Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufako
tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Egy 50 mm-es Kobo objektívről van szó, inkább csak próbálgatás, mert ez van kéznél. M módban működik a dolog, nem elég egy pillanatra megnyomni a zöld gombot.
A hiba jobbára bennem volt, meg a használati utasításban, ami az Av módot írja. Az M mód végül is nem idegen tőlem, mondom, nagyon sokáig analóg gépekkel dolgoztam, tehát nem vagyok elkényeztetve automatikailag, meg be kell vallanom töredelmesen, ahol lehet, mellőzöm is, de tudom, kellemes kényelmi funkciók vannak, de még az AF optikát is manuálisan szeretem beállítani. Gyári hibás vagyok, na, ennyi.Köszönöm mindenkinek a gyors segítő reagálást, rávezettetek a helyes megoldásra, jár nektek egy-egy nagy korsó virtuális sör.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ford topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A hiba jobbára bennem volt, meg a használati utasításban, ami az Av módot írja. Az M mód végül is nem idegen tőlem, mondom, nagyon sokáig analóg gépekkel dolgoztam, tehát nem vagyok elkényeztetve automatikailag, meg be kell vallanom töredelmesen, ahol lehet, mellőzöm is, de tudom, kellemes kényelmi funkciók vannak, de még az AF optikát is manuálisan szeretem beállítani. Gyári hibás vagyok, na, ennyi.