Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asaca
tag
van itt valaki nyi1-i...az irjon már rám.. thx
BF3: aSaca-Hun
-
Parano1d
tag
válasz Darthforce92 #25792 üzenetére
Zcash ezt csinálja, ugrál fel/le (más algo is), csak talán nem ennyire.
A másik hibával még nem találkoztam, de próbáld meg a legújabb minerrel, vagy régebbi driverrel hátha.. -
mepet
addikt
válasz Zotya984 #25791 üzenetére
HBPPS idő alapon (1 óra után) számolja a sharekkel arányosan a kereseted, PPLNS pedig N share után. Mivel a PPLNS esetén az N kérdéses, ráadásul a poolok rendszerint nem adják meg ezt az adatot. Nem véletlenül titkolják, így nehezebb hatékony poolok közt ugráló robotot írni. Tehát a kérdésedre szerintem nincs konkrét válasz.
-
KRoy19
őstag
válasz AAntii #25790 üzenetére
Köszönöm, látom már kúszik felfelé szépen a "current hashrate" is.
Az az érzésem, hogy ezzel a minerrel nem lesz problémám, mert ez vaj símán idult, akárhányszor indítottam szemben a Genoil-al ami 3-4 fagyás után hajlandó csak elindulni.
Amúgy azt nem lehet valahogy beállítani, hogy ne használja a nicehash azt a minert?
Mármint úgy hogy másik minert használjon ugyan ahoz az algo-hoz.Szerk: Na ezt elkiabáltam, itt is kaptam egy WatchDog GPU errort....
[ Szerkesztve ]
-
Darthforce92
tag
Sziasztok! Zcash bányászatban szeretném a segítségeteket kérni.
Régi 7770-el kezdtem el bányászni kíváncsiságból . Mitől lehet, hogy a miner szerint 70-80 a hashratem amíg az oldal szerint néha bezuhan 40 alá: http://zcash.flypool.org/miners/t1b1fnyu2QLfxkbXDwyUM9L9xN2zBjX2yQq
A másik, hogy a bányász program (Claymore's ZCash AMD GPU Miner v12.3) [lagújabb amd driverrel] ,
időnként ezt csinálja : [link] [link]
(Néha a piros rész után magától újra indul, néha kér egy entert. )Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
Melyik jobb HBPPS vagy PPLNS? (kicsiben megy dolog 12mhs-56msh között)
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Omli85
őstag
válasz KRoy19 #25787 üzenetére
Kell neki átlag 24 óra, hogy beálljanak az értékek reported hasonló mint amit a géped mutat akkor minden ok plusz most frissítettek ezen a részen és vannak vele még néha érdekességek.
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
deadwing
addikt
válasz KRoy19 #25786 üzenetére
Nálam azt csinálja a nyomorék, hogy folyton beáll az 1-es gpu 1582MHz-re... stabil vízszintes csíkkal... és hiába indítom újra az AB-t meg a miningot, csak full restart segít rajta.
Párszor elkaptam már, akkor van ilyen, mikor felugrik egy ablak, hogy mit tegyen a win, állítsa egyszerű értékre vagy maradjon így. Gondolom ilyenkor összeomlik a driver... az a kérdés hogy miért?Minden reggel -délelőtt- erre kelek...
(#25787) KRoy19: nem tudsz olyan poolt mutatni, ami azonnal frissíti a rate-et. Türelem.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
KRoy19
őstag
válasz subaruwrc #25785 üzenetére
Nem hinném, mert semmilyen más terhelés alatt nem fagy le, csak akkor amikor indul az ethminer program.
Arra is rájöttem, hogy amikor megy huzamosabb ideig akkor azért fagy le, mert átvált másik coinra/másik minerre. De ilyenkor még megy gond nélkül a bányászás, csak akkor van gond, amikor vissza akar váltani megint ethminerre és akkor fagy ki újra.
Most már 99%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a Genoil ethminer csinálja a galibát.
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz Something_ #25781 üzenetére
Nem még mindíg fennáll a probléma.
Gyári bios-om van igen. A végére már csak +500 volt a memórián +0 core-on és 80% tdp, de egyébként alap beállításokkal is fagy.Most úgy töntöttem, hogy átállok Claymore-ra és bányászok Eth-only-t ethpool-ra és megnézem mi történik.
Mondjuk itt meg azt írja a pool 4 kártyára, hogy "next block in infinitie years" és havi 0.21 dollárt ír profitnak.
Ez most akkor így mi?[ Szerkesztve ]
-
siemenss65
tag
válasz Htibimor #25776 üzenetére
A zcash fórumon tipanic felhasználó botlott bele hasonlóba. (nem 270p, hanem 270a a mobo)
I can confirm that the board works with 6 gpus without problems. Just enable above 4g decoding and put your PCI latency timer to 96, 16 for every card.
If you enable above 4g decoding after you installed windows or another OS, you have to reinstall it. So first set your bios settings, than install your OS.
Hátha. -
KRoy19
őstag
válasz Zotya984 #25765 üzenetére
Tier 1-et megkaptam 1 nap után, a a tier 2-őt meg 6 napra rá kaptam meg.
Visszatérve a problémámra, találtam egy ilyen kommentet bitcointalk-on:
"I used to have the same problem when using Genoil miner. It is very CPU intensive in the first few moments / minutes (depending on CPU) as it loads the DAG. However, once it's loaded there is no problem. I had to upgrade my CPU a bit because the cheap CPU I had could not handle loading the DAG and the rig would restart.
Just as a side note. Genoil has stated he is not actively developing this miner any longer. It was kind of unstable when I used to use it, and I'd recommend switching to one of Claymore's latest miners or something else for better stability. If nothing else, faster miners have been developed since Genoil stopped updating his."
Elképzelhető, hogy nekem is emiatt fagy ki a gép amikor a nicehash program indítani akarja a Genoil Ethminert.
[ Szerkesztve ]
-
ff-thomas
aktív tag
Sráok, akinek van BTC-je és/vagy Ripple-je, kaphat némi XLM-et (Stellar Lumens) ajándékba: https://www.stellar.org/blog/bitcoin-claim-lumens-2/
Június 26-án 0:00 perckor készítettek egy mentést a blokkláncról és azt nézik, hogy abban a pillanatban volt-e az adott tárcában BTC. Akkor is jár az XLM, ha váltón volt a BTC/XRP coinod, de a Poloniex-szel pl. még küzdenek.. Gondolom a váltókon automatikusan megkapja majd mindenki.
find a way or make one..
-
Something_
őstag
Tegnap este 11kor regisztraltam krakenre, ma hajnal 2kor tier1et jovahagytak.
Nem is olyan sok ido -
deadwing
addikt
válasz bobalazs #25768 üzenetére
Akkor én kivételes elbánásban részesültem.
Amúgy, ha a plastic bankkártyánál rányomsz a settingsre, ott KYC verified áll?
Mer nálam is elfogadták egyébként 3 nap alatt... jött a mail hogy fasza, de mégis ez történt, a KYC státusz nem változott. Unverified voltam majd 2 hónapig.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
strategos
csendes tag
válasz siemenss65 #25767 üzenetére
Aha, kösz az infot, akkor tök homály, hogy mi fog itt számítani teljesitményben....
-
strategos
csendes tag
válasz strategos #25761 üzenetére
Azt irja WebAssemblyfogja használni (is)
Erre itt egy benchmark
http://kripken.github.io/Massive/beta/#benchmarks"Isn’t mining on a browser less efficient than the usual way?
Not necessarily. With WebAssembly you can get near-to-native performance. Our Betanet is based on WebCrypto API, which is native as well, but we can’t put the whole mining logic into it. So we have a lot of context switches and slow tasks in JavaScript, which are affected by UI work. Our final client will use WebAssembly for the whole mining and WebWorker to offload the work from the UI thread."Hát majd kiderül mi kell neki, ha elindul.
-
strategos
csendes tag
válasz siemenss65 #25755 üzenetére
igazad van
"Our Betanet PoW is plain sha256 so you could easily set up a miner with high hashrates. This is fine for testing purposes. The final PoW will be memory-latency-bound and implemented in (or compiled to) WebAssembly, which reaches close to native performance in modern browsers."
(tegnap indult el a Crowdsale, már 50% megvan!!!)
[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
-
KRoy19
őstag
Info, ha valakit érdekel.
-Nicehash-ról Krakenre a BTC utalás megjött 5 óra alatt.
-BTC váltás euróra megtörtént 5 perc alatt.
-Kiutalás Erste Bankszámlára 1 nap alatt. -
strategos
csendes tag
válasz paperboy #25733 üzenetére
Ha kis amd gépet raknánk össze, leggyorsabb (olcsó) procival
AMD A6 6420K Processzor - Dual Core - 4GHz - FM2 - AD642KOKHLBOX
10 700
http://smartshop.hu/amd-a6-6420k-processzor-dual-core-4ghz-fm2-ad642kokhlbox.html
https://www.pcland.hu/asrock-a88m-itxac-alaplap?forras=3
21.860
ALAPLAP - ASROCK A88M-ITX/AC ALAPLAP - wifi
KINGSTON FURY BLACK 4GB DDR3 1866MHZ CL10
8.140
https://www.pcland.hu/kingston_4gb_ddr3-1866mhz_non-ecc_cl_10_dimm_-hx318c10fb4?forras=3
FUJITSU RADEON HD 5450 512MB GDDR3 (288-1E127-030FS) VIDEOKÁRTYA
3000
https://www.konzolokszervize.hu/pc/kiegeszitok/fujitsu-radeon-hd-5450-512mb-gddr3-288-1e127-030fs-videokartya
Approx APP500LITEB01 500W
3.480
https://www.arukereso.hu/tapegyseg-c3158/approx/app500liteb01-500w-p332994357/
http://www.easy-shop.hu/lc-power-matx-2009mb-micro-atx-mini-itx-fekete-szamitogep-haz.html
Ház 4760
------------------------------------------
49.700ft / ? kh/sPersze le kéne testelni mennyit tud
Egyébb ötlet? (azon kivül hogy a cégben az összes gépet elindit)
-
KRoy19
őstag
válasz Vektast #25747 üzenetére
A nicehash bencmarkra gondolsz? Mert az eddig is gond nélkül lefutott mind a 4 kártyával az összes algot bepipálva.
Akkor van gond, amikor elindítom az éles bányászatot felugrik az ethminer konzol, utána pár másodperc után bumm fagyás és restart.
Az a baj, hogy elég random csinálja most például megy mind a két gép szépen, csak azt nem tudom, hogy meddig.
Ha meg is áll valamelyik, van hogy vissza tudom kapcsolni a minert gond nélkül, de van hogy 3-4 fagyás/reset után tudom újraindítani.Eddig 2 nap volt a rekord amit folyamatosan ment 4 kártyával, szóval gondolom 4-5 napig kéne járatnom 3 kártyával és ha megy, akkor valóban a táp a ludas.
Szerk: Amikor elindítom a minert nem mutat a fogyasztásmérő semmilyen fogyasztáskiugrást szóval vagy nem képes ezt jelezni, vagy nincs is lényeges fogyastásugrás.
[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 6 db 1060-asból álló rig. Asus Prime Z-270P alaplap, 8 GB ram és Intel G4400 3,3GHZ processzor társaságában. A jelenség a következő. Bekapcsolom a claymore minert és a processor 99-100%-os teljesítményre kapcsol. Gyakorlatilag behal szinte. Hol milyen beállításnál keressem a megoldást? Van pár másik rig de azok 28-30% körül teszik a dolgukat. Igaz azokban G1840 és G3900 2,8GHz-es processor van. Lehet összefüggés?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Qrcy
csendes tag
Kroy19 hez hasonló volt a gondom, nekem az oldotta meg hogy egy másik pci-e 1x be kötöttem át a riser azóta nem halt még meg, de lehet nem is ez volt a gond de csak ennyit tettem és jó lett.
Igaz nekem 3 kártya volt csak
Qrcy
-
Vektast
aktív tag
válasz KRoy19 #25746 üzenetére
Szedd ki az egyik kártyát aztán teszt, utána cseréld ki a másik kártyával, megint teszt. Ha lemegyek mindegyiknél rendben a benchmark az összes algoval akkor a táp a bibi.
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
KRoy19
őstag
válasz AAntii #25745 üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom, de most megyek kajálni, mert már itt szopok vele reggel óta és mingyárt kiugrik a szemem az éhségtől. Most úgy néz ki, hogy megy mind a két gép, szóval visszatérek a problémamegoldáshoz, ha megint leáll valamelyik.
Köszönöm mindekinek a tippeket és a segítséget.
-
AAntii
őstag
válasz KRoy19 #25742 üzenetére
El kellene indítani a nicehash mindegyik algoval külön-külön és közben figyelni a fogyasztásmérőt, mennyire ugrik fel az indításkor, ha egyáltalán a fogyasztásmérő képes megjelenítewni az indításkori kiugrást. Nem azt írtuk, hogy nem elég a táp akkor, mikor már a powerlimit működik, hanem indításkor lehet neki kevés, amit a tünetek meg is magyarázhatnak akár. Az átalakítózás miatt nem lehet gond.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Sondi1986
addikt
válasz AAntii #25741 üzenetére
Ja a tápon 4db pci-e csati van.
De hány kártya van rajta? 4db 1060?
Mert nekem ilyen tápom van [link] és 3db 1060-al.
Ja láttam a tápod típusát, elvileg egy 1060-as 120-130W eszik, max 500-520W ennének a kártyák, a maradék a gépé. De így is a határon van a táp.
Mondjuk 80% TDP limittel elvileg orvosolható.De tudom pont az indulás a nehéz pont.
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz Sondi1986 #25739 üzenetére
Na szereztem egy konnektoros fogyasztásmérőt és 900w-ot húz a konnektorból a 2 gép ami gépenként 450w-ot jelent, tehát bőségesen elég a 650-es táp.
Egyik pcie ágon van 2db kártya, másik pcie ágon van 1db kártya ezek riserben vannak és 2db riser kap egy sata ágról kraftot 1 db riser a másik sata ágról. Az utolsó kártya közvetlenül az alaplapban van és molex-6pin átalakítóval kapja az áramot.(addig amig nem jön meg a 6 pin hosszabbítóm)
Igen, a molex 6pin átalakítóm olyan amit másodjára linkeltél (2db molexből csinál egy 6pin-t)
Szerk: igen összesen 4db kártya van a gépben.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
A táp így hirtelen rákeresve single rail, szóval az ágas matek nem játszik.
Mivel a határon van, így elég ha a nicehashen egy kártyát kivesz az indításból aztán azzal a maradék egy kártyával akkor kezd el bányászni mondjuk claymore-ral, mikor már a többit belőtte a tűrhető fogyasztásra. Kicsit kókány megoldás, de elvileg ha ez a baj mennie kellene, míg nem szerez be valami filléres másik tápot is hogy legalább egy-két kártya arról menjen.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz KRoy19 #25735 üzenetére
Pont akkor kezdenek enni a legtöbbet.
Fogd az MSI aftermurnert és a powerlimitet húzd vissza pl 80%-ra az összes kártyánál utána indítsd el!
De az is lehet a bibi hogy valamelyik ágra sok kártyát tettél!
Molex-6pin-es csatinál meg ne használj ilyet: [link] csak is ilyet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Vektast
aktív tag
válasz KRoy19 #25730 üzenetére
Nálam is ki volt számolva hogy gyári értékek szerint bele kell hogy férjenek az effektív táp teljesítménybe de valóságban meg pont hogy túllépte azt mikor neki indítottam nicehash benchmarknak. Amúgy még az AB is csak körülbellüli értékeket ad GPU aktuális kihasználtságáról, nem 100 % valós értékek azok. Mindom hajtsad meg a GPUkat meg a procit egyben ha nem omlik össze akkor más a bibi.
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Omli85
őstag
válasz Skynet258 #25718 üzenetére
Valami pár 100ft-ot volt le az OTP a beérkező lóvéból (de ez gondolom az összeg nagyságától is függ) ha jól rémlik és cirka 4 nap alatt jött meg a kifizetés a számlára Coinbase-ről.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
KRoy19
őstag
válasz Ciccuka #25726 üzenetére
Igen stabil a rendszer.
Kipróbálomakkor a nicehasminer 2-őt amit linkeltél, hátha.
Vektast
Más is mondta, hogy kevés lehet a táp.
Elméletben elégnek kéne lennie, meg még a tápos topikban is rákérdeztem, hogy elég e ehez a rendszerhez az EVGA GQ 650w-os táp és megerősítettek, hogy elég.Ha az a probléma, hogy nem elég a táp, akkor miért fagy ki a program indításánál, amikor még a kártyák nem is dolgoznak, csak idle-ben pöcörögnek? És akkor hogy lehet, hogy van hogy bányászik 2 napig folyamatosan és csak utána fagy ki?
[ Szerkesztve ]
-
Vektast
aktív tag
válasz KRoy19 #25721 üzenetére
Nekem is volt ilyen! Kevés volt a karimnak a táp! Új nagyobb táppal már ment rendessen. Hajtsd meg más progival pl amit belinkeltek Prime95-el!
-
Robcsa
tag
válasz Elbandi #25714 üzenetére
Az én kártyáaim ugyan nincsennek szénné hajtva. Nem értem miért kell általánosítani. Illetve ezzel egy játékos még tud mit kezdeni, míg egy bányász káryával nem igazán megy semmire, ha játszani akar. A három hónap gari a hírekben volt, de az csak jó, ha kötelesek 1 évet vállalni rá, de még az is elmarad a 3 évtől amit egy gammer kártyára vállalnak. A másik, hogyha 2 év utána eladód ezeket a kártyákat még mindig van rá 1 év gyártói garancia. Ha esetleg bármi gond lenne velük azért az nagy valószínűséggel előjönne ennyi idő alatt, szóval azért a vásárló is védve van egy ilyen használt kártya vétele során.
[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
sanzi89
addikt
Nekem ez van a GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 6G kártyával. Algót vált, és lefagy a gép... Igaz csak egy VGA van a gépben közvetlenül a PCI-E slotba dugva.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
AAntii
őstag
Kraken utalás otp-re egy nap alatt megérkezett, tényleg gyors még mindig.
-
cipofuzo87
tag
Mennyit kell minimálisan bányászni ETH-ból, hogy megjelenjen az accountomon?
Teljesen kezdő vagyok, ezeket a lépéseket hajtottam végre:
1. Letöltöttem az Ethereum Walletet, ott létrehoztam accountot, ahol kaptam egy 0x..... kezdetű azonosítót.
2. Letöltöttem az ethminer-0.11-et innen:
http://cryptomining-blog.com/8852-new-optimized-ethminer-for-nvidia-geforce-gtx-1060-gpus/
3. Átírtam a BAT fájlban az azonosítót az enyémre, futtattam 1 órán keresztül, 26MH/s, de nem látom, hogy megjelenne bármi az accounton.Ha a miner program a ludas, akkor mit ajánlanátok helyette? GTX 1070-em van. Vagy nvidiával mást lenne inkább érdemes bányászni?
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz Skynet258 #25718 üzenetére
Ja akkor ezt félreértettem.
Más: Valaki használ nicehash miner 1.7.13-at? Mert kezdek arra gyanakodni, hogy az a ludas? Mindkét rignél, ha elindítom a bányászást felugrik a genoil ethminer aztán pár másodperc múlva kifagy és újraindul a gép (a kártyák még el sem kezdenek dolgozni)
Van hogy a program elfelejt minden beállítást és a btc címet is.4-5 ször újraindítom a gépet és utána elindul szépen és megy valameddig a bányászás (órákig, vagy 1-2 napig), de aztán megint kifagy.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz sarkanyolo2 #25719 üzenetére
Na a konzekvenciát levontam, azt hiszem elkezdek mindenhová regelni ahová érdemes akkor is ha nem fogom használni... (csak mert kitudja mikor kell egy másik...)
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Elbandi
aktív tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz Stanley-B. #25705 üzenetére
Hát ez elég borzasztóan hangzik... ha ilyen nehéz pénzt beletenni, akkor hogy tud az ember innen kiutalni...? Lehet rápróbálok a Tier 3-ra, hátha akkor lesz valami előrelépés.
(#25710) KYZRR: Köszi az infót, már épp kérdezni akartam én is. Utoljára kb 3 éve volt SEPA utalásom az OTP-nél, akkor is valami 2500 HUF körül volt a díja.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Skynet258
veterán
válasz HoaryFox #25697 üzenetére
Coinbase-re gyűjtögetek én is, előre megcsináltam a verifikációt, hogyha úgy van akkor tudjak kivenni pénzmagot. Elküldtem egy eurót, CIB Bank. Másnap jön az sms, hogy elküldve a kis SEPA utalásom, 5000 forintot vontak le érte. Egy pillanatra ideges lettem... aztán mondom áhh, leszarom. Csak gondoltam beírom más számítson rá ha úgy van...
-
Yany
addikt
válasz sontqq #25706 üzenetére
Köszi a tippet, de szerintem ez nem alkalmas rá. Inkább a napokban történt esetre gondolok, amikor sokan a korábban beállított limiteknek megfelelően automatikusan azonnal eladták a coinjaikat, miután beesett az értéke és automatikusan vettek egy csomóan, amikor még durvábban beesett. Na ezt az auto limitfigyelős vásárlás/eladás dolgot szeretném kipróbálni. Ez a bot egy lassú, Coinbase infókra támaszkodó cucc, amire én gondolok, az real-time árfolyamokra ülne rá, de még sosem csináltam ilyet.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
őstag
Kezd magára találni az ETH.
-
Yany
addikt
Egy kis tradinges kérdésem lenne: Krakenen be lehet állítani olyat, hogy ha egy cryptodeviza értéke beesik egy limit alá, akkor vegyen? Tud valaki egy gyors infót adni?
-
Yany
addikt
válasz Robcsa #25700 üzenetére
Én még €405-ért vettem 6 db GTX 1070 Armort ezen a linken, majd 5 percre rá felment 479-re, aztán még aznap 500 fölé mászott, most épp 900 körül van. Egy vidkari lassan jobb befektetés, mint a cryptománi maga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest