- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
luw2win
őstag
túlfeszültségvédelem van benne?
Néztem egy másikat az 1k-val drágább
GIGABYTE Superb 460W
kicsit félek a 4870 alá tenni egy 400Wos tápot.
vélemény?.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali
valaki nézzen már egy jó megbízható tápot ~8k-ba max. kb 450W-os
AMD A II 250
ATI 4870
ezt kéne meghajtani
köszi.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali!
6-7k ért kellene egy elfogadható táp.
gép:
giga P31- ES3G alaplap
E7400 proci
ati 4770 vga
2giga 1066 mhz ram
500giga hdd
így nagyvonalakba.Sürgős lenne nagyon.
Köszi a segítséget előre is.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali!
Már nagyon zakatol a 400W-os Chieftech-em a gépemben.
Az adatlapomon lévő konfighoz (intel,ati)
Corsair HX520 vagy elég csak a HX450?
Nekem az a lényeg h halk legyen, és majd a későbbiekbe elvigyen egy izmosabb VGA-t , és a procituningot is birja (~3.8 Ghz)Köszönöm.
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
válasz elfelejtette #24745 üzenetére
Egy ilyen COOLERMASTER Silent Pro 500W al meg lehet rendesen hajtani egy E8500-at?
Kicsit hülye kérdés, mivel ez Silent ezt nem htpc-be szánták? Vagy bírja a tuningot is:.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
válasz elfelejtette #24745 üzenetére
Ezek, egy kategórába sorolhatóak kb egy corsair táppal?
Én még a Seasonic tápokra gonoltam, bár nem vagyok egy nagy mindenttudó[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali!
Kell egy 500-550W-ig egy moduláris táp.
Lehetőleg ne a legaljából.
Maximum 30k-ig.Corsair HX520-at sehol se találok, csak 30k felett, szóval más variációk
Köszönöm.
3ye: btw. WD-t ajánlanám
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
Min corsair vx450, az én gépembe várom a HX520-t.
Én nem értem spórolsz a tápon? És ott van az Intel i7-ed? ha arra van keret akkor egy tápra is legyen.
Szvsz i7-t még 1x átgondolnám, főleg igy a gazdasági válság idején.
De te tudod.[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
válasz AMD Power #24108 üzenetére
Hát nem tudom, az 1.hsz.be ott szerepel a Coolink márkanév a Nem ajánlott veszélyes tápok között.
Szóval én nem ezt venném.
Nem tudom h a Corsair CX400-as elvinné-e ezt a konfigot [link] (ez egy 1-2k val drágább)De majd a tápos kollegák szerintem többet tudnak mondani
-
luw2win
őstag
2 hete voltam lennt pár boltban érdeklődni és azt mondták h 22k-ért van nagykeren.
Mondtam h oks, ph-n körülnéztem kb van 3-4 hely ahonnan corsair tápot tudok venni, pár hete még 22-25k ig voltak kiirva a tápok.
Alien Computernél szinten 23k.
Pár napja gondolkoztam h rászánom magam és veszek egyet.
Minden lehetőségnek PÜ, online boltoknak email az ajánlatkérésre.
És 2 lehetőség volt : elfogyott vagy tudok hozni ( ami azt jeleni h a friss áron tehát ~27k)Ez nekem így egy szívenszúrással felért.
Tisztában vagyok a gazdasági válsággal, és is MO-on élek
De ez van várom h menjen lejjebb az euro, mert 276 Ft (devizában),
Szóval egy darabig elhalasztva a vásárlás.MOD: én vidéken élek szóval lehet hogy Budapesten minden hamarabb megtörténik, kifogynak a készletek stb stb
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
Mi van a tápárakkal?
Corsair HX520 még 2 hete kb 22k-ért elvihető volt, most meg amikor rászánom magam mindenhol az utolsó kis boltba 27k alatt meg se lehet venni egészen 36k-ig..“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
-
luw2win
őstag
Hali!
Hallottam egy olyat hogy a moduláris tápoknak a csatlakozói más fajták is lehetnek mint egy normál csati.
Egy ASUS P5Q-ba jók a Corsair HX520 csatlakozói?Kicsit butaságnak tartom,mert szerintem a válasz az igen, de mégis megijedtem egy picit.
Nem akarok kidobni 25k-t
köszi.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
válasz zsolt1129 #23926 üzenetére
Nem tuti nem a vinyó hangja. Eléggé "beteg" már ez a tép, van az a jellegzetes cirippelése is, meg most ez a búgás, mindegy így is úgy is megakartam tőle vállni.
Szerinted akkor melyik mellett döntsek?
Az a "70W" az mennyit számít egy e8500 tuningnál? kb mennyivel van benne több szufla?
A moduláris mellett áll még a kábelrengeteg eltüntetése.
köszitudom hogy innentől ez már egyéni szoc. probléma
-
luw2win
őstag
válasz zsolt1129 #23923 üzenetére
Lehet hogy rosszul fogalmaztam, azt vettem észre ha rádugom a vinyót akk ilyen periódikusan ismétlődő enyhe mély búgás hallatszik, leállitom a gépet ( szinte felüdülés volt a fülemnek) kihúztam a vinyót és semmi.Én innen következtettem.
Meg amúgy is el akarok kezdeni tuningolni,szóval ez a másik érv emellett..“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali!
Egy 400W-os Chieftech táp már eléggé küzd ezzel a konfiggal
:E8500,Palit 4850 1GB OC, ASUS P5Q ,Corsair Dominator 2x2GB@1066mhz, Samsung SSD + Samu 200gb , eddig birta, és most rá akartam kötni egy 160gb-os Samut, de ezt már nem szerette.Kb ennek a konfignak kellene egy új táp, ami később bőven jó lesz a e8500-as tuningolásához.
moduláris táp is lehet, nekem véglis mindegy ,csak ne legyen nagy hangja.
Köszönöm a segítséget.
Üdv!.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Egy táp érdekelne kb 20-22k-ig.
A konfig az aláirásomba.
Egy 400W os Chieftech tápot váltana, mert cirippelő sipolo hangot adott és sztem kevés is egy kicsit a rendszerhez.Ezért olyan tápot szeretnénk ami nem cirippel majd.
Ilyen problémát hallottam Corsair HX520 meg Chieftech tápoknál.
És mikor jelenik meg a HX450?.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali!
Elég lenne-e egy 450es Chieftech táp ennek a confignak?
ASUS P5E
ATI 4850
2x2GB 1066MHZ Corsair DDR2 ram
Intel E7200
200GB samu vinyónagyon huzni nem akarok semmit , majd ha veszek egy erősseb tápot
Köszönöm.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Megéri az a +5-6k egy Enermax Modu82+ 525 W ért mint egy Corsair HX520
E8400 BOX FPO Q807A261 tuningra kellenne
köszönöm.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Hali!
Melyiket válasszam?
Xigmatek 650 vagy Corsair 520 v 620thx
majd 4870CF hez meg majd egy E8400 hoz kelleneüdv luv
-
luw2win
őstag
Bocsi nem vok benne a tápok világába, de mit jelent az h moduláris?
mi a különbség a két táp között?(W-ot leszámitva)
thx
ÜdvNeoteric: Miért rosszabb fajta 8400?, melyik a jó?! , ez csak azért meg én is ilyet szeretnék és h milyet is vegyek pontosan köszi
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
Hali!
Milyen Tápot ajánlotok ha a configom ( majd ez lenne):
-CPU: Intel E8400 ( kis gyenge tuningra)
-VGA : 2x ATI 3870 CF
-RAM: 2x2GB 800mhz DDR2
-Alaplap:Gigabyte GA-EP35-DS4
-HDD: 200GB ATA SamuLehetőleg Corsair legyen: Gondoltam a VX550-re(40dBA) (pl HX1000-esnek 42dBA) de nagyon hangos, van még két széria a TX meg a HX mi a külömbség és melyiket ajánlanátok?
thx
ÜDV: luv[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- Be Quiet SFX-L Power 600W Gold Moduláris SFX / ITX Tápegység
- Cooler Master V1100 SFX 1100W Platinum SFX / ITX Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest