Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz Avicularia #26906 üzenetére
"Svédországban készpénzmentesek a bankfiókok."
Azért ez nem egészen van így. Vannak bankok ahol ez szinte lehetetlen, de azért megoldható, pl. Forex -
Dronte
aktív tag
Ne menj vissza az OTP-hez szerintem. Lehet hogy ebben jók a kondícióik, de amúgy simán a legdrágább bank Magyarországon lényegében minden tekintetben, csak a "brand"-ből élnek, hogy az emberek megszokták jó régről "me az régi meg magyar"
Egyébként engem érdekelne, hogy milyen tapasztalataid vannak a kinti életről
Nekem amúgy bankolás terén Portugália volt óriási meglepetés, mikor kint laktam nyitottam számlát, és abszolút minden ingyen volt. Hülyének is nézett az ügyintéző mikor egyesével kérdezgettem mindennél, hogy akkor ez most pénzbe kerül-e (felvétel, befizetés, átutalás, stb). Még a hazai HUF számláról utalt pénz is euroban érkezett 0 ft kezelési költséggel.
Aztán a számlanyitás legvégén kiderült hogy a bankkártyáért fizetni kell egy éves díjat, 10 euro, ami ugye hazai viszonyokhoz képest nevetségesen olcsó. Majd hirtelen közölte az ügyintéző, hogy jaj bocsi, az első évben az is ingyenes
Na de abbahagytam az offot
-
klykkly
tag
Jó hely Svédország. Pár éve hívtak Stokholba dolgozni de nem mentem. Persze kimentem megnézni a várost, a kinti cég fizette az utat. Durva a reptér a városban szó szerint a lakóházak felett húztt el a gépünk leszálláskor. Taxi se kellett , 10 perc séta a reptérről és már ott a metró. Tetszett a város is de nem volt egy darab magas szőke csaj se ahogy vártam ......viszont "indiánok" voltak az utcán kéregettek
lényeg hogy 40 felett már nem könnyü lelépni.....maradtam de nem bántam meg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest