-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni #4325 üzenetére
tettél már fel vele lőtt képeket valahová?
a heliost én sem az élességéjért szeretemaz om zuiko is élesebb nála, az a +8mm is zavar, a laza rekeszgyűrűt gyűlölöm, és néha baromira kopott képeket csinál valamiért...ennek ellenére pár napja nézegettem a régi helios-os képeket, baromira megkívántam kattogni vele, tegnap ki is mentem, valszeg most egy darabig ráforrik a vázra
amúgy nekem is lenne egy pentax adapteres kérdésem: egy haverom helios-t, és egyéb m42 obikat akar pentax me super-re adapterezni, ami ugy-e K bajonettes elvileg, ez egy ilyennel lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest