-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
Igen, olvastam.
A honlapjukon amit linkeltem ott van a közleményük a részletekről. Ez az incidens egyébként csak az multi-sig walleteket (többen rendelkeznek a wallet felett, a többségnek kell aláírnia utalás előtt) érintette, a simákat nem.
De ilyen előfordulhat szerintem bármelyik klienssel. Ezek is ember által fejlesztett szoftverek. Igazából egy malware is ellophatja a privát kulcsodat, ha a gépen is tárolva van, nem is kell ehhez egy etherum kliens sebezhetőségét kihasználni. Szóval ezért is nem tárolnék nagyobb összeget talán még privát walleten se.
Szerk: Rendszeresen olvasom a fórumot, és rengeteg panaszt olvasok, hogy a váltoknál (Kraken, Poloniex) embereknek bent ragad kriptovalutájuk. Pl. utalnak, de az ottani walleten nem írják jóvá, support nem válaszol, és ilyenkor az ember kb. tehetetlen gondolom. Ennyire gáz a helyzet?
Én is ki akarom próbálni a kereskedést, váltást, de kissé visszaveti a bizalmamat. Akinek volt már ilyen gondja, leírná a részleteket és hogy megoldódott-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest