Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- 3D nyomtatás
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janos666
nagyúr
válasz Dexar007 #22095 üzenetére
Mert a whattomine szerint (miután kitöltöttem mindhárom algót: ZEC, ETH, XMR a saját sebesség és fogyasztás méréseimmel) stabilan és jelentősen magasabb a profit ETH-n.
Ha spekulációs céllal szeretnék most ZEC-et gyűjtögetni a bányászbevétel tetején, akkor is jobban megérné ETH-t kapálni, aztán EUR helyett ZEC-re váltani (BTC-n keresztül, de talán van már közvetlen pár is pár váltón), mint ZEC-t kapálni.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
bbarna
tag
Mi történt a monero_hunpool-al? 8 óra előtt leállt, most már belépni sem lehet....
-
janos666
nagyúr
válasz ff-thomas #22090 üzenetére
Én régóta (mióta lefutott a kezdeti ZEC láz) csak ETH-t bányászok (nagyon rövid XMR próbakitérővel, de nem csak a gépek álltak le vele ~8 órán, a nyereségessége is leesett pár napon belül, szóval hamar visszaálltam).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
ff-thomas
aktív tag
nekem a CZM10-zel a 470 4GB ref. kártyák gyorsultak, átlag 228Sol/s -re.
a 480 8GB kártyák ugyanannyit tudnak ezzel is, mint a 9.2-vel, 240Sol/s. szomorú vagyok.. azért remélem, h ezen még ápgrédelni fog kléjmór bá. vagy mást kell bányászni a 480-asokkal.
390X -> 340Sol/s
390 -> 310Sol/s
380X -> 166Sol/sfind a way or make one..
-
mepet
addikt
-
westlake
félisten
Ki az a mindenki? Én példaul egy napig bányásztam Monero-t. Biztos vagyok benne, hogy nem csak én bányászok még mindig ZEC-et.
#22079: Ha az áramot nem vesszük figyelembe, akkor egy darab 470 körülbelül (napi) 300 forintot termel. Neked kell eldöntened, hogy megéri-e.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Htibimor
senior tag
-
olle
senior tag
válasz Htibimor #22075 üzenetére
Claymore CryptoNote GPU Miner v9.6 Beta - POOL
Itt mindent megtudsz. Beírod hogy mennyi hash ed van mennyi a fogyasztás mennyi az áram stb. És kidob egy összeget majd eldöntöd hogy megéri e vagy sem.
Mindennél van how to mine rész. )
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Htibimor
senior tag
-
olle
senior tag
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Milyen miner-t lenne érdemes használni Zcash-hez 6 rx 470 mellé? Köszönöm!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Parano1d
tag
Be került egy új "-a" algoritmus opció. de arról nem írnak, melyik kártyának mi az optimális.
Nekem a 470-es, és a 280x-hez is 2-est állított be, van tapasztalat, hogy érdemes-e birizgálni? -
westlake
félisten
- improved speed for most cards, up to 8% (depends on card model). About 340H/s on stock 390X, 255H/s on stock RX480, 320H/x on stock Nano.
- added "-a" option to select best algorithm implementation for your GPU.Ebben én nem látok semmilyen Polaris specifikus dolgot. Nem éppen ezt ígérte. A maximum 8% nálam nem éppen "good speedup".
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
neil_mullen
aktív tag
zec dwarf pool hogy muzsikál ma nektek? nálam rengeteg a rejected....
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
LLam
senior tag
Én a 16.11.2-es driverre szavazok.
Volt szívás nálam is miután zec-ről xmr-re jöttem át, aztán ezek most nincsenek. Mármint nem a driver váltástól, hanem csak úgy megszűntek..
Stay hungry!
-
ff-thomas
aktív tag
dálekek.. jó hír a polaris kártyásoknak kléjmórtól: "Currently I'm working on improvements for Polaris cards mainly, you will see good speedup in next version, I will release it in a few days."
find a way or make one..
-
htc07
addikt
válasz Mesterlovesz #22024 üzenetére
jólvan, nekem hiába nyomod ezt a manager szöveget, meg a magyaremberezést, amit az évek alatt letettél az asztalra a nagy szavak mellé, az látszik.
részemről ennyi.
-
rolko
őstag
válasz ff-thomas #22055 üzenetére
Vissza álltam ma délelőtt én is Zec-re kb 1 hónapja újraindítás/fagyás nélkül ment. Monero alatt kb 2x fagyott meg. 40w kevesebb volt igaz az össze fogyasztás, de 4200 hessel köszönő viszonyban sincs a kalkulàtorral ilyen 0.2-0.3-at kaptam de inkább 0.2 xmr körül bàrmelyik poolon
-
ff-thomas
aktív tag
válasz Overlocker #22059 üzenetére
Ok, kipróbálom! A guru3d.com -ról töltöm, az jó? Vagy ők belenyúlnak a driverekbe?
16.7.3 -asom van még elfekvőben.
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
ff-thomas
aktív tag
-
Parano1d
tag
válasz ff-thomas #22054 üzenetére
Nekem nem volt vele több gondom, mint a Zec-el. néha behal, vagy újraindul a gép, de azt bányászás nélkül is csinálja, nem tudom miért. Lehet újra kellene rakni a Wint.
Ha nem nyúlok hozzá, akkor általában napokig stabil mindkettő.
Az új 9.7 Claymore monero miner amúgy pont a stabilitáson javított elvileg.[ Szerkesztve ]
-
ff-thomas
aktív tag
ZEC esetében én minimálisan visszavettem a GPU-t (1200Mhz-re), a feszt 1000-1050mV körülre (attól függ, melyik kártyának mennyi volt a gyári értéke, van, amelyik 1150 körül, van, amelyik 980 körüli mV beállítással működik gyárilag, nem is értem, h 2 egyforma kártya miért tud ennyire különböző lenni
A memóriánál pedig hagytam a gyári 1750Mhz-et és 950mV-ra vettem le. A voltage offset-et 5-re állítottam, de ezt nem bírta mindegyik kártya, ott 2-re változtattam, vagy 0-ra vissza.
Bios-hoz nem nyúltam, timing ZEC-nél lényegtelen.
Így nekem a ZEC bányászatnál az "újraindulásos-mizéria" megszűnt. Szerintem nálad is jó lesz. Milyen tápod van pontosan?
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
ff-thomas
aktív tag
válasz Parano1d #22053 üzenetére
Én kitéptem az összes szál hajamat.. 6 kártyás rig-ekben (RX 470) sem full gyári bios-szal és értékekkel, sem ZEC-re optimalizált értékekkel, sem még jobban visszahúzva, sem bios mem.timing moddolva nem stabil a Monero bányászat.
Úgyhogy én kénytelen voltam visszaállni ZEC-re.. az atomstabilan ment/megy, a 9.2-es miner óta (3 hete?) nem nyúltam a gépekhez, akkor is csak annyit, h az új verziót elindítottam (9.3-asra nem frissítettem, mert a fórumozók panaszkodtak rá és hashrate csökkenésről számoltak be, nem erőltettem az ápdétet feleslegesen).
Mondjuk szinte minden nap (tegnapot leszámítva) a kalkulátor nekem hol a ZEC-re, hol az XMR-re írt magasabb hozamot, talán hétfőn még az ETH és ETC is közel járt, vagy épp leelőzte rövid időre a ZEC-et, úgyhogy nem kapkodtam. De tegnap ~25%-kal magasabb hozamot írt szinte egész nap a cryptocompare, úgyhogy megpróbáltam átállni XMR-re. Nem sikerült
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
Parano1d
tag
Ha táp problémátok van, ajánlom figyelmetekbe a Monerot, 5 kártyás rig esetében nálam kb 160W-al kevesebb a fogyasztás (Zec-hez képest). Hozam is a legjobbak között van.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz neil_mullen #22051 üzenetére
Én ugyanezzel szívok, az 1000-es táp 6db RX470-el a 9.1-es zecminerig bőven elég volt bármilyen beállítás, azóta csak, ha a GPU feszéből olyan -80 mV-ot lecsípek legalább...
Már be is terveztem a táp cseréjét, hogy legalább ezzel ne kelljen foglalkoznom, és egyértelmű legyen, ha fagy, akkor az OC nem stimmel.Overclocker: ezek az alacsonyabb GPU frekik nem gázok ZEC-hez? ETH-nél ok, de ZEC-nél ez már limitálja a hashrate-t, nem?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz Overlocker #22049 üzenetére
Overlocker, Parano1d: azt jo lesz megkülönböztetni, mert a kis táp miatt is folyton fagyogat
-
Parano1d
tag
Bitcoin ma is megroskadt eléggé
-
Overlocker
veterán
válasz neil_mullen #22047 üzenetére
rejected share vagy fagyás ahogy Parano1d is írta.
[ Szerkesztve ]
-
Parano1d
tag
válasz neil_mullen #22047 üzenetére
Trixx-et használom, megszokásból.
Az újabb verziók már nem annyira tetszenek, a régiek meg nem ismerik a polarisokat, ezért ajánlottam a watttoolt inkább.
Ha nem stabil azt észre fogod venni, változatos hibajelenségek lehetnek, fagyás, progi összeomlás, gép újraindulás ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
neil_mullen
aktív tag
válasz Overlocker #22046 üzenetére
ha nem stabil akkor neked mit szokott? kifagy?
Parano1d: megkérdezhetem hogy mit használsz és miért?
-
Overlocker
veterán
válasz neil_mullen #22044 üzenetére
Ez egy régebbi settingem épp nem vagyok otthon.. Azóta 1175 / 1950 beállításokkal, végig 900mv feszekkel (gpu voltage offset -2) nálam stabil. Így gpu-z 60W körül (valós 110W) esznek a kártyák, monero alatt. ZEC-nél olyan +10-15W.
[ Szerkesztve ]
-
Parano1d
tag
válasz neil_mullen #22044 üzenetére
Igen, bár én másik progrit használok erre.
Vagy a frekit veszed vissza, vagy a feszültséget növeled picit. -
Parano1d
tag
válasz neil_mullen #22042 üzenetére
Feszültséggel elsősorban. rx 470 nekem -90mv-al megy mind a gyári 1226mhz-en. Ha stabil, csökkenthetsz még rajta kicsit, ha nem akkor emelj picit, de jellemzően ennyit még bírnak.
Power limitet nem kell piszkálni, csak tuningnál van jelentősége.
Kártyánként kb 10w-ot tudsz így spórolni vele.[ Szerkesztve ]
-
Parano1d
tag
válasz neil_mullen #22040 üzenetére
Nem kell hozzá bios, elég egy watt tool, vagy más külső program. Hogy mennyit csökkenthető a fogyasztás, az függ a kártya típusától, és az ASIC qualitytől. Sőt a bányászott coin típusától is.
De jelentős fogyasztás csökkenés érhető el, főleg a régebbi többet fogyasztó kártyákkal. -
neil_mullen
aktív tag
fogyasztasra optimalizált biost használ valaki? mennyit csökkenhet a fogyasztas?
-
janos666
nagyúr
válasz deadwing #22035 üzenetére
Ez mind megtörtént már egyszer és meg fog újra. Ez az egész crypto és beleértve a bányászata egy emberi léptékkel is jól követhető fraktál (de nyilván ez keveseket érdekel, mert ha mindenki így nézne rá, az "megzavarná" és megszűnne így létezni, már akár az előtt, hogy elkezdődik ).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
deadwing
addikt
llam poolról hullanak az emberek
Hash Rate: 63.51 KH/sec
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
subset
senior tag
Fizikailag különálló ether bányászgépek teljesítményét lehet valahogy összevonni ? Minta egy egészet képeznének ?
Használj Te is szabad szoftvert !
-
CocooN-z
őstag
Hatalmasat zuhant a BTC, persze ahhoz képest most hogy ívelt fel. ~ -150-200USD
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Elbandi
aktív tag
válasz Mesterlovesz #22028 üzenetére
felreerted, nem azt mondom hogy ne csinald, hanem azt hogy ne ugy ahogy akarod. mert ugy nem fog menni.
kulfoldon persze megy a "gyerunk, csinaljuk", de mellette nincs fillerbaszas, hanem szo nelkul kifizetik a valtonak a 3btc-t (utana ugyis megkeresik az arat a dumpbol), fizetnek twitter/facebook/bitcointalk kampanyokat (az se ki penz), giveawayt, stb.
Ha nincs penz ilyenekre, akkor eloszor csatlakozz valamelyik shitcoinhoz (van boven, gombamod szaporodnak naponta) valami alneven, ott szerzel tapasztalatot is, hogy kell JOL csinalni, meg mellette kapsz is par btc-t. aztan abbol mar tudod finanszirozni a sajat coint.
a kis pattanasos gyerkocoknek sem elsore lett autojuk/lakasuk btcbol. jopar arc van aki mar a sokadik (van aki 6. !!!) shitcoinjat csinalja.
[ Szerkesztve ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Elbandi #22027 üzenetére
Aha, hát látod, most mondtad meg a frankót és pl. Magyarországon ezért nem virágzik a kryptovaluta üzletág, ezért nincsen olyan programozó aki keni vágja a bitcoin protokoll-t. "óh, ez nagyon drága, sokat kell neked fizetned, hogy ezt megcsináljam!", "áh, úgysem fog ez sikerülni, mit képzelsz ki vagy te? Mert volt egy érméd..." stb, stb.
Külföldön meg összejön két normális ember, az egyiknek ötlete van a másiknak szaktudása és ketten pl. összehoznak egy pénzkereseti lehetőséget, amiért lehet, hogy ez elején nem kapnak pénzt, de amikor beindul a dolog, akkor nagyot kaszálnak.
Ezt hívják úgy, hogy pozitív gondolkodás, ezt tanítják a különböző vezetői tréningeken. "Gyerünk, csináljuk!" Mert nem sajnálják rá az extra időt, mert lehet, hogy a végén jó pénzt fognak keresni belőle! És ha nem? Akkor sem dől össze a világ, főleg, hogy tanultak is közben valamit akár mindketten.Ja, és mielőtt kijönne valakiből, hogy ja, majd ingyen dolgozok és hasonló cifrázás, én találtam egy olyan embert aki más platformon (ethereum token) meg tudná csinálni amit szeretnék, ingyen, részesedésért cserébe, de akkor fel kellene adnom ezt az érmét és valahogy átkonvertálni a jelenleg közkézen forgó érméket, ami kicsit bonyolultá teszi a dolgot.
És igen, mindenki próbál boldogulni, csak egy olyan országban nehéz, ahol az az általános vélekedés, hogy úgysem fog ez menni, menj el dolgozni...!
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
Elbandi
aktív tag
ha sajnaltad a 3 btc a valtora keruleshez, akkor mibol gondolod hogy fogsz talalni egy jo kodert olcsobbert?
csak egy kis tampont: egy custom algos (random x11 hashekbol epitett) cpuminert most 0.2-0.3btc arert csinalunk, a gpuminereket meg 0.5-1btc koruli osszegert. es ez meg nem is bonyolult munka.
ha nem csak a getnextwork meg getblockvalue fuggvenyeket akarok atirni, hanem valami ertelmes es egyedi dolgot is belekodolni, akkor az nem fog megallni 3btc alatt, de tippre meg 10btc alatt sem...
de hajra, mindenki probal valahogy boldogulni, ki igy-ki ugy
[ Szerkesztve ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz D@reeo #22025 üzenetére
Most egy olyan projekten dolgozom tanácsadóként, ahonnan sok pénzt várok, valamint szeretném felhasználni annak az ötletnek egy részét a saját érmémbe. Ez nem 100%, lehet nem is valosulhat meg, ezért nem publikáltam sehol. Ha a pénzt megkapom a projektből, akkor lesz lehetőségem a saját érmémet fejleszteni. Ha nem fogom tudni felhasználni az ötlet egy részét akkor mást kell kitalálnom, amire van ötletem, de a másik ötlet klasszisokkal jobb. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
D@reeo
aktív tag
Bocsi, hogy beleszólok, de ha már így szóba jött, az XGR-rel akkor most mi a terved?
1 váltón van fent, bitcointalkon nem osztasz meg semmilyen infót, már nem látszik semmilyen szándék mögötte, legalábbis nem publikálod sehol, hogy bármi várható-e még belőle.
Ha eldobtad az érmét, akkor ismerd be, legalább tudjunk róla. Ha vannak még komoly terveid vele, akkor hajrá, lehet pont ez lenne a kulcsa a milliárdjaidnakKomolyan kíváncsi vagyok, mert az alapkoncepció annak idején új volt.
-
Mesterlovesz
aktív tag
Csak hogy kerek legyen a sztori, már akkor a Bittrex 3 BTC-t kért azért, hogy feltegyen a váltóra, pontosan nem emlékszem, de kb. 600-800 ezer Ft volt akkor 3 BTC. Biztos én vagyok a hülye, hogy nem akartam vagy nem tudtam ekkora összeget arra áldozni, hogy egy olyan projektet ami nem úgy indult ahogy vártam még erre is megfinanszírozzak. Valamint már akkor sem találtam egy megbízható (én hülye magyar embert kerestem volna) programozót, aki ért hozzá és segített volna a fejlesztésben, igen, először csak puszira, de kapott volna érmét rendesen, aminek az értéke szépen felment volna, hogyha a fejemben lévő fejlesztéseket valaki meg tudja csinálni.
Hát ennyi. És igen, tudom, hogy hogyan kell milliárdossá válni, a 2016. évemet erre tettem fel, remélhetőleg a 2017. évben meg is valósul, hogy először milliomos, majd rövid időn belül milliárdos legyek.
Persze én hülye még mindig azt hiszem, hogy érdemes megosztani a felgyülemlett tudásomat és másnak is jót csinálni, de egyre jobban megértem azokat akik azt mondják, hogy a magyar emberek csak visszahúzzák a másikat és olvasva a te és néhány hasonló hozzászólást, csak az derül ki, hogy ez így van.( csak hogy értsd, anélkül, hogy BÁRMILYEN konkrétumot tudtál volna arról, mit szeretnék csinálni, te úgy érezted, hogy bele kell kötnöd és viccet kell csinálnod a hozzászólásomból. Hát ezért.)
-
westlake
félisten
Claymore's CryptoNote GPU Miner v9.7
Van changelog rendesen.
Play nice!
-
mepet
addikt
válasz neil_mullen #22020 üzenetére
hsz20997 [szerk]mondjuk lehet ez még korábbi dualminerrel volt, azzal kevéssé zabálta az ampert
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz Mesterlovesz #22014 üzenetére
Rendben, közben megtaláltam a bitcointalkos topikot, gondoltam csak megnézem már hol tartasz vele ha már érdeklődtem iránta. Szerintem nem a legjobb hozzáállás az "ismerősöm projektjében segítek aztán foglalkozok majd ezzel a coinnal" hozzáállás, de biztosan csak én nem értek a milliárdossá váláshoz, neked sok sikert kívánok hozzá
De csak hogy kerek legyen a sztori, akkoriban is lett volna rá kereslet, csak nem akartad kifizetni a váltóknak a bekerülési költséget.
A sok tizenévesnek meg biztos volt rá rengeteg éve hogy mestere legyen a bitcoin protokollnak, azért vesznek belőle lakást meg kocsit (talán már oviban is Tux volt a jelük?). -
neil_mullen
aktív tag
ki mekkora tápot használ? 4db rx 470hez éne, a 650w az kevés. nyilván a 12 voltos ág a fontos hogy hány ampert tud...
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
1100$-on a BTC..valamiert ez a szam jutott eszembe: [link]
Give me your cum,bull!
-
deadwing
addikt
válasz westlake #22015 üzenetére
Köszi!
Elgondolkodtam ezen én is... A nicehash most a 2 980 Ti-vel kis tuninggal 825-öt nyomat.
Az semmiképp sem nevezhető rossznak. Kérdés, hogy mennyi a lenyúlás, de má elegem van ezeket számolni.(#22014) Mesterlovesz:
"Először is, amit én tudok az egy legális pénzkereseti lehetőség, nem kell átverni senkit hozzá, az, hogy minden részét nem ismeritek a krypto világnak az még nem jelenti azt, hogy csak átveréssel lehet pénz keresni benne."
Márpedig igen, ha nincs mögötte semmi. Illetve inkább úgy mondanám, hogy nyilván nem te vered át szó szerint a balekokat, de akárhogy is szépítem, ha nincs értékképződés, a te bevételed sok, éppen belefogó hozzá nem értő ember zsebéből jön ki.
Attól, hogy valaki bukik ezen pénzt, még lehet legálisNem is értem, miért írtam ezt le, ezt te is tudod.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
-
Mesterlovesz
aktív tag
Köszönöm a kérdést, az érdeklődést és a teljesen értelmetlen hozzászólást (@htc07). Először is, amit én tudok az egy legális pénzkereseti lehetőség, nem kell átverni senkit hozzá, az, hogy minden részét nem ismeritek a krypto világnak az még nem jelenti azt, hogy csak átveréssel lehet pénz keresni benne.
@htc07, a megjegyzésedből következik, hogy fogalmad sincs, hogy az érmém miről szólt volna, ha akkor lett volna rá kereslet (csak hogy értesítselek, azóta elég sok érme kijött aranyfedezettel és eléggé népszerűek). A custom pool is egészen másról szólt, semmi köze nem volt az érmémhez.
Lehet, hogy egy lazább tanfolyamon leadják a C++-t de utána meséld már el nekem, hogy hogyan fogom magamat bitcoin protokollból mesterré csiszolni, szerinted hány év kell hozzá? És neked mennyi kellene, hogy kiképezd magad? És ha tudnál rendesen olvasni, akkor értenéd, hogy azt írtam, hogy egy programozásban jártas emberrel együtt, most, nem 10 év múlva, van arra lehetőség, hogy jó pénzt lehessen keresni, egy szóval sem írtam, hogy milliomos vagyok, nem is értem, hogy ezt honnan vetted?2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
deadwing
addikt
Még mindig keresek monero nvidia minert, valami újat... eddig kevés sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz deadwing #22011 üzenetére
Mindegy már, nem is akarok, de kellene segítség, a dwarf a weboldalon a címem invalidnak mondja, közben megy a bánya... A címem a mymoneron van, 44W2RwtKRsGDZSkGF9Tz2g2jNfb2Ew4nvdUQGrzayCDyZQ41XM1odARbHjmbvo3Gxqcgxq35NrZPq4ezbyZTe9mfCBwzgci
Start.bat: NsGpuCNMiner -o stratum+tcp://xmr-eu.dwarfpool.com:8100 -u 44W2RwtKRsGDZSkGF9Tz2g2jNfb2Ew4nvdUQGrzayCDyZQ41XM1odARbHjmbvo3Gxqcgxq35NrZPq4ezbyZTe9mfCBwzgci -p x -a 4
Mit rontok el?
Szerk: megjött... csak nemtom miért kellett 1 órát várnom rá
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
dwarfon lehet bányászni közvetlenül krakenes címre?
Ott is kipróbálnám és nem akarom összekeverni.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Xpredi01
tag
válasz deadwing #22002 üzenetére
Honnan van a pénz?
Azoktól, akik "Igazi" pénzért vesznek gyagyicoint.*
Amúgy szerintetek nincs egy kicsit piramisjáték jellege az egésznek? Aki régóta benne van nagy hardverparkkal az már jól járt vagy valószínűleg jól fog járni, aki pedig később kezdte vagy kezdi egyre kevésbé valószínű, hogy jól fog járni.
*A hardver gyártók pedig már biztosan érzékelik a kereslet változást (nekik 1-2% is óriásit számít). Egyáltalán nem kizárható a gondolat, hogy ők is visszacsorgatnak valamennyi pénzt a coinok pumpálására..
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
Hali, van bárkinek 7950 és 290X -es kártyája 9.3 al? 172 / 270 at mennek, de nekem ez kevésnek tűnik. Legjob amit kihoztam az a 192 / 284
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
D@reeo
aktív tag
-
htc07
addikt
válasz Mesterlovesz #22001 üzenetére
nem neked volt régen valami goldreserve coinod anno 2014 körül? amire mondtad mekkora durranás lesz, mert néhány gramm arany van fedezetnek. még egy custom poolt is csinált neked valaki.
egyébként ha milliárdos lennél belőle vágj bele szerintem, nem olyan nehéz a C++, egy lazább tanfolyamon leadják.
de ha gondolod dobj meg néhány rongyos tízmillióval és kiképzem magam, aztán állok rendelkezésedre. tök jó befektetés lenne mindkettőnknek.
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz Mesterlovesz #22001 üzenetére
"külföldön a 16éves programozó kölykök ebből vesznek maguknak autót, lakást!"
Konkrétan miből? Engem csak az zavar, hogy akármiből is, mivel nincs értékteremtés a legtöbb coinnál, az a pénz valahonnan hiányzik, ergo valaki megszívja. Mindig.
Vagy rosszul gondolom?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Mesterlovesz
aktív tag
No, most hogy van már magyar pool, kellene pár olyan ember aki C++-ban programozik, ráfekszik a BTC-re, Litecoin-ra, átnézi a programot és megtanulja forkolni, új érmét csinálni, esetleg egyik coinból a jó részeket (pos, tranzakciós üzenet, stb.) át tudná tenni a másik érme forkjába. Ezek azok a kívánalmak amikkel jó sok pénzt lehet keresni, én személy szerint nem értem, hogy a magyarok miért nem álltak már régen rá erre, külföldön a 16éves programozó kölykök ebből vesznek maguknak autót, lakást! Én speciel szívesen vállalom, hogy a megfelelő programozó tudással rendelkező embert "menedzselem", hogy sok sok pénzt keressen! (sajnos én nem vagyok programozó, ha az lennék már most milliárdos lennék! Nem tévedés, milliárdos!!!) Szóval akit érdekel az jelentkezzen, megbeszéljük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest