- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
No, most értem haza a napi túráról
.
Nekem Camdiox m4/3-M42 van, eddig ezekkel a vázakkal próbáltam, mindegyiken műkszik: e-p1, g3, gh2, g6, gh4.
Meg ezekkel az obikkal: Domiplan 50mm F2.8, Helios 44-2, Revuenon Special 135mm F2.8, Auto Revuenon 55mm F1.4, természetesen ezekkel is szépen műkszik. Ha esetleg valamelyik érdekel összemérhetem a s*ggét is a helios-al. Amúgy végtelenem nekem sincs, de ezt úgy kell elképzelni, hogy nagyon-nagyon távolra nem lehet teljesen élesre belőni nyitott rekesszel, de szerintem ez nem valami nagy hátrány, nem igazán tudom elképzelni, hogy valaki régi olcsó manuállal tájképeljen tágra nyitvaArra még a kitobi is sokkal jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Mobil flották
- Autós topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest