcolt állapotban lehetnek a kondik, meg nem is túl erős 12 volton. 5-6 ezerért már kapsz normális minőségű tápot 9-ért meg ott a 460-as Superb, lásd első hsz.
chege: Három 12-es ág a tápon belül van, kívül a kábeleken te ebből nem érzékelsz semmit.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Hy!
A GTF nagyon régi széria, még a PNF-ek előtti. 1db 12V-os águk van, nem erre vannak tervezve. a PNF széria modernebb."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
roxan
senior tag
Üdv!
Van egy Chieftec PFC HPC-360-as tápom, most P4 konfig. alatt.
Az lenne a kérdésem, hogy maradhat-e a táp (elbírja-e?), ha a gépet lecserélem egy kétmagos AMD-re, 5000-5400+ procira, 2gb rammal, 1 dvd-vel, középkategóriás PCIE vgaval?
Köszi, rox
-
chege
aktív tag
aha, noh de akkor ennél a Coolermaster tápnál az van [link]
, hogy 3 12vos ág van és az van odaírva hogy [link2] 12v és 19A ugytudom hogy a W=V*A noh de ha összeszorzom a 12 a 19el akkor 228-at kapok. Ezek szerint egy ág 228W-ot tud leadni?
De oda összefoglalva meg 408W van írva-de ha 408/3 az 136. Nekem nem áll össze a kép
Aki vágja ezt a témát tudna helpelni? -
chege
aktív tag
És az számít vmit hogy a 12V-os ág 3 felé van osztva? Az tuningban előny vagy hátrány?
Nemtom elképzelni hogy van az, hogy 3 12Vos csati jön ki belőle? Bocsi a láma kérdésért, de nem vagyok otthona Tápokban
-
MiB
tag
Melyik a jobb táp FSP 350 PNF vagy GTF? PNF-et sok helyen látom hogy hirdetik de GTF-et sehol!
-
Traxx
őstag
-
jani00
tag
válasz venember83 #24411 üzenetére
köszönöm!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
venember83
nagyúr
válasz Ace Ventura #24419 üzenetére
Amennyiért megveszi valaki, tedd ki a hardverapróra, aztán alkudjanak az emberek. Nem tudom mennyi garancia lehet még rajta, ha van még 1-2 év, akkor szerintem 12k környékén, gari nélkül egy tízesnél többet nem adnék érte semmiképp. De ez csak az én véleményem.
-
Ace Ventura
addikt
Mennyibe lehet elpasszolni egy Seasonic S12 430 W-os tápot szerintetek?
1 éves, és teljesen makulátlan, doboz, minden xarság megvan hozzá.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
zsolt1129
addikt
válasz NeoExDeath #24417 üzenetére
Én mindenképpen a Corsair VX 450-re szavaznék. Ha moduláris kell,akkor a HX 520,de az már egy kicsit drága.
-
NeoExDeath
aktív tag
Üdv.
Tápot keresek az új konfigomba. Igazság szerint sem teljesítményben, sem árban nem szeretnék túlzottan a szükséges fölé lőni. Egy nagyon megbízható, jó tápra van szükségem, ami pont megfelelő a gépnek, lehetőleg csendes, és megfelelő kábelezésű. Extrém tuningra nem kell számítani, maximum egy kevésre.A gép:
Core 2 E8400 3Ghz
Sapphire HD 4870 1 GB
GIGABYTE GA-EP43-DS3L alaplap
2 GB RAM
Cooler Master CM690 házFontos, hogy a táp a gép aljába kerül, ezért a kábelhossz fontos hogy elég legyen. Ráadásul fejjel lefelé lesz beszerelve, hogy ne szívja a port a földről.
Nézegettem teszteket, és a Corsair-t nagyon ajánlják, csak árban nekem kicsit sok. Persze a minőség és a megbízhatóság számít leginkább, mégiscsak tápról van szó. Sajnos nem tudom egy ilyen konfighoz hány wattos táp az ideális.
Milyet tudnátok ajánlani? Előre is köszi. -
mpierre
veterán
Ha minden igaz Sacred 2, Loki, Silverfall stb [link], ezenfelül a 3d smax-hoz, és ha kiderül, hogy az archicad is támogatja, akkor lesz aztán öröm meg miegymás.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
venember83
nagyúr
válasz Loituma69 #24405 üzenetére
HX520. Tuti halk, lásd PH! teszt, és az ára is 25k alatti. Kábelei pedig tuti, hogy elég hosszúak.
-
gyga
senior tag
hello emberek.
asus p5q
2x2g ddr2
e8400
9800gtx
3sata winyó
1 ide winyó
1 sata dvd iró olvasó
van 1 400 fsp-m elég e?
ha nem akkor milyet?A kisebbség is számíít, teszkó.
-
Loituma69
őstag
válasz venember83 #24402 üzenetére
Min 500W, 17-20 dB max ilyesmi kellene, csak sajnos kevés gyártó meri odaírni a zajszintet! Meg kérdés melyik hiteles! jah és 25.000ft alatt! Alsótápos házba. Úgy látszik ezek a kritériumok extrémnek számítani, ezt nem godoltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Joyrider
tag
Hali,
nekem egy e5xxx-es vagy hasonló procim lesz 2-4giga memóval és vga pedig vagy 9800gtx vagy gxt260-280. még nem végleges a konfig.
500w-ra gondoltam a tuning lehetősége érdekében
3 tápot néztem ki:Chieftec (3év Gar) Tápegység 500W DT500A2
CoolerMaster (3év Gar) Tápegység Real Power M520W Modular Active PFC
FSP (2év Gar) Tápegység BluestormII 500W Active PFCárban hasonlóak össz 3e forint a különbség..
szóval melyiket javasolnátok?
Köszi
Végülis... Ennyi év után... :D C'mon join the Joyride everybody!
-
jani00
tag
üdv
Valaki esetleg aki kicsit ért is hozzá? Nem lenne semmi extra/alsótáp meg ilyen hülyeségek csak hogy elmegy e így vagy kicsi lesz a corsair és inkább/ GIGABYTE Superb 460W
árban mindenképp jobb ,de a többi tulajdonságot nemtudom véleményetek szerint?
hang nem fontos cask ne adjon iszonyat magas hangot amikor ki van kapcsolva én még az aksi töltő hangját sem birom=/köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
venember83
nagyúr
válasz Loituma69 #24401 üzenetére
Ha csend kell, akkor Enermax, halkabbak, mint a Zalman, és nem is ciceregnek, Zalmanoknál pedig utóbbi elég gyakori jelenség. Azért bizonyosodj meg a kábelek megfelelő hosszáról, nem nagyon kaptam utalást arra nézve, hogy ez a táp jó-e alsó táphelyzetű házakhoz.
kieg.:
NATIVE CABLE: Mainboard 20/24 pin(40cm), 4+4 pin CPU(40cm), FM(55cm)
MODULAR CABLE: 2XEMC004 PCI-EXPRESS(45cm), 3XEMC003 ETERNITY CABLE (2X4pin MOLEX+2XSATA)(45/50/60/65cm), 1XEMC005 ETERNITY (2X4pin MOLEX + 2XSATA+FDD)(45/50/60/65/90cm)
[link][ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz venember83 #24400 üzenetére
ENERMAX PRO82+ 525W vagy valami Zalman 500-600W körüli táp lesz a következő.
giga eladó 3 hetes, garancia számla minden megvan!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest