Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Léghűtés topik
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz fireman123 #37361 üzenetére
Ha mondjuk a rigeden az adott algora mért hasht beállítod a wahttominban akkor jobba közelít. Mert a whattomine ha csak a kártya számát és tipusát állítod be akkor standard értékekel dolgoznik, ame általában eltér a te valós riged értékeitől. De standard értékel is megközelítőleg a valóságot hozza a hashre a fogyasztás már más tészta szerintem.
techie_guy: A Tplinkeset hol láttad mostanában , mert nekem is kettő ilyenem van de azóta , hogy jőliusban vettem őket nem nagyon láttam vagy arany árban.
By Uhura / Nisida
[ Szerkesztve ]
"Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"
-
Nisida
aktív tag
válasz Stanlee #27606 üzenetére
Szerinted ... ? Amint az előző postban is írták , tartóssági tesztelést végeznek minden géppel kb . 1-1-5 hónapig. Aztán ha azt kibírta és szépen megnyomta a diffet akkor elküldik persze te még lehetsz nyerő ... de az igazi nyerők a gyártók meg mindenki aki ezt a fajta infrát kiszolgálja.
A legősibb mesterségből sem a lányok hanem a többi részvevő húz igazán hasznot.
Bár azért lehetne valaki aki SHA256-os algot használva felépítene egy újabb coint mert akkor a régi gépek még elővehetőek lennének.
-
Nisida
aktív tag
LLam: miért gondolod hogy a poloniex = Mt.Gox 2.0?
Sokan köpködik folyamosan a Poloniexet de eddig szinte minden problémáról csak kiderült, hogy nem náluk hanem rendszer szinten voltak gondok (pl: Pasc-k walletek) vagy ha náluk volt megoldották. Bár az igaz, hogy kommunikációban nem nagyon verik oda magukat.
-
Nisida
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest