- Powerbank topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
masterful87
üzenetére
gondoltam kipróbálom a haver nikonján, de az pont d7000
a canon meg amin néha manuálozok 60d, szal lehet azért műkszik normálisan mert nem belépő váz... mondjuk engem a keresőben visszajelzés meg csippanás pont nem igazán érdekel, a 60d-n kijelzőn manuálozok, ott műkszik fénymérés meg minden A módban is, sőt a ML-el kimondottan kényelmes manuálozni.(#6730) iRico: x-e1-et sőt, hogy sokan kimondottan manuálozni ajánlják
g3 helyett majdnem én is azt vettem, egyedül a drága natív obipark miatt döntöttem pana mellett végül... a fuji színei meg... brr talán az oly-nál is jobbak, de ez ízlés kérdése. Nem próbáltam az nx20-at, sem az nx300-at de valszeg ezek a fujinak nyomába sem érnek kezelhetőség, építési minőség, színek szempontjából.
szerk: fujin tudtommal van focus peaking is, bár nem tudom mennyire használható... manuálozni ma már ha sok pénzem lenne sony a7-et vennék, ha kevés panasonic g3 vagy g5-öt (vettem is), az arany középút meg a fuji x-e1 szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a canon meg amin néha manuálozok 60d, szal lehet azért műkszik normálisan mert nem belépő váz... mondjuk engem a keresőben visszajelzés meg csippanás pont nem igazán érdekel, a 60d-n kijelzőn manuálozok, ott műkszik fénymérés meg minden A módban is, sőt a ML-el kimondottan kényelmes manuálozni.
g3 helyett majdnem én is azt vettem, egyedül a drága natív obipark miatt döntöttem pana mellett végül... a fuji színei meg... brr talán az oly-nál is jobbak, de ez ízlés kérdése. Nem próbáltam az nx20-at, sem az nx300-at de valszeg ezek a fujinak nyomába sem érnek kezelhetőség, építési minőség, színek szempontjából.