- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni #4027 üzenetére
ma leporoltam a jó öreg helios-t, és újra beleszerettem, szal most ráforrt a vázra, zuiko-t hanyagolom egy kicsit...
jóval több utómunkát kér, sőt sokx helyrehozhatatlanul elk*rja a képet, mégis öröm vele képelni. A bokeh nagyon krémes, éles labdákot szinte lehetetlen belőle előcsalogatni...persze a zuikot még mindig jobban szeretem, de most is az a véleményem, hogy egyik ötvenest a másikkal nem lehet leváltani sztem, ha manuálokról van szó...vagy legalábbis nem érdemes. Jelenleg 3 darab 50-esem van, és mind használom, a képi világuk, stílusuk annyira más, simán megférnek egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest