-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JuhG24
csendes tag
Üdv!
Nemrég vettem egy Helios 44-2-t, szépen működik is, csak egy kérdésem lenne hozzá. Valamiért az f értékek fordítva vannak felírva rá, vagyis amikor odacsavarom a 2-höz, akkor bezárul, majd ahogy elcsavarom a nagyobb számokhoz, akkor nyílik ki teljesen. (ugye attól függ, hogy a másik, kattanós csavarót meddig csavarom el, ha pl a 8-asig, akkor amikor a 2-esnél a pötty, akkor van bezáródva és ha a 8-asnál, akkor pedig teljesen nyitva)
Ezzel az is a baj, hogy a rekeszállások között nem egyenlő a távolság, így nem tudom pontosan beállítani, csak ha a kattanós csavaróval csinálom. (bocs a fura megfogalmazásokért, nagyon kezdő vagyok)
Nem teljesen értem, hogy ennek milyen célja lenne, ha direkt van, ha meg nem, akkor hol a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- UHD filmek lejátszása
- Politika
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest