Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
válasz Zotya984 #24354 üzenetére
Vissza vannak feszelve, az egyik 72W a másik 83W eszik HWiNFO64 progi szerint.
Robcsa De az átírással a mai napig lehet használni 2GB kártyával?
Mondjuk ha változik a DAG fáj mérete, a jövőben átírással 3GB kártyát még lehet használni?
Ebbel az ETC-is bele tartozik?[ Szerkesztve ]
-
madpapa
senior tag
válasz Zotya984 #25036 üzenetére
Kérdés mennyire van széttuningolva? Nekem az egyik kártyán borzasztóan elkezdett ugrálni a hashrate. De ez attól volt hogy a GPU frekijét folyamatosan változtatta, mert tényleg melege volt a kártyának és próbálta a határértéken belül tartani. Az Afterburbben nézd meg ezt és a Powerlimitet vidd feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
madpapa
senior tag
válasz Zotya984 #25045 üzenetére
Csak egy példa a masinámról. A képen a fekete vonal mutatja a hashratem alakulását. A kép bal oldalán jól látszik hogy a GPUk folyamatosan szabályozzák le magukat, mert melegük van, mi több ki is esik valamelyik. A jobb szélén érdekes módon egyenes a vonal, lévén lényegesen hűvösebb van este.
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz Zotya984 #25765 üzenetére
Tier 1-et megkaptam 1 nap után, a a tier 2-őt meg 6 napra rá kaptam meg.
Visszatérve a problémámra, találtam egy ilyen kommentet bitcointalk-on:
"I used to have the same problem when using Genoil miner. It is very CPU intensive in the first few moments / minutes (depending on CPU) as it loads the DAG. However, once it's loaded there is no problem. I had to upgrade my CPU a bit because the cheap CPU I had could not handle loading the DAG and the rig would restart.
Just as a side note. Genoil has stated he is not actively developing this miner any longer. It was kind of unstable when I used to use it, and I'd recommend switching to one of Claymore's latest miners or something else for better stability. If nothing else, faster miners have been developed since Genoil stopped updating his."
Elképzelhető, hogy nekem is emiatt fagy ki a gép amikor a nicehash program indítani akarja a Genoil Ethminert.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz Zotya984 #25791 üzenetére
HBPPS idő alapon (1 óra után) számolja a sharekkel arányosan a kereseted, PPLNS pedig N share után. Mivel a PPLNS esetén az N kérdéses, ráadásul a poolok rendszerint nem adják meg ezt az adatot. Nem véletlenül titkolják, így nehezebb hatékony poolok közt ugráló robotot írni. Tehát a kérdésedre szerintem nincs konkrét válasz.
-
-
LLam
senior tag
válasz Zotya984 #25871 üzenetére
Sehogy. Aki most akar belekezdeni, vagy újabb kártyát/kártyákat venni, az bukóval kell számoljon a jelenlegi árfolyam mellett. Szvsz nem találja az irányt a BTC és ezért kóvályog az ETH is. Ha a segwit2x átállás nem borítja meg a nagy tesót akkor elindulhat újra felfele az árfolyam.
Stay hungry!
-
Stanlee
őstag
válasz Zotya984 #25863 üzenetére
Mar parszor leirtam ide a forumba, hogy a mostani diff novekedes mellett nem eri meg uj kartyakba befektetnie az embernek, csak akkor, ha abban bizik, hogy majd egyszer nagyon felmegy az ETH arfolyama.
En eladtam egy RX570-et kb. 50 euros haszonnal, ha leveszem az ebay jutalekat. talan 2 hetig banyaszott es hozott meg 0,2 ETH-et. Most 2 db 580-as kartya van fent ebay-en, ha minden jol megy pont annyiert fogom eladni, mint amennyiert vettem oket. Kozben hoznak valamivel tobb, mint 0,4 ETH-et. A mostani helyzetben sikerult nullszaldosan kilepnem.
Tartanam meg a kartyakat, akkor addig, amig nem lesz az aktualisan megtermelt ETH erteke egyenlo az aramfogyasztassal. Utana vagy valtanek mas banyaszatra, vagy adnam el a kartyat. Mivel nem jatszom, igy arra sem kell a kartya...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest