- Apple MacBook
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufako
tag
válasz
Zozzant #12660 üzenetére
Egy 50 mm-es Kobo objektívről van szó, inkább csak próbálgatás, mert ez van kéznél. M módban működik a dolog, nem elég egy pillanatra megnyomni a zöld gombot.
A hiba jobbára bennem volt, meg a használati utasításban, ami az Av módot írja. Az M mód végül is nem idegen tőlem, mondom, nagyon sokáig analóg gépekkel dolgoztam, tehát nem vagyok elkényeztetve automatikailag, meg be kell vallanom töredelmesen, ahol lehet, mellőzöm is, de tudom, kellemes kényelmi funkciók vannak, de még az AF optikát is manuálisan szeretem beállítani. Gyári hibás vagyok, na, ennyi.
Köszönöm mindenkinek a gyors segítő reagálást, rávezettetek a helyes megoldásra, jár nektek egy-egy nagy korsó virtuális sör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest