Hirdetés
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Felsőkategóriás NVMe SSD készül a Kingston boszorkánykonyháján
- Nyakunkon az ASUS AMD-s csúcsdeszkája
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
Stylewars_kp #85373 üzenetére
Reklam, merch eladas, es ami a lenyeg: a "banyaszathoz" kototten szabaditjak fel a 20% premined coinukat elvileg. Ha valaki megmutatja a smart contractot errol, akkor majd el is hiszem, hogy nem annyit adnak el belole, amennyit csak akarnak. Igazabol majdnem mindegy, mert nagyszabasu eladasokat is terveznek cegeknek/valtoknak/kormanyoknak, azt meg csak ugy lehet, ha belenyulnak a tokenomicsba, szoval azt csinalnak, amit akarnak. Kamu az egesz decentralizaltsag az en ertelmezesem szerint.
-
mepet
addikt
Az a rugpull egyebkent fake news volt, valami rossz aron listazasi hiba valamelyik valton, amde az “evek ota tarto scam” analizised helytallo. Tipikusan a semmi ertelme shitcoin, kb biztos, hogy lesz rugpull, de amig dolnek az adatok es a penz, addig menni fog. Szerintem ott fognak megbukni, mikor a bevetelek csunyan az iszonyatos marketingkiadasok ala esnek.
A memecoinok legalabb becsuletesek. Ok legalabb kimondjak, hogy semmi ertelme az egesznek, amit csinalnak.
-
mepet
addikt
válasz
proof88 #84661 üzenetére
En sok eve nem banyaszom, de erre a kerdesre pont emlekszem mi a helyes valasz.
A jol bevalt megoldas: 3 reszre osztod.
1. resz: meghagyod a banyaszott coinban
2. resz: bitcoinba valtod
3. resz: kiszeded kp-raA 3 resz aranya a kockazatvallalasodtol fugg. Pl: 33-33-33%
Ez a megoldas a tortenelemben eddig mindig nyert.
Sajnos en nem igy csinaltam, ezert adtam el aprankent sokszaz ETH-et ~13 euroert. Biztos voltam benne, hogy egy ilyen shitcoin, mint az ETH sosem fog tobbet erni ennel. Ha nem igy teszek, es megfogadtam volna ezt a tanacsot a nalam mezei ETH banyasznal sokkal-sokkal tapasztaltabb LTC banyasz veteranoktol, akkor mar kriptomilliardos lennek...
-
mepet
addikt
válasz
#25237004 #84183 üzenetére
A válaszom a teoritikus kérdésedre, nem, ha én 100% biztos lennék benne, hogy sosem lesz profitábilis a bányászat, akkor nem bányásznék. Csakhogy ebben sosem lehetnék teljesen biztos.
Én inkább azért nevezném hobbinak, mert én munka mellett a szabadidőmben hobbiként bányásztam, nem volt bányász vállalkozásom és nem voltam bányász vállalat alkalmazottja. Így nem ez volt a szakmám, hanem csak a hobbim.
-
mepet
addikt
válasz
Sir Riccio #84187 üzenetére
Igen, jól érted.
-
mepet
addikt
válasz
#25237004 #84181 üzenetére
Engem szorakoztatott a banyaszat. Ebben biztosan volt resze annak is, hogy dolt a le. Nehez ettol elvonatkoztatni. De en elsosorban a technikai kihivast lattam benne. Ha egy idegennek meseltem rola (ez pedig kotelessegem bitcoin evangelistakent), mindig a technikarol volt szo eloszor es csak utana a profitrol.
-
mepet
addikt
válasz
#25237004 #84178 üzenetére
Nem feltetlenul jo ez az erveles. Ha a hobbid mar tul sokba kerul vagy tul sok idot vesz el a fontosabb dolgoktol, akkor ideje abbahagyni. Ez minden hobbira igaz. (En is ezert hagytam abba, mert tul sok idot vett el mas dolgoktol.)
En anno ugy fogalmaztam, hogy a banyaszat egy olyan ritka hobbi, ami akar meg penzt is hozhat.
-
mepet
addikt
válasz
koko52 #84172 üzenetére
Azon a ponton en is felkacagtam.
Eszembe jutottak a szep emlekek, a hajnalba nyulo hibakeresesek, a nyaron 45 fokos lakas, a szaraz levego es az elektroszmog, a napi tobb oras bitcointalk olvasgatas, a riserek forrasztgatasa, a PCI-e port labainak rovidrezarasa, a BIOS moddolasok es flashelesek, stb, stb, stb... -
mepet
addikt
válasz
m0h0senator #72378 üzenetére
Igaz, ott a pont!
Akkor azt fogom mondani, hogy azért vettem, így nyugodtan tagadhatom majd, hogy sznob vagyok. -
mepet
addikt
válasz
MPowerPH #72372 üzenetére
Én azért fogok venni, mert sznob vagyok és dicsekedni szeretnék vele. Mivel nálam a radi a házban vagy közvetlenül mellette lesz (a többségnél van tudtommal), így én zajt nem igazán csökkentek, hiszen a radit ugyanúgy hűtenem kell. A tuning meg kevéssé motivál.
Ha kiviszem a radit a lakásból mert kint hidegebb van, akkor akár ki is nyithatnám az ablakot a léghűtés mellett?
Én csak ~150wattos kártyákkal bányásztam több éve, azoknál a memóriatuningnak kevéssé a hőmérséklet szabott határt, inkább csak egy bizonyos órajelet bírt, emlékeim szerint majdnem mindegy volt neki, hogy 60 vagy 90 fokon ment.
3080-asoknál el tudom képzelni, hogy van értelme, mivel ott állítólag elégtelen a gyári hűtés.
-
mepet
addikt
válasz
dvd_R+ #67798 üzenetére
Ha már ragaszkodsz a satához, legalább molex->sata átalakítót ne használj, az a világ leghitványabb cucca, sokunknál olvadt már el. A lakástüzet szerencsére én megúsztam. Ilyesmire számíthatsz.
USB kábeles riserekhez szoktak ilyet adni ajándékba. Ahogy megérkezik érdemes kidobni, még HDD-khez is tűzveszélyes lehet. Pár nap használat után és még a gyulladás előtt tapinthatóan forróak. -
mepet
addikt
válasz
Reggie0 #55394 üzenetére
Voltak ilyen pletykák 3 éve, hogy terheld egy ellenállással (vagy akár ventivel) az 5V-os ágat is, mert ha csak a 12V-osat terheled, az tönkreteszi a tápot. A gyakorlatban ilyen hibát viszont még nem látott senki, én úgy tudom, ez egy városi legenda. Nekem volt több több tápos rendszerem is, sosem raktam műterhelést az 5V-ra és soha semmi baj nem volt ebből.
-
mepet
addikt
Ezt hol találtad? Csak én nem látom?
-
mepet
addikt
válasz
koko52 #53034 üzenetére
Nálam 2 féle megoldás volt:
1. rövidrezárni a 2 lábat a másodlagos tápon. Lehet vastag drót darabbal is, vagy az egyes talán corsair tápokhoz ajándékba adott kis fekete műanyag cuccal. Ekkor minden újraindításkor le kell kapcsolni a másodlagos tápot, majd pár másodperccel az elsődleges indulása után kézzel bekapcsolni.
2. Add2PSU klónokkal: (az eredetit blődség kifizetni szerintem)
-ebből a legegyszerűbb változathoz 1db relé szükséges. Ha kap az elsődleges tápról feszt (5V vagy 12V), akkor zárja rövidre a másodlagos táp 2 lábát
-létezik ebből kínai utángyártott is, ebből 3 féle fordult meg a kezemben, mindhárom rendben működött. elfekvőben már csak ebből a típusból van nekem: [link] -
mepet
addikt
válasz
dangerzone #51598 üzenetére
100% átverés, scam. A szöveget olvasva egyértelmű, hogy valaki olyan írta, aki az új ügyfelek megkárosítása által próbálja visszafizetni az előző MLM aloe-verával vagy bitconnecttel elbukott pénzét... Az külön vicces volt, hogy azt írták, ha feliratkozok a hírlevélre, kapok 0.04BTC-t...
Ha tudjátok, szerezzétek vissza a pénzetek. Nem kizárt, hogy még beetetési időszak van, és még ki lehet venni. De valószínűleg már nem, a belerakott pénz bebukva végleg. Ilyenkor arra kell figyelni, hogy ne fizess még többet! Az szokott jönni, hogy ha még fizetsz, akkor majd visszakapod az összes pénzed. Ekkor már biztosan nem fogod, csak meglopnak mégegyszer.
Kérem a topicgazdát, szedje ki a linkeket az írásodból, nehogy emiatt lopjanak meg más fórumtársainkat is!
[szerk] a legelső google kereséssel megtaláltam, hogy a Magyar Nemzeti Bank figyelmeztetést adott ki miattuk, Blockchain Solutions néven találod a csalókat: [link]
Ez sajnos azt is jelenti, hogy már vége lehet a beetetési szakasznak, már tuti, hogy a pénzt bebuktátok végleg. Feljelentéssel lehet próbálkozni természetesen (és érdemes is, hátha legalább lecsuknak majd valakit, ha már a pénzt úgysem szerzik vissza). -
mepet
addikt
válasz
fireman123 #51400 üzenetére
Igen. A sárga érre kösd a +-t, a feketére a --t.
-
mepet
addikt
válasz
fireman123 #51398 üzenetére
-
mepet
addikt
válasz
Winzsolt #50682 üzenetére
Te jó isten, ennek milyen hangja lehet, szépen a rezonálna a panelház!
Viccen kívül: élőlénnyel egy légtérben, vagy (ha nincs valami extra hangszigetelés, akkor) egy házban nem lehet szervertáp. Elviselhetetlenül hangos. Mármint alapjáraton. Ha felpörög, leviszi az arcodat. Füldugó ajánlott. -
mepet
addikt
válasz
varmi2 #50603 üzenetére
Win7-nél régen nem volt ilyen menüpont, az biztos. Feltételezem most sincs, ez a gond.
Régen win7-en hackelt drivert használtunk, mert a blockchain driver bugos volt, a később megjelentekből meg egyszerűen hiányzik a compute mode beállítási lehetőség. Azóta talán jelent meg új blockchain driver, hátha az már jó, passz, naprakész infóm nincs. Én a plusz bonyodalmak miatt jó ideje mellőztem a win7-et. Francnak sem hiányzik a 6xGPU_mod, az atikdmpatcher és a 6xGPU_mod összeakadása, a compute mode kapcsolhatatlan driver meg a többi szívás. -
mepet
addikt
válasz
Dare2Live #49480 üzenetére
Érdekes, hogy ezt pl. a bitcoin topicban fikázott index cikkben teljesen helyesen írták:
Az ethereum a platform. Az ether a kriptopénz. -
mepet
addikt
válasz
fireman123 #49366 üzenetére
Ha jól értem semmi. Lesz majd block reward csökkentés 1 év múlva, ez bekerül a forkkal a kódba, de még nem teljesül a csökkenés feltétele. forrás
-
mepet
addikt
Próba BCI bányászat ProgPOW algóval RX570: ~7MH/s, több tuninggal lehet menne 8-at is. Nem elég semmire.
-
-
mepet
addikt
válasz
Iginotus #48905 üzenetére
Magyarországi beszerzésről a vegán fórumban volt szó anno.
Bitcointalkon egész sok infó van, de értelmes algókhoz csak fizetős szoftvert találtam. Már a devfee sem elég nekik... Azt írják 17-20$/kártya/nap a profit jelenleg. -
mepet
addikt
válasz
Dr. Romano #48884 üzenetére
Tehát Obelisk SC1. Köszi!
-
mepet
addikt
válasz
Dr. Romano #48881 üzenetére
Melyik az a "saját gyártású" gép, ami most jó hozzá?
-
mepet
addikt
Siacoin: mi volt ez az algó váltás? Most akkor melyik ASIC viszi?
-
mepet
addikt
válasz
margithid #48810 üzenetére
Enyhe túlzással élvén:
LOL, ingatlant? Lakni úgyis lesz hol (ha más nem, a híd alatt), fiat pénze is mindig lesz egy polgárnak, ha máshonnan nem, segélyből. Azt sem érdemes félrerakni. Ezzel szemben bitcoinból 21 millió volt csak összesen (egy jelentős része már biztos, hogy hozzáférhetetlen), aki kimarad, lemaradhat. -
mepet
addikt
válasz
fireman123 #48449 üzenetére
Fogja a proxym a videót. Mi a gép gyártója és típusa?
-
mepet
addikt
válasz
AAntii #48331 üzenetére
nem lesz amd fronton sem semmi extra, vagy ha mégis, az hamar kiderül. digitaltrends: RX 600 rumors
Ja, jönnek a hirdetések az apróra: "fázom, rigeimet visszavásárolnám"
-
mepet
addikt
"Akartam jobb vga-t, pont a bányászat miatt nem tudtam venni (másfélszeres árat nem adok érte)..."
Már lent vannak az árak az ether bányászat felfutása előtti szinten. (RX 470: megjelenés után nem sokkal apróról kéz alól: 57500Ft volt. Most 45-ért találsz használtat az aprón.)Az utolsó kifizetésből kiszámoltam pontosan, hogy még pluszban vagyok-e. Jelentem igen, 6db RX570 hoz mostanában két hét alatt 1000Ft profitot.
7870 sehogy nem hoz annyit, mint a (40Ft/kwh) villanyszámla. -
mepet
addikt
Kipróbáltam az SMOS-t. Röviden: nem éri meg a pénzét. Memória feszt nem tudtam állítani sehogy, 1000mV-on nem olyan vicces bányászni. Drága is, 2$ rigenként, havonta. Tehát jelenleg a profit ~20%-át elviszi egy AMD rignél. Én azt hittem valahány rigig ingyenes, de most nézem, összekevertem a HiveOS-el, 3 nap próba, utána fizetni kell. Ráadásul alapból a teljes devfees claymore van az SMOS-ben, az is egy lehúzás.
Csak én nem találtam a mem feszt, vagy tényleg hadd pörkölje a memóriákat? Vagy a mem feszt minden linux alapú OS-ben lehetetlen állítani?
-
mepet
addikt
válasz
Mosqu!to #48262 üzenetére
Beállítottad, amit be kell a biosban? 20. perctől
-
mepet
addikt
válasz
melkah #48243 üzenetére
Én, mint Z9 mini tulaj, legfőképp erre lennék kíváncsi, hogy átverés-e: ASICminer Zeon 180,000 Sol/s
Nagyon annak tűnik.Elég para lesz már az is, ha ezeket üzembe állítják (ez megbízható gyártó állítólag): Innosilicon Equihash A9 ZMaster
-
mepet
addikt
Találtam egy régi-új automata coin váltogatós pps poolt:
prohashing.com
Ethash-en pár percenként coint vált és tölti újból a DAG-ot. Ethashes coinok közül egész jók vannak, pl van WHALE, PIRL és UBIQ is. -
mepet
addikt
VGA-val valamit valaki?
-
mepet
addikt
Ezt honnan? Neked melyik coinod milliószorozott? Vagy ez valami jóslat?
Egy ilyet sem látok, a legjobb 4000-szerezett, a legjobbak között az ETH pl. "csak" 850-szerezett, forrás: icostats.com/roi-since-ico -
mepet
addikt
6x amd RX4**,RX5**; win10; h81probtc : lefagy directx hibával majd újraindul. Tök random, hogy mikor, de 3 napnál többet sosem bír. Szerintetek windows reinstall, vagy más is segíthet?
Mégegy dolog, eddig minden gépen a felső drivert telepítettem, erre viszont az alsót. Ez számíthat?
Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug11
Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 -
mepet
addikt
Márciusi csúcsa után sorban jöttek a rossz hírek a világ fejlettebb feléről, Távol-Keleten törvények és váltók tiltották ki a teljesen anonym coinokat innen-onnan, lásd google:"delist xmr"), szerintem alaptalanul, ugyanis aki ért hozzá, az a többi coint is "pénzmossa", ha akarja...
Szerintem érdemes lehet csekkolni a W1 XMR/BTC chartot. Megvolt az alja, nagyobb ellenállás 0.025-0.03 körül, tehát szerintem van még benne szufla, de csak okosan mert iszonyat volatilis!
XMR az egyik azon ritka coinok közül, aminek valódi felhasználótábora van valódi felhasználási móddal. A darkweben sok helyen csak ezt fogadják el a BTC mellett. Valódi előnye, hogy nem kell külön pénzért eltüntetni a nyomaidat küldéskor, mint a BTC-nél, beállítod a walletnél a legmagasabb mixinget és kész is.
-
mepet
addikt
válasz
Iginotus #47958 üzenetére
A kártyák videokimeneteihez rakhatod szívni, illetve a kártyák tetejére csak szimplán ráhelyezheted felfelé szívni. Konkrétan mindegy hova rakod, inkább a szoba levegőjét mozgatják csak a plusz ventik, én bárhova raktam ventiket, egy nyamvadt RPM-el sem pörögtek utána lassabban a VGA fanok. (Kétventis kártyáknál, nem ref kártyáknál.)
-
mepet
addikt
válasz
Iginotus #47953 üzenetére
Ha ingyen van, teljesen jó.
Hátránya csak annyi, hogy az alsó VGA tartó sínt kétféleképpen helyezheted el, nem vegyítheted a kétféle megoldást, mivel mind horizontális, mind vertikális irányban is máshova kell őket helyezni:
1, a csatlakozók mögött lelógó kártyákat támassza alá, ekkor csak szalagkábeles risereket használhatsz
2, az USB-s risereket támassza alá alulról. (Ekkor a kártyák videokimeneteihez közelebb és lejjebb is kell helyezni ezt a keresztrudat.) -
mepet
addikt
válasz
fireman123 #47748 üzenetére
Szerintem pont fordítva. Amint lemegy a diff, jön a nethash. (Persze lehet, hogy még pont a diff adjustment előtt ráugrik egy pillanattal a nicehash, mert előre számol.) Ravencoinnál 2016blokkonként van diff adjustment, tehát 2016 percenként, mert a blokkidő 1perc.
-
mepet
addikt
válasz
Iginotus #47687 üzenetére
Ha nem scammer, akkor triplán idióta. Bár én lehetetlennek tartom, hogy lusta volt írni egy ilyen "minden hardvert veszek" eladónak, amiből van vagy 30 a hardveraprón, és kapásból több, mint egy millióval jobb ajánlatot kapott volna.
Idióta, mert érzelmi alapon dönt üzleti kérdésben.
Idióta, mert fogalma sincs, hogy a saját cucca mennyit ér.
Idióta, mert a panicsell mindig idiótaság. -
mepet
addikt
válasz
Avicularia #47647 üzenetére
Te is ki tudod számolni, írd be a kalkulátorba, hogy az áram ára 0.14USD, ez megfelel a 40Ft-nak, MO-n a lakosságnak (akinek nincs kedvezménye) ennyibe kerül 1 kWh.
-
-
mepet
addikt
válasz
adi mester #47612 üzenetére
Közben utánaolvastam és félig megbízható forrásból (coindesk
) hallom, hogy Vitalik idén már 32ETH-et tippelt a masternode minimumnak, de késik a Casper (ami már nem is casper lesz?), előtte lesz majd még anti-diffbomb fork is, mint ahogy az ETC-nél már megvolt korábban. Szeptemberben szokásosan jön az új befektetői lóvé, októberben pedig már megint az ETH-ről beszél majd, tele van diff bomb defuser javaslatokkal a padlás, fork tuti lesz, csak a kérdés pontosabban milyen, ill. nem is fontos, a lényeg, hogy megint az ETH legyen a fő téma.
lásd: legutóbbi ETC fork hatása, a fork időpontját egy vertikális egyenessel jelöltem az ETC/ETH charton:
-
mepet
addikt
válasz
adi mester #47603 üzenetére
Én utoljára 0.1-en adtam el ETH-et (kis kivétellel), és legközelebb is 0.1 felett tervezem. Vagy előkerül végre az orosz ufó Vitalik és bejelent valami jóságot, vagy csak jön szépen a PoS, és mindenki össze akarja majd kapargatni azt az 1500ETH-et...
-
mepet
addikt
válasz
Johni5 #47456 üzenetére
Feltételezem az én számításomra írtad. 44M-re kerekítettem és egy helyen osztva lett ezerrel, hiszen a nyeremény 1000-szerese a 25LTC-nek, így korrigáltam, mivel 1000-szer kéne nyerjél 25LTC-t, hogy egy átlagos lottóötös félmilliárd Ft-os nyereményéhez juss. De nyugodtan számoljátok ki ti is, engem nem zavar egyáltalán, ha bizonyítással cáfolják a helytelen számításaimat, legalább én is kiegészíthetem a nullához konvergáló valszám ismereteimet. (Én nem szeretem a szerencsejátékot, így én ilyen routert biztosan nem veszek, csak és kizárólag a matematikai kihívás miatt álltam neki a számításoknak.)
-
mepet
addikt
Lehet, hogy másodszor is elszámoltam? Biztos.
router: 6470 hét alatt kapsz 500000Ft-ot. -> 500000/6470= naponta 77Ft-ot nyernél
lottó csak 5ös: 44000000 hét alatt kapsz 500000000Ft-ot. -> 500000000/44000000= napnonta 11 Ft-ot nyernélTehát igen, pont fordítva, mint először számoltam. Ha csak az ötös találat számít a lottón és 100% luckod van, akkor 7-szer nagyobb az esélyed X összeget nyerni.
Ha számít a 4-es is, akkor pl. a félmilliós nyeremény az egy 4 találatos, vagy 0.001 5 találatos.
5-ösre az esélyed korrigálva félmilliós nyereményhez: 1 : 44 000
4-sre az esélyed: 1 : 103 410
5-ösre VAGY 4-esre az esélyed: 1 : 31 000, tehát naponta 500000/31000, tehát ha csak a 4-eseket és az 5-ösöket számolod, akkor átlagosan 16Ft-ot nyersz.Tehát, igazad van, esélyesebb, mint a lottó!
-
mepet
addikt
NYEREMÉNYEK
Ellenőriztem, szerintmem jól számoltál az elején:
300 000 000 MH/s / 11,5 MH/s * 150 mp = 3 913 043 478 mp = 45 289,85 nap
45290/7=6470, tehát reálisan találhatsz blokkot ennyi hét alatt (egyáltalán nem biztos, hogy fogsz találni, lehet, hogy egyből találsz, lehet, hogy soha)Ahhoz, hogy ötöst nyerj 1:44000000 az esély, tehát minden 44 milliomodik héten nyerhetnél egy ötöst. (Nem biztos, hogy nyernél, lehet, már az első héten nyernél, de lehet, hogy soha!)
Az ötöslottón az ötössel félmilliárd forint a nyeremény, 25 LTC = fél millió Ft.
Tehát 7-szer jobbak az esélyeid, hogy X pénzt nyerj a routerrel, mint, az ötöslottóval, ha csak az ötösök számítanak. Mivel a négyesre kb ezerszer nagyob az esélyed az ötöslottónál, mint 5-ösre, és az még mindig hozhat annyit, mint 25LTC, így kimondható, hogy a lottón jobbak az esélyeid. Nyerni is, illetve X összeget nyerni is. Kb 2 nagyságrenddel jobbak az esélyek a lottón (tehát párszászor).
-----------------------
KÖLTSÉGEK:
bekerülési költség:
R1-LTC: ~50000Ft
lottó: 0heti költségek:
R1-LTC: 30Ft
5-ös lottó egy hetes szelvény: 250Ftösszesített költségek 1 év után:
R1-LTC: 50360Ft
5-ös lottó minden héten: 12000Ft-----------------------
ÖSSZESÍTÉS:
Ha nem szeretnéd sok-sok évig járatni a routert, akkor biztosan nem érdemes megvenni.
-
mepet
addikt
Forrás: zcash fórum, kimásolom a jelenlegi helyzetet:
Asic resistant projects/coins on equihash:
BitcoinZ / BTCZ => algo 144_5, since June 16th asic resistant again
Bitcoin Gold / BTG => Fork 1. July, new PoW: Equihash-BTG 144,5 with BTG-specific Personalization
LitecoinZ / LTZ => Soft Fork (21/22 June), now [n=144, k=5] parameters
Safecoin / SAFE => forked (19-20 June)
Zero / ZER => claims allready being asic resistant / Equi 192,7
Aion / Aion => Equihash 210_9 (double memory needed!), moves to PoI Proof of Intelligence
SnowGem / XSG => forked, Equihash 144,5
ZELcash / ZEL => Equihash 144,5 at Block: 125,110Non Asic resistant projects/coins on equihash:
Zcash / ZEC => NO Asic resistance, asic friendly
Zclassic / ZCL => will follow Zcash decision
VoteCoin / VOT => will follow Zcash decision
Hush / HUSH => will mostly use KMD Notarization, no need for fork
Komodo / KMD => No hardfork for sure
Commercium / CMM => ok with asics, no fork
Bitmark / MARKS => ok with asics, no fork
ZenCash / ZEN => researching, but no hardfork planned
Bitcoin Private / BTCP => no hardfork planned
BitGem / BTG
Bitcoin Interest / BCI
Buck / BUCK
Achieve Coin / ACH
Bitcoin Faith /BTF
Bitcoin Pizza / BPA
Bitcoin World / BTW
BitcoinCashPlus / BCP => death project?
Hepta Coin / HEPTA
Classic Bitcoin / CBTC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest