Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Srácok, összedobtam egy videót a Harvester 1-esről, ha valakit érdekel:
Ethereum Miner @ youtube[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Joe123
senior tag
válasz TooCool #26183 üzenetére
Egy 1070 a jelenlegi feltételek (ETH/USD, USD/HUF, diff növekedés) mellett kb. 25 ezer Ft-ot hoz tisztán 2 hónap alatt, ő pedig 135/150-ért vett volna 200 helyett, szóval messze nem termelné ki a különbséget, csak ha közben nagyon felmegy az ETH, de akkor meg vehet simán azt, ha arra számít.
-
MrPetya19
addikt
Hello
Nem rég kezdtem bele az ETC bányászatba, és megkaptam az első kifizetést a Nanopool-tól.
Walletet a Jaxx nevű programmal csináltam, és a tranzakció beérkezése után új címe lett.
Most megint új configurációs fájlt kell csinálnom a nanopoolon, vagy lehet módosítani valahogy a címet?
(az oldalukon a FAQ nem sokat segített),,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Zoo123
senior tag
válasz Szoszo94 #26193 üzenetére
Sajnos már megkopott az angolom de valami ilyesmi:
Az Ether árfolyam összeomlás? során 2017-ben csak a krakenen közel 1 millió USD tűnt el.
A kraken kijelentette hogy nem szokásuk kárpórtolni a felhasználókat akik a "piacon természetesen előforduló hatásoknak voltak kitéve, illetve veszteséget szenvedtek elkerülhetetlen DDos támadás miatt". Silver law Group, 4 államban működő biztonásgos kereskedelem problémáival foglakozó cég szerint, a kryptovaluták -pénz- esetében ez nem megfeleő kifogás a kraken részéről és ragaszkodnak hozzá hogy bíróságon feleljen a történtekért.NiceHash most utalt, pedig csak jövő hét kedden lett volna esedékes, tudja valaki mi a rák történik?
Vagy örüljek neki hogy 0,01 BTC alatti összeget is kifizettek, idő elött?''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Szoszo94
őstag
-
Smithy87
senior tag
válasz Something_ #26185 üzenetére
még nem tudom délelőtt volt utalás a wallet ablak meg nem tölt be remotba mobilról Bár kéne még hashing power
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Class-Action Lawsuit Against Kraken for Ethereum Flash Crash?
During the Ether flash crash earlier in 2017 almost a million USD was lost at Kraken alone. At the time, Kraken put out a stated that it could not make a habit of reimbursing users who suffered during “the outcome of naturally occurring events in the market, nor losses due to unavoidable DDoS attacks.” Silver Law Group, a firm which operates in four states and focuses on issues surrounding securities trading, cryptocurrencies – money – says that this is not a good enough excuse for Kraken, and they intend to see Kraken in court over it.
-
lowzor
veterán
Hali!
Tudnátok mondani valami jó kis exchange oldalt, ahonnan tudok a bankszámlámra is utalni és nem hosszú idő a regisztráció verifikációkkal együtt? (Kraken és Coinbase kilőve)
[ Szerkesztve ]
-
Smithy87
senior tag
hmm most nézem, hogy claymore barátunk jóval túlhaladta az általam használt 9.6-ot célszerű a legújabbal próbálkozni?
-
cuko
aktív tag
Hogy legyen pozitív példa is: Kraken regisztrációt követően T1 + T2 verification 24 (pontosabban 17) órán belül - nem tudom, hogy szerencse kérdése-e, de nekem kimondottan gyorsan sikerült.
-
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet hozzájutni ahooz, hogy a különböző coinok milyen feladaokat adnak a kártáknak? Egy ismerős lehet megnézné, hogy miként működik egy ilyen program.
Valamint FPGA procival próbált valaki bányászni? -
Vigilante
őstag
válasz shteer #26162 üzenetére
Nah ezen felvonyítottam.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
AAntii
őstag
válasz energy4ever #26172 üzenetére
Addig a pool nem utal ki a címedre, így addig mindvégig nulla lesz.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
energy4ever
addikt
-
olle
senior tag
válasz energy4ever #26170 üzenetére
0.01000 után van payout.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
energy4ever
addikt
Csak kirpobaltam vegul enis, hogy mikent mennek ezek a banyasz dolgok. (kb 100percet ment a gep.)
Flypool van banyanak berakva, es Poloniex tarcanak.
Flypool 0.00059 banyaszott ZEC-et ir, normalis, hogy a Poloniex meg csak 0-akat ir? Ott mennyi ido utan jelenik meg az osszeg, vagy hogyan mukodik ez a resze?[ Szerkesztve ]
-
strategos
csendes tag
http://www.ufominers.com/ethereum-rhinominer-prime
vélemények?
-
magnerss
csendes tag
válasz Reggie0 #26078 üzenetére
koszi szepen a tippeket
es neked is, @golya8: megneztem a docker image-et, eleg jo.ha felgyulik nehany XMR, akkor milyen modon tudom forintositani? olvastam hogy altalaban XMR -> BTC -> USD az irany, de milyen koztes szolgaltatasokon keresztul lehetseges vegul szamlara juttatni az erteket?
koszonom -
strategos
csendes tag
Valaki felvetette hogy venne
https://as-shop.su/shop/bitmain-antminer-l3-250mhs-400w/itt találtam normal "áron" - szerintetek mennyire kockázatos (lehet használt, felújított)
-
bobalazs
nagyúr
Byteball?
-
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok. Az mennyire normális dolog, hogy a pool és a váltó közöt eltűnik az érme? (Etc). Már több kiutalásom volt a pool és kraken közöt, általában max 30 perc alatt átért de a legutóbbi utalásomnak 3 napja semmi nyoma. Az eset nem egyszeri, egy adag eth is elveszett. Lehet ezzel valamit tenni vagy bele kell törődni, hogy néha eltűnik?
-
Dyingsoul
veterán
Hát az amazonos kártyákra olyan jó áron sikerült lecsapnom, hogy az amazon arra hivatkozva, hogy gyanús aktivitás volt a fiókomon törölte a jelszavamat és a rendeléseimet, azt írták kérjek új jelszót. Ennyit ér a preis garantie.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
KYZRR
őstag
válasz Yutani #26149 üzenetére
Szia.
RAM timing átírására négy dologra van szükséged.
1. GPU-Z, hogy lementsd a VGA jelenlegi BIOS-át.
2. PolarisBiosEditor, ez szerintem egyértelmű.
3. AtiFlash, AtiWinFlash is jó lehet, de azzal óvatosan.
4. ATI kmdag patcher, ez arra kell hogy ki üsse a BIOS hitelesítést a driverből.Pontos leírásra nem emlékszem, hogy mit hova, de mindjárt megkeresem.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Ferdzsoo
addikt
Ezt azért egy kicsit elrugaszkodottnak tartom.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Yutani
nagyúr
Hi all! Úgy döntöttem, hogy bohóckodok kicsit az RX 570 kártyámmal. Nyitottam egy accot Krakenen, kértem egy BTX címet, és letöltöttem a Nicehash bányászt. A kártyát beállítottam 1150 / 2100 MHz-re. A bányász sebessége a kártyának max 23 MH/s, amit láttam munka közben. Valahol láttam, hogy 29 MH/s-t is tud. Mi az, amit rosszul csinálok?
Egyébként ilyen 2,5-3 dollár/nap között mozgott a napi profit amit a bányászás alatt kalkulált.
#tarcsad
-
Smithy87
senior tag
Arról valakinek infó, hogy a dubai coin telepítős walletje működik e rendesen?
Valamint a 1150-es fogalaltba a G1840 elég e csákányoláshoz 4 kártya mellé?
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
170 EUR és sebességben (bányász) majdnem ugyan azt tudja mint a 1070-es Asus Radeon Dual-RX480-4G
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Szerintem ez a Gregg Peters is megunta a bányászást: Asus Strix GTX1070 8 GB -- 372 EUR
(!) Még mielőtt valaki azonnal rácuppanna: ez egy éppen most regelt eladó, nem tudom, hogy mennyire vehető komolyan.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
bobalazs
nagyúr
Nem látom volt e már; Linux alatt mivel lehet power target csökkenteni?
-
Joe123
senior tag
válasz Reggie0 #26138 üzenetére
Termelőeszközből szerintem nem érdemes érzelmi kérdést csinálni. Ha adott idő alatt várhatóan kevesebbet fog hozni, mint amennyit amortizálódna, el kell passzolni. Egy 1070 az áram kifizetése után jelenleg termel kb. 16-17 ezret. Ha arra számítok, hogy 3 hónap múlva több mint 50 ezerrel kevesebbet fog érni, akkor miining stop, kártya elad asap. Ismétlem, szerintem.
-
AAntii
őstag
válasz Reggie0 #26136 üzenetére
Szerintem sem lesz gond, a bányászkártyákkal terhelt világban (én nem hiszek abban, hogy ami bányászott már eleve csak szar lehet, de sokan igen) egy boltinál olcsóbb, ám bontatlan videokártya aranyat ér.
Arról nem is beszélve, hogy a nálunk lényegesen magasabb áramtarifával rendelkező Németországban sem árasztották el tömegével az aprót a bányászkártyák, amit pedig fel is dobtak jellemezően ugyanannyiért adnak, mint a ph-n az olcsóbb eladó darabok. A biostartos bányászkártyának csúfolt rx470-es topikjában is már sokan dörzsölik a kezüket a 20-30 ezres reménybeli rx 470-esek miatt, de annyiért ki az aki eladja? Akkor ha napi 50 centet kapar ki, akkor annyit fog.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
asaca
tag
válasz siemenss65 #26133 üzenetére
Kössz.
Közben rájöttem hogy Claim-elni kellett a MyEtherWallet-em.Azért nem érkezett meg az Eos Token-em.BF3: aSaca-Hun
-
siemenss65
tag
Én egy ilyet látok: eos@block.one
de azért ezt érdemes elolvasni, nincs olyan hogy túlzott óvatosság[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz TooCool #26117 üzenetére
Totál igazad van... :/ Viszont Amazonon sikerült megcsípnem két preordert is, EVGA 1070 Blak edition és MSI Gaming Z... Nem tudom mikor lesz belőlük valami de 135 és 150 ezres áron sikerültek, a pénzt még nem vonták le tőlem. Viszont ha két hónap is mire megjönnek, a 185-200k-s árhoz képest ezeken van akkora árrés amit bányászattal is csak egy-két hónap alatt lehetne kitermelni. Annyi, hogy nem tudok játszani a kitermelt coinokkal meg hát fene tudja mi lesz addig. Ha találok 150k körül karit akkor veszek instantba de 185-öket nem fogok egy 1070-ért adni mikor a sajátomat nyitóáron vettem meg szállítással 156-ért egy éve...
Persze ezt lehet csak én gondolom így (bár úgy látom már néhány itteni fórumtárs is kezdi ezt pedzegetni) de szerintem bányász szempontból sem mindegy az a 35-65k felár amit most meg kell fizetni egy 1070 esetén de nyilván láttam arányaiban hasonló a sarc az összes VGA terén.. Ez van.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Joe123
senior tag
Így van, ha úgy veszed, hogy valamiből ő csinálta a világon a legfaszábbat, amivel ráadásul egy csomóan pénzt tudnak keresni, már nem is olyan sok. Kevesebbel meg miért érné be? Tolja ezt 1-2 évig, aztán meg van oldva minden anyagi gondja egész életére, de még az unokáinak is. Lehet jobbat csinálni.
-
asaca
tag
Sziasztok.
Eos token support-ot merre találom,vagy egy mail cím.Lehet én vagyok bamba de nem találom.BF3: aSaca-Hun
-
LLam
senior tag
válasz Stanlee #26128 üzenetére
Részemről kurvára nem érdekel, hogy Claymore mennyit keres a programjával. Annó a zec-nél 2 naponta dobott ki új verziókat és nem ritkán 50-100%-ot gyorsult a bányászás. A többi miner program sehol sem volt még. Persze mindenki ezt használta, tehát az egyéni szinten nem volt előnye, de a beletett munka az nem kevés. Mindenkinek lehetősége volt sőt még most is van faszább minert írni és akkor hozzá menne a nagy lóvé.
Uff.
Stay hungry!
-
Stanlee
őstag
En a claymore-ban ezt a solo 1%-os dijat sokalltam. Az egyen szintjen nem faj, de rendszer szinten jo lenyulja a banyaszokat. Csak a pelda kedveert. A ETHnetwork hasrate-je most olyan 60 TH/s korul van. Legyunk konzervativok es a fele jojjon claymore-on kerestul. Az ugye 30 TH. Ennek 1%-a potom 300 GH, de hogy jobban szemleltessem ez megfelel kb. 11 ezer db RX580-as teljesitmenyevel. Vissza a 300 GH-re, az annyit tesz ki, hogy napi minimum 35 ezer USD-t keres claymore. mindegy, hogy egy csapat vagy csak egy ember van mogotte. Szerintem ez qva sok penz. Na mindegy, jol csinalja, mert ha nekem lenne annyi eszem, hogy irjak miner programot, akkor tutko ugyanigy csinalnam, de megelegednek naponta a felevel is :-)
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
LLam
senior tag
válasz bobalazs #26123 üzenetére
Erre nem gondoltam, nincs bajom a fee-vel, mivel jónak tartom calymore's minert.
De ha már ötletelünk:
no fee cca. -4% teljesítmény veszteség. Alap fee dual esetén 2% azaz 72 sec/óra, a dag cseszekedés cca. 15 sec óránként ami 0.42% további veszteség = 2,42%. Nem éri meg kiakpcsolni a fee-t.szerk:
Ez életképesebb megoldásnak tűnik:"Therefore for this mode it is recommended to specify current Ethereum epoch (or a bit larger value), for example, "-allcoins 47" means that miner will expect DAG size for epoch #47 and will allocate appropriate GPU buffer at starting, instead of reallocating bigger GPU buffer (may crash) when it starts devfee mining."
A bibi az, hogy az etc 134-es epoch, a fee-nek bányászott eth 132-es epoch-nál tart. Azaz hiába adom meg nagyobbnak az alt epoch-ot a fee-re újat számol a miner mert kisebb epoch több MHs-t jelent.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
ff-thomas
aktív tag
@cuko írásával kapcsolatban - és végképp nem reklámként - megjegyzem: az "eobot" nevű szolgáltatónál van lehetőség a kibérelt hashrate-et a coin-ok között pakolgatni (algoritmustól függetlenül), de szerintem ezt úgy tudják megvalósítani, hogy ők $-ban számolják az általad kibérelt teljesítmény hozamát és annak megfelelő mennyiségű coin-t adnak érte a bányászat ideje alatt. remélem érthetően fogalmaztam
find a way or make one..
-
Gh0sT
addikt
Nem kellene a topik összefoglalót frissíteni tekintettel a nagy érdeklődésre a bányászat iránt? Kiegészíteni egy GYIK-kel, frissíteni a VGA listát, piaci trendeket, diff növekedésről, árfolyamokról pár szó, stb.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Smithy87
senior tag
Egy kis helpet kérnék, normál gépnél tudnám de bányászáshoz egy h97 es lapba milyen procit tegyek? mehet 35W TPD-is vagy az már túl övön alúli?
-
LLam
senior tag
válasz Joe123 #26113 üzenetére
mennyi?? azt a linket meg sem néztem..
holnap érkezik hozzám (remélem) 4db gigabyte 1070 ITX egy ventis verzsön, 600€/db áron eladók lesznek.
OMG! ez a buzi claymore miner minden fee szakasz elején újrakreálja a dag-ot mert én etc-t bányászok van erre valami megoldásotok?
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
Dyingsoul
veterán
Valaki esetleg nem tud jó dugihelyet ahonnan lehet VGA-t (MSI 1070) vagy 1200w+ tápot venni? Minden száraz.
[ Szerkesztve ]
-
Vektast
aktív tag
válasz Stanlee #26108 üzenetére
Na ezaz a genesis egy rablás, a hozzá nem értőket húzzák le. Viszont a nicehash power rent oldala sokkal jobb. Ha hirtelen megnő az árfolyam bármelyik algon azonnal tudsz ennyi hash powert venni amenyit akarsz pár órára vagy több hétre, ahogy az ordert leadod, elég jó áron általába.
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
LógaGéza
veterán
válasz bobalazs #26105 üzenetére
Azért kérdem, mert röppentek fel hírek hogy adni fognak hozzá más coinfajtát is, csak nem tudtam, hogy mi lett ebből. De akkor köszi, nem is keresem Maradok NiceHashen, és nem iktatok be még egy váltót, szerintem nem jönne annyival több egy másik, ZEC-t bányászó poolból, mint amennyit elvinne a pool - Kraken - BTC - BitPay váltás.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Stanlee
őstag
Teljesen igazad van. A genesis-miningnal berelni szerinem penzkidobas. 30 MH-t vesz az ember 2 evre 870 USD-ert. Egyszerusitek arra, ami nekem volt: 1 db RX 580 kisebb mokolassal 25 MH. elfogyasztott 110 W-ot a falbol. 17200 uzemoraban fogyaszt 1892 kWh-t. Ez a draga nemet korulmenyek kozott is 491 euro. A kartyat kb. 300 euroert meg lehet venni. szoval 800 juroert banyaszok, van egy kartya amit ha kell nem sokert, de el tudok majd adni, es a hidegebb evszakban van rasegites a futesre.
A GM-nal ugye az a nyero,. hogy kb. 5 centert kapnak aramot. Szoval ami naluk marad az kartyankent kb. 300 juro, meg a kartya, amivel majd valamikor tudnak valamit kezdeni. Nem azt mondom, hogy nincs feladat, de ugye nagyuzemben dolgoznak, tehat gyorsan pakoljak ossze a rigeket, ha egy kartya elromlik, nem tokoresznek vele, szinte minden automatizalhato, es akkor mindegy, hogy 1000 vagy 5000 kartyat felugyel az ember.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
melkah
tag
Semmi kozom a hirdetohoz es nem kapok jutalekot sem, de ha valakinek vga kellene a farmjaba, akkor ez a hirdetes igazan neki szol. Kicsit kikerekedett a szemem amikor meglattam.
10db ÚJ Sapphire RX 470 Nitro 4GB
(szerk1
es itt a masodik is:
6db GTX 1070Vajon elindult a rigek eladas vagy valakik ennyire a magas vga arra spekulalnak ?
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
BitPay Walletre csak BTC-t lehet küldeni, ZEC-t nem?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
bobalazs
nagyúr
I can give you a
goodidea
sure I wont start fromthescratchI can give you a general idea on how to start building your own mining rig
by giving you a collection of tips and useful hints.
I will also provide links to all those interested in crypto mining..Az angolodon van mit javítani.
[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
válasz Joe123 #26098 üzenetére
Ha valaki kriptopénz-bizniszbe akar fektetni, ezek az opciói (szerintem):
- coint vesz,
- teljesítményt bérel,
- gépet épít vagy építtet/üzemeltet.Coin vásárlás kb tőzsde (vagy kis túlzással szerencsejáték) - potenciálisan gyorsan realizálható nagy nyereség, ugyanakkor mindent el is bukhatsz percek alatt.
Teljesítménybérlésnél (pl genesis-mining) relatív nagy induló befektetéssel futsz versenyt az idővel, előbb termelje vissza az árát, mint 0-hoz közelítsen a teljesítmény értéke. További negatívum, ha nem tudod a teljesítményt átrakni másik coinra (úgy láttam ez nem lehetséges, ha ETH hashratet veszel nem ugorhatsz rá egy potenciálisan feltörekvő jövedelmezőbb coinra - de nem mélyültem el a témában, lehet, hogy tévedek).
Gép építéskor kell egy nagy kezdeti befektetés, ami (már) nem fog 1-2 hónap alatt megtérülni, mint bizonyos időszakban a pillanatnyi értékekből számíthattad magadnak. Itt a gép amortizációját és a fenntartását kellene fedezned, illetve a megtermelt coinokról eldöntheted, hogy kiszeded vagy spekulálsz velük tovább. (Ugye azzal is illik számolni, hogy az amortizáció a piac esetleges bedőlésekor jóval nagyobb lesz, ha elárasztódik a piac használt bányászgépekkel/-alkatrészekkel.) Negatívum még ha te építed és nem értesz hozzá, hogy sok időd és energiád fog rámenni jó eséllyel az összeszerelésre, beállításra és a menet közbeni kalibrálásra-karbantartásra.
Építtetésnél/üzemeltetésnél negatívum még a több költség (vagy a profit egy részét áldozod be).Ha megnézzük, mit jósol egy 150MH/s - 750W fogyasztású gépre (amit kb $2500 összerakni, ha találsz alkatrészeket):
Whattomine kalkulátor - havi $400 profit (ami csökken folyamatosan)
mycryptobuddy kalkulátor - 6 ETH profit a következő 6 hónapra (havi huszonezres villanyszámlával)Nem arany tojást tojó tyúk és nem kockázatmentes, tuti biznisz a bányászat, legyen mindenki tisztában a pozitívumokkal/negatívumokkal és a lehetőségekkel/veszélyekkel, úgy döntsön.
"Only risk what you are prepared to lose." - ezt nem szabadna egyik opciónál sem elfelejtenie senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Óra topik
- További aktív témák...
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest