Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Srácok! Valaki mesélje már el, hogy a rákba' lehet BTC-t egyéb kryptora költeni!
Köszi!
-
Yany
addikt
Na tessék, erre jön az első gebasz Krakennel: ha Bitcoin withdraw-ra megyek, lehal. Minden más működik, ahogy észrevettem, de nem tudok a btc-mhez nyúlni.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
madpapa
senior tag
Vegyes rig esetén ( NVIDIA és AMD ) az Afrerburner csak az NVIDIÁkat kezeli, az AMD-ket nem tudom állítgatni. Tipp vagy valamit elnéztem?
-
HoaryFox
őstag
válasz Plasticbomb #26974 üzenetére
Én innen szoktam utalni.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
kugli81
aktív tag
Srácok UNB-vel szórakozok nem tudom meddig megy
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
LLam
senior tag
poloniex = mt.gox 2.0
Stay hungry!
-
jézusom
addikt
Oké, látom használjátok.
BTC-m van krakenen, szeretnék egyéb kryptora váltani. Ha mondjuk 5 eurót váltok dashre, akkor bemegyek trade/new order és akkor hogyan tovább? Mert ott akkor a dash értéket kell beírni, de nem akarom én átváltani. Ha ez ilyen hülyén megy, akkor nem használom inkább. Nem lehet úgy, hogy 5 eurót írok be, és akkor anny dasht vesz amennyi?
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Kraken mellett szólok én is. Az egyik legátláthatóbb felületű (bár buta is picit). Sparkasse-ból 3-4 nap, mire a SEPA megérkezik, holott német belföldi utalás történik, egy másik bankból 2 nap. Öcsémnek egy harmadik német bankból másnapra ott a lé. De el még nem maradt semmi. A support is nekem másnapra reagált, amikor kérdeztem.
-
-
8zabi
őstag
válasz Sidorovich #26983 üzenetére
a Krakenről tudok nyilatkozni: 19-én délben indítottam SEPA utalást, 20-án reggel 9-kor megjelent a pénz a kereskedési felületen, illetve érkezett egy levél a depositról
-
Sidorovich
senior tag
Igen, olvastam.
A honlapjukon amit linkeltem ott van a közleményük a részletekről. Ez az incidens egyébként csak az multi-sig walleteket (többen rendelkeznek a wallet felett, a többségnek kell aláírnia utalás előtt) érintette, a simákat nem.
De ilyen előfordulhat szerintem bármelyik klienssel. Ezek is ember által fejlesztett szoftverek. Igazából egy malware is ellophatja a privát kulcsodat, ha a gépen is tárolva van, nem is kell ehhez egy etherum kliens sebezhetőségét kihasználni. Szóval ezért is nem tárolnék nagyobb összeget talán még privát walleten se.
Szerk: Rendszeresen olvasom a fórumot, és rengeteg panaszt olvasok, hogy a váltoknál (Kraken, Poloniex) embereknek bent ragad kriptovalutájuk. Pl. utalnak, de az ottani walleten nem írják jóvá, support nem válaszol, és ilyenkor az ember kb. tehetetlen gondolom. Ennyire gáz a helyzet?
Én is ki akarom próbálni a kereskedést, váltást, de kissé visszaveti a bizalmamat. Akinek volt már ilyen gondja, leírná a részleteket és hogy megoldódott-e?
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz Sidorovich #26978 üzenetére
pont a Parity wallet hibájából loptak el pár napja 30 millió dollárnyi ethereumot
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Valaki használja a "kraken"-t? Lenne pár kérdésem.
Köszi!
-
Sidorovich
senior tag
válasz Plasticbomb #26974 üzenetére
Az egyik ilyen lehetséges jobb megoldás a Parity kliens. Szintén ingyenes, nyílt forráskódú wallet ahol te gondoskodsz a privát kulcs kezeléséről és nem idegenekre bízod. [link] [link]
Ez nem egy konzolalkalmazás, hanem a böngésződben nyílik meg, normális UI-al. Továbbá ezzel a mai napig leszinkronizált blokklánc "csak" 16 gigát foglal nálam, szemben a geth 67 gigájával, tehát valahogy ügyesebben megoldották ezt. Érdemes kipróbálni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Sidorovich #26970 üzenetére
......... akkor még le kell szenvednie 8 GBot..... Erre kell valami jobb megoldás.XD
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Smithy87
senior tag
R9 280x ez hajt itt valaki? Ellentétes dolgokat olvasni. 12-25Mh/s között mindent látni olvasni. Valaki tud cáfolni vagy megerősíteni?
-
Zotya984
senior tag
Több mint 1 hónapja nem érkezik meg a ETC a poloniex-re.
Már írtam nekik de nem válaszolnak. Bebuktam?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Sidorovich
senior tag
válasz Plasticbomb #26968 üzenetére
Ha jól tudom, ahhoz, hogy megkapd a coinokat, nem kell folyamatosan szinkronban lennie a walletednek. Elég ha csak akkor szinkronizálod le, mielőtt utalni vagy valami mást akarsz.
Milyen walletet használsz? Nálam a geth kliensnél a blokklánc most 67 gigát foglal a mai napig szinkronizálva.
-
Sondi1986
addikt
Ha LBC-t szeretnék másodlagosnak beállítani bányászatra, akkor a conig fájlban
-dpool után ezt kell berakni? lbry.suprnova.cc:6256
Ilyen fura poolt-még nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Ha szeretném megkapni az ethereum walletembe a coinomat, akkor el kell indítanom a walletet, igaz? Viszont ennek kötelező 800GBot írni a c meghajtóra, ahhoz, hogy ez meg is történjen?
(Konkrétan folyamatosan 25-140MB/s-el ir az SSD-re a geth, közben a wallet azt mondja, hogy a blockokat tölti...)ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Zotya984
senior tag
Egy tippet szeretnek kérni.
HUF > BTCMrcoin jó választás vagy van jobb? (0.004 - ról van szó)
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
bobalazs
nagyúr
Úgy tudom hogy suprnova többnyire PROP proportional alapú, azért nem cool. Akkor kapsz csak a sharejeid után pénzt ha a pool talál blokkot.
Ha nem talál, így jártál lóvé sem jár. Akkor van gáz ha nagyon lassan találja meg a pool a blokkot. Ugyanazt a pénzt kapod meg a sharejeidért mintha hamar megtalálná.PPLNS vagy PPS pool sokkal jobb, mindegy egyes érvényes share után kapsz pénzt.
Magyarázat English -
Yany
addikt
válasz zserrbo #26960 üzenetére
Nekem speciel a suprnova nem szimpi, ezért csak a Decredet tolom oda, az Ether megy az ethermine.org-ra. De valamit vagy félreértek a suprnovával kapcs, vagy hazudik, mert azt írja, hogy nincs fee, de közben 1%-ot ugyanúgy lenyúl. Arról nem beszélve, hogy a Decred csomagok 3-4%-a rejected úgy, hogy az Ether 100%-osan hibátlanul teljesít még egy havi futásidő után is. Nem tudom, hogy most ez a claymore miner, vagy a pool hibája, ne adj' Isten valami hw-es gebasz.
-
zserrbo
aktív tag
Ha ETH-t és DCR-t akarok dual mining-ba tolni, melyik az érdemesebb. Ha egy pool-ban csinálom pl supernova-n mintkettőt vagy ETH-t pl nanopoolon/ethermine-on és a DCR-t a supernován külön?
-
Yany
addikt
válasz Vigilante #26950 üzenetére
Köszi a tippet, már megvolt.
Most épp a local walletem szinkeli a blockchaint.Kész a Harvester 1-es cikkem folytatása. Dual mining, egy kis optimalizálás és a végső elemek beszerelése. Ha valakit érdekel, erre tessék:
[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz Franklin #26956 üzenetére
Alap mű.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
LLam
senior tag
-
vizimento
senior tag
Decredet (is) bányászók! Hova bányásztok, melyik walletbe? Megnéztem 1-2 nagyobb walletet, de azoknál nem találtam DCR-t...
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Vigilante
őstag
Mint az ügyvéded, azt javaslom vegyél bitcoint. Ethereum is fog kelleni.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Yany
addikt
-
Yany
addikt
válasz Sondi1986 #26945 üzenetére
Itt a Logouton van egy rövidke kivonat: Harvester 1 @ Logout.hu
-
Balupapa
senior tag
beakarnam allitani coinbasen h tudjak eladni ETH-t de nem engedi validolgni a kártyámat
"We were unable to verify your card. The following error was returned: Unable to authorize your card. Please contact your card issuer for more information"
FHB Maestro kártya
_-=*WheelWhores*=-_
-
Sondi1986
addikt
válasz BRIKLY #26942 üzenetére
Le kellet volna fényképeznem, kora reggel DGB-Groestl(DGB) whattomine szerint annyira felment az ára, vagy a nehézsége eset le nem tudom, de az írta hogy 1 órában hoz 5$, 1 nap meg 120$. Ráfrissítettem fél óra múlva és még mindig ugyan ezt az értéket mutatta.
Yany Magyarul nem jelent meg?
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
ETH-t túr még mindenki?
-
őstag
válasz Sondi1986 #26932 üzenetére
Szifon nekem automatikusan osztja USB-n a netet, ha úgy van beállítva. Talán a personal hotspot funkciót kell még bekapcsolni és hálózatot váltani a PC-n. Ezután max egy claymore restart kellhet.
De ha nem hosszú a leállás, én is inkább egy porolást, update-et javasolnék. -
Sondi1986
addikt
Valaki tudna nekem segìteni!
Elment a netem, és ìgy a banyászat is szünetel.
Telefonomon van egy kis net gondoltam rákötöm a gépre usb-n keresztül. De az a gond hogy még ìgy sincs net, pedig a gép látja a másik hálozatot amin nincs felkiáltó jel.
Valakinek valami javaslata a problémával kapcsolatba? -
Dronte
aktív tag
válasz bobalazs #26930 üzenetére
Kétlem. Az emberek fele ezt fel se fogja.
Az oka az, hogy a Goldman Sachs legújabb elemzése 3500 dollár körüli célárat jelölt ki a Bitcoinnál - hogy kontextusba helyezzük, a legutóbb majdhogynem dollárra pontosan határozták meg, hol lesz az ellenállása az árfolyamnak, ahonnan visszapattan (1850 környékén). Szóval mondhatni eddig eléggé bejött az elemzésük, most ennek köszönhetően nyilván ráugrott a nép (lényegében öngerjesztő folyamat)
És pontosan emiatt nem nagyon húzza a többi árfolyamot
Szerk:
Ja és 3000-as kapirgálást vártak, érdemes megnézni hol szakadt vissza az árfolyam tegnap
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz DigitXT #26928 üzenetére
Szerintem ez lehet az oka:
Bitcoin miners have seemingly made a decision to activate Segwit2X, locking in the solution at 80% of the hashrate. BIP 91 needs to maintain this 80% level of support for 122 more blocks (at the time of writing), which means it needs 99 out of these 122 blocks to signal BIP 91.
Antpool, the biggest Bitcoin mining pool, is currently voting for segwit. As is Bixin, BW, BTCC, Bitfury, ViaBTC, BTC.TOP and some smaller pools. F2Pool is expected to follow soon, as will, most likely, Slushpool. If neither F2Pool nor Slushpool signal for BIP 91, it is possible that the proposal will not be activated, given that the hashrate level that supports SegWit2X has dropped to 77.7% even though no pools have stopped signalling BIP 91.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Brutális, ami a Bitcoinnal történik...
Követitek?Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
vizimento
senior tag
Kraken tier2 vertifikációról volt sok negatív tapasztalat is. Én most a pozitívat erősíteném: Ma regisztráltam, megcsináltam a tier1 és tier2 vertifikációt, és még ma vissza is jeleztek, hogy elfogadták...
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Nisida
aktív tag
-
Enigma^
csendes tag
Sziasztok!
Coinbase-re próbáltam SEPA utalást küldeni. Az első kisebb összeg simán elment, másnapra jóvá is írták. Ezután akartam egy nagyobb összeget küldeni, 4 nap után jött ez e-mail, hogy Payment reversed, és azt írja: Unfortunately, a further review has determined that we are unable to clear your account's ability to receive deposits at this timeMi lehet a kínja? Tud vki segíteni légyszi?
-
ff-thomas
aktív tag
Poloniex-en 2 napja nem látszanak a tranzakciók, pedig a pool elküldte, az etherchain.org -on látom az tranzakciókat, kismillió jóváhagyással, a wallet tartalmazza is az azóta oda küldött tokeneket.
Nálatok minden OK? Vagy találkoztatok ilyennel? Várni kell, vagy írni a supportnak ÉS várni?
find a way or make one..
-
ricshard444
veterán
Koszonom a valaszokat!!
Vannak dolgok...
-
tom_tol
addikt
válasz Avicularia #26906 üzenetére
"Svédországban készpénzmentesek a bankfiókok."
Azért ez nem egészen van így. Vannak bankok ahol ez szinte lehetetlen, de azért megoldható, pl. Forex -
-
Sondi1986
addikt
Mostanában szeretni dobálgatni ezt a bányagépem:
GpuMiner cu_k1 failed 77, an illegal memory access was encountered
GpuMiner kx failed 1
Set global fail flag, failed GPU2
failedÉrdekes módon 5-6 órákat is elmegy mire ismét bedobja.
Valami memóri probléma? -
Dronte
aktív tag
Ne menj vissza az OTP-hez szerintem. Lehet hogy ebben jók a kondícióik, de amúgy simán a legdrágább bank Magyarországon lényegében minden tekintetben, csak a "brand"-ből élnek, hogy az emberek megszokták jó régről "me az régi meg magyar"
Egyébként engem érdekelne, hogy milyen tapasztalataid vannak a kinti életről
Nekem amúgy bankolás terén Portugália volt óriási meglepetés, mikor kint laktam nyitottam számlát, és abszolút minden ingyen volt. Hülyének is nézett az ügyintéző mikor egyesével kérdezgettem mindennél, hogy akkor ez most pénzbe kerül-e (felvétel, befizetés, átutalás, stb). Még a hazai HUF számláról utalt pénz is euroban érkezett 0 ft kezelési költséggel.
Aztán a számlanyitás legvégén kiderült hogy a bankkártyáért fizetni kell egy éves díjat, 10 euro, ami ugye hazai viszonyokhoz képest nevetségesen olcsó. Majd hirtelen közölte az ügyintéző, hogy jaj bocsi, az első évben az is ingyenes
Na de abbahagytam az offot
-
-
klykkly
tag
Jó hely Svédország. Pár éve hívtak Stokholba dolgozni de nem mentem. Persze kimentem megnézni a várost, a kinti cég fizette az utat. Durva a reptér a városban szó szerint a lakóházak felett húztt el a gépünk leszálláskor. Taxi se kellett , 10 perc séta a reptérről és már ott a metró. Tetszett a város is de nem volt egy darab magas szőke csaj se ahogy vártam ......viszont "indiánok" voltak az utcán kéregettek
lényeg hogy 40 felett már nem könnyü lelépni.....maradtam de nem bántam meg
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz lowzor #26903 üzenetére
Akkor lehet vissza kellene mennem az otp-hez. Sok év után 2002-ben azért jöttem el onnan mert meguntam a hosszú sorállásokat a bankfiókokban és mentem a rafihoz. De elég drága a magyar számla fenntartása, drágább mint a svédé.
Svéd számlám talán a legdrágább a svéd bankok közül, de amit fizetek dombornyomott kártyáért az 250 korona éves díj és ha szeretnél interneten fizetni akkor még 175 korona évenként. Ezen kívül minden ingyen van, utalás, pénzkivét. Bár ez lassan megszűnik Svédországban, az én bankomnál már nem is lehet kivenni pénzt sehol bankfiókban. Heti 15 K-t berakhatsz vagy kivehetsz automatánál és ennyi.
Másik banknál 20 K hetente, de nincs túl sok lakossági bank. Hiába van akármennyi pénzed nem jutsz hozzá, csak ha átutalod egy külföldi bankszámlára és ott ki tudod venni készpénzben. Svédországban készpénzmentesek a bankfiókok. -
ScrapUnit
aktív tag
10700Ft-nyi BTC-re 624Ft-ot szedett le a CIB, hogy bővítsem én is a statot. Krakenről SEPA-n keresztül.
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
lowzor
veterán
válasz Avicularia #26895 üzenetére
Nálam 613 Ft-ot vont le az OTP "Költség és jutalék" címen.
-
Avicularia
veterán
válasz klykkly #26898 üzenetére
Minden alkalommal vonnak összegtől függetlenül, ha nem a számla pénznemében érkezik be pénz a számlára.Elég gyakran utalok pénzt magamnak a svéd számlámról, mert bizonyos dolgokat a magyar számlámról fizetek és minden alkalommal levesznek kb.1750 ft-al. Ennyi az átváltás díja szerintük.
Ha devizaszámlára jön az utalás akkor is levonnak, ha nem abban a devizában jön. Sajnos a raifeisennél csak EUR, USD és angol font devizaszámla van, szóval azokkal sem lennék kisegítve, mert én svéd koronát utalok.
De mint írtam a svéd bankomnál is levesznek 40 koronára, ha nem SEK jön be a számlára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 11
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest