Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz Reggie0 #1308 üzenetére
Valahogy így?: Pénzcsalogató akció
-
-
htc07
addikt
válasz Reggie0 #2678 üzenetére
Jogos Jobb ötletem nincs, mint vm-ben futtatni és kiutalni netes walletba gyakran.
Szerk: valahonnan megauploadról töltöttem le én is ha jól emlékszem
Szerk2: bitcointalk glx forum topic, downloadsnál tökéletesen működik a link, csak nem kattintani kell, hanem bemásolni címsorba.
[ Szerkesztve ]
-
Vektast
aktív tag
válasz Reggie0 #2681 üzenetére
Én a bitcointalk-os linkről szedtem le a glxqt-t 4 órája. Nem tudom hogy jönnek e a coinok mivel csak 170kh-val nyomatom egy ratyi 7750-esen. Nem fogom erre használni a 3 7950-est mert azok PPLNS poolban dolgoznak más coin-on. Amúgy a fastcoin elég megbízhatónak tűnik..nem úgy mint a glx vagy spots.
[ Szerkesztve ]
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Vektast
aktív tag
válasz Reggie0 #2683 üzenetére
Client version: v0.5.0.0 és nem ír ki régi ellenőrzőpont hibát. A 3 7950-esből? 1850-1980 kh/s lenn az 5 fokos pincében.
[ Szerkesztve ]
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
LLam
senior tag
válasz Reggie0 #2691 üzenetére
a stale NEM a pool hülyesége! honnan vetted ezt?????
szerk: olvad már el ezt pls.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz Reggie0 #2709 üzenetére
3 különböző pool-ban bányásztam a wdc-t. mindegyikben 4-5% között volt a rejectedem, szakmai véleményem az h túl gyors a wdc hálózatban a blokk generálás. stratum proxy esetén nincs is LP, ahogy az én poolonál sincs! azaz az ebben bányászóknak kisebb rejected kellene hogy legyen de nekem nem az..
Stay hungry!
-
Imafett
aktív tag
válasz Reggie0 #2719 üzenetére
az a probléma, hogy akár az i-t akár a threadc-t emelem/csökkentem, semmi se tetszik neki, mindenre jönnek a hw errorok, eddig ez az egyetlen működő legmagasabb hashratet hozó cfg
--scrypt -I 13 -w 256 --thread-concurrency 8192 -g 2 --lookup-gap 0 -o stratum+tcp://lite.coin-pool.com:3333
650.0 az avgha g1et próbáltam akkor csak ilyen 550
-i 20 nál hwerrorok
-threadc nél is megpróbáltam vagy 10félét és semmi :S
néztem -shaders 2048al, de az se segített rajtamazért aggódom.. mert látok neten ilyen 730-760akat is,
+ most szereztem még 2db ilyen kártyát ami a héten jön meg, és hát 3dbnál már.... 300kh/s.. ami nem kevés
az eddigi segítségedet köszönöm természetesen azért -
-
HSM
félisten
válasz Reggie0 #2747 üzenetére
Nem néztelek hülyének. Ugyanakkor továbbra is tartom, hogy csak akkor éri meg ilyen 120kh/s és 52W fogyival bányászni a jelenlegi körülmények között, ha amúgy is menne a gép. Ugyanis gondolom a gép a kártya alatt sem 0W-ot fogyaszt, úgy pedig az 52W máris praktikusan legalább 100W a 125kh/s-hez.
-
gyuszaa
őstag
válasz Reggie0 #2781 üzenetére
az tahiti le-s 7870, viszont a vrm hűtés nagyon gyér rajta (+4 fázis ráadásul), ha csak nem tettek rá normális bordát a hűtővel együtt.
Ez egy vicc, még játékra is ehhez a gpu-hoz ilyen felállással. Nem egy pitcairn teljesítményét hozzák, ha jól van beállítva 7950 (bár csak 256-os a mem. sávszél). Miningra nem használnám az biztos..
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz Reggie0 #2784 üzenetére
Nem igen, ittakary 2 ilyennel bányászott anno btc-t, 1 mh/s körül kihozható belőlük simán egy jó beállítással.
2200 kh/s legrosszabb esetben is megvan összesen.
(#2785) TD7
Videokártyán és a tápegységen, házon kívül a többi az filléres téma, nem is érdemes beleszámolni ekkora tételnél.
Mostani áron (míg van kereslet, darabokban ennyiért vinnék kb.) :
1 db 7970 : 70-75k között (amennyiben garanciásak, és min. 1-1,5 év)
1 db 7870XT : 40-45k ( szintén fontos a gar., emiatt a gyári hűtő megléte is, és jó lenne tudni mi van most rajta.)
CM silent pro 1500 (enhance belső) : kb. 40-45k ( szűk piaci réteg nagyon, garancia legyen )
haf 942 ház : 30kÉs papiros garancia legyen, jóska pista nemér.
Későbbiekben sok felhalmozódott kártya miatt nehezebben tudod eladni, meg inkább r9 270 - 270x, r9 280x-et fognak venni, vagy nyomott áron ezeket. Tápegységet se fogják elkapkodni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz Reggie0 #2797 üzenetére
Az biztos, hogy nagy kazán ez így együtt. Egy nagyobb fűtetlen garázs, vagy elszeparált szoba + inkább pcie riser és ilyen* megoldás, ha ennyi kártya van egy lapban:
*
Hangzavartól se lehetne meglenni.
(#2798) TD7
Képlékeny téma, rosszabbul sikerült tahitis chipek zabálnak mint a disznó 7870xt-nél, itt extrán fontos a finomhangolás feszültség/órajel terén, mert ráadásul gyenge a tápellátás s hűtés + egymást is fűtik ráadásba.
Nemsokára diff váltás, kb. 3100-ra lehet számítani, mire beüzemelnéd lenne ennyi pláne, és csak nőni fog.
(#2801) TD7
Ha az áramot nem te fizeted akkor ne töltsd ki az erre eső részt, de 1 kWh-al nyugodtan lehetne számolni a konnektor felől.Ha nem értesz hozzá ne vágj bele azt mondom, nem kicsit kell ráfeküdni ennyi kártyánál a cgminer konfigolására + kártya alulfeszelésre/stabilitás tesztelésre, ha együtt vannak.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz Reggie0 #2803 üzenetére
Több sebből vérzik ez, ésszerűbb 2 db budget lapot + pár ezres processzort, ramot kukázni apróról, kisebb single rail táp ~ fsp raider 650W 18k újonnan. Gépház sem kell feltételen, csak jó elrendezés és pár plusz ventilátor. Könnyebb konfigolás, kisebb kompromisszum teljesítmény terén.
-
Imafett
aktív tag
válasz Reggie0 #2731 üzenetére
persze, érthető, csak ma pl... abban a pillanatban állt le a miner, amikor eljöttem otthonról... most már fut "lekopogom" jelenleg 685kh/s nél járok "stabilan"
// szerk.
minden lehetőséget megpróbál az ember, de egy driver telepítést nem merek vállalni 150km-re a géptől, úgy hogy csak csütörtökön érek haza, addigra meg megjön még 2db 7970, úgyis driver reinstall lesz
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz Reggie0 #2807 üzenetére
Az is egy megoldás, el is felejtettem a háttértárat említeni. Egy sata 2,5 - 3,5-es 40/80 gigás vinyót lehet kapni 2-3 ezerért már a használt piacon, ez sem a legnagyobb tétel közülük.
Inkább a tápegységre, videokártyára kell összpontosítani. Újonnan, vagy bolti garanciás legyen, ebben lesz a pénz ha valaki befektet.
(#2812) Dexar007
Lásd bányászfelszerelések anno.
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
válasz Reggie0 #2811 üzenetére
okés hogy jó a 685, mert ha meglesz a 3 kártya, az 2MH/s, de láttam itt 750-760kh/s értékeket is, és megmondom őszintén el is várnék a végleges finomhangolt géptől 2,15-2,2MH-t
nekem jelenleg alap órajelen fut minden, tehát 1000/1375, semmi powertune így most 64C os GPU és 80% fan speed mellett
kérdés, hogy ha megpiszkálom, mint a fent linkelt táblázatban láttam 1100/1500 környékére akkor jobb lesz-e, de ezt csak jövő héttől merem majd tesztelni mikor fizikailag is a konfig mellett tartózkodom
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
válasz Reggie0 #2820 üzenetére
710-720körül ki is egyeznék a dolgokkal, 24/7 ben nemszeretém széthajtani teljesen, annyi pozitívum van benne, hogy lekerül a "műhelyembe" ahol kb 10C van, de gondolkozom még a garázson is, ahol közel 0C és nem 25 mint most a tetőtéri szobámban
// szerk.
ha nem is túlhajtás, de ventillátor élettartam szempontból nem lenne rossz szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Reggie0 #2949 üzenetére
Akkor máshogy kérdezem. Miért van az, hogy a 3.7.2 kisebb diff-et kap, a 2.11.4 meg nagyságrendekkel nagyobbakat a te verziód szerint. Mert oda-vissza váltogatva az újabb mindig sokkal több Accepted diffet kapott, míg a régi kevesebbet. Már sztem egy órája megy és még cca 400 Acc. diff -nél jár, a 3.7.2-nél ez már "tizenezer lenne". Én mindenesetre bízom benne, hogy a hashrate alapján "jó vagyok".. Nagyobb az érték a régi miner progival és a rejected is összesen 4 volt eddig. HW error továbbra is nulla.
A többi kérdésre tudna valaki válaszolni?
(Egyébként nézegettétek, hogy mennyire megzuhant az USD/LTC árfolyam? Reggel 30 dodó felett kezdett, most meg 25?)
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
válasz Reggie0 #3001 üzenetére
irj a supportnak, nekem eddig mindent szépen megválaszoltak és megoldottak.
innentől nem neked válasz de lusta vagyok szétszedni bocsesz
az árfolyamingadozásról csak annyit, hogy volt és lesz még ilyen. aki elég tökös az sokat kereshet az ilyeneken, pl. azzal is h nem váltogatja sűrűbben a bányászott coint mint az alsógatyáját..
aki meg ilyenkor a cucc eladásán gondolkodik az nem való bányásznak.
párszor el lett mondva csak olyan zsetonnal szálljon be mindenki aminek az elvesztése nem fáj. lehet ez a villanyszámla az amortizációs költség, akármi..
(és abba belegondol a pánikoló valai, hogy akkor mi lesz, amikor 500 dollár lesz 1 LTC?!)
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
Geller72
veterán
-
dmon
aktív tag
válasz Reggie0 #3063 üzenetére
Tudom hogy az új ADL lel van a gond, tegnap írtam is :
Tudtommal windowson pont az a baj az újabb kártyáknál (R9 290) hogy igénylik a legújabb beta catalyst-ot amihez az ADL 6.0 passzolna, de nincs ehhez fordított verzió mivel az utolsó scryptes verzió (3.7.2) még ADL 5.0 el lett fordítva, és tudtommal senki nem forkolta 6.0 hoz. Ebből aztán vannak fagyások, pl. BSOD a cgminer ből kilépéskor.
Nekem minden cgminer ből kilépéskor BSOD hiszen induláskor mindig állít a miner conf-nak megfelelően, de nem csak nekem : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
- Asus X555L
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó rendszerhűtő ventilátorok egyben is, külön is / 120 mm / Akasa, Cooltek, Be quiet
- "KERESEK" Thrustmaster Simtask Farmstick
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest