Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Mivel 550D a gép, ebben sajna nincs AF korrekció
így maradna a Canon szerviz, de vagy én vagyok a hülye, vagy a szervizben néztek annak mivel garis volt a gép, de már nem egyszer volt ezzel a fókusz eltéréssel a Kamera kft-nél a váz de igazán nem hiszem hogy érdemben állítottak valamit, így már nem szívesen viszem oda. Legutóbb pont a gari lejárta előtt (szeptember végén) volt náluk, hogy szerintem front fókuszos a váz, de vissza adták úgy, hogy ennél jobban nem lehet beállítani, ennek a gépnek a fókusz rendszere ennyit tud.
A gyorsaságról annyit, hogy mivel ML firmware van a gépen, csináltam sorozatot a Focus Trap-el, és az eredmény ugyanaz lett, de a ha a manuál üveggel fotózok, egyébként is oda-vissza tekergetem a fókusz gyűrűt, és nem egyirányból állítok, és a hangra már lövök is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest