- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ez nem nagyon lágy? Barna vagy kékes-zöldes a lencse bevonata? Volt nekem 445.xxx az majdnem olyan volt mint a mostani 874.xxx vagy amit eladtam 1.1xx.xxx. Volt pár 'barna lencsés' silver nose ~2xx.xxx azok nagyon lágyak, csak 2.8-tól voltak használhatóak. Sokan ezeket szerzik be mert általában olcsó és nagyot csalódnak, mint én is.
Ezen az FD-n normálisan jár se nem könnyű se nem nehéz, a fókusz meg nagyon könnyen. Az adapter Kecay, teljesen jól fogja. Minden esetre számomra meglepően jó.grigo: Akkor most az enyém egyik se? Mert nem pontosan olyan az építése egyiknek sem. Annyira azért nem vonz hogy vegyek is, már annyi 50-es van
meg még ott van az AF-es 45/1.8 is, fotózás meg szinte semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 / 3800 / 6400 expoval)
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest