-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Amúgy ennyit erről, hogy melyik obi mennyire éles... eddig a revuenon 55mm F1.4-emet olyan gyenge közepesnek gondoltam m4/3-on, nyitva használhatatlan, egyet rekeszelve oké. Canonon szintén ilyen... erre speed boosterrel egész használható nyitva is, sony a7s-en meg még élesnek is mondható. Revuenon special 135mm F2.8-al még árnyaltabb a helyzet. M4/3-on sima adapterrel életem legrosszabb obija, rekeszelve is botrányos, canonon szintén gáz, m4/3-on speed boosterrel meg nagyon ott van a szeren, komolyan a legélesebb manuálom
Aztán amikor felcsavartam a7s-re
Szétkarcolja a szenzort... mondjuk az nem meglepő, hogy 12mp ff szenzoron minden éles, az viszont fura, hogy 4/3, apsc szenzorokon és 4/3 + focal reducer-en mennyire össze-vissza viselkednek ezek a manuálok. Komolyan lassan fogalmam sincs, hogy most akkor a 135-ös obim végül egy nagyon frankó üveg-e, vagy szemétbe való
És vajon ha váltok fuji + speed booster kombóra, azon mit várjak ezektől az üvegektől?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest