Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geller72
veterán
-
törölt tag
Ha nyomtatunk Ft-ot, akkor lemegy a Ft értéke.
Ha 100x kapacitással fognak LTC-t bányászni felmegy az LTC értéke.Ha 100x kapacitással bányásznak LTC-t ASIC-al, akkor a VGA-sok kevesebbhez jutnak majd hozzá. Ugyanis ha alapul vesszük, hogy összesen a 84millió LTC-ből ezután mennyit kapnak arányosan az ASIC-osok és mennyit a VGA-sok, gyakorlatilag a nagyközönség felé felveri az értékét. Tehát nem csak a kereslet, hanem az egyre nagyobb nehézségi fok is hozzájárul az árfolyam emelkedéséhez.
-
WiZARD
addikt
ezzel 2 gond van:
hagyományos pénzt ingyen és korlátlanul lehet nyomtatni
ezeknél a cryptopénzeknél eleve maximalizálva van a "kibocsátható" mennyiség, és az algoritmusból adódóan nem ingyen megy a nyomtatás, sőt egyre több befektetés (számítás) kell a további "nyomtatáshoz"[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Imafett
aktív tag
-
AAntii
őstag
-
Geller72
veterán
Igazából még talán az sem kellene az elején. Nem 150 coinról lenne szó, hanem talán, ha 10-ről. Lenne mindegyiknek egy fiókja, hogy neki ne kelljen ezzel foglalkoznia, aztán majd én utalgatnám, ha csak ezen múlik. Úgy sem nagyon walleteznénk, hanem pakolnánk fel exch-re. Automatice. vagy aki akarja, walletezze. A hangsúly a multiporton van az autoszviccsel..
-
deadwing
addikt
Mivel ez lett a szokás, gondolom senki nem akar kockáztatni azzal, hogy miután ő precíz és kiírja, elriasztja az embereket a pooljáról. Én sem fogom kiírni, pont emiatt. Egyébként sosem értettem ezt a fee parát, 1%-os értékektől miért kell megijedni, igaz még elejében engem is idegesített, hogy sehol sem találok infót, de már nem izgat. Filléres dolgokról van szó, másrészt semmi nem garantálja, hogy jobban jársz egy olyan poolban ahol 0.5%-al kevesebb a fee, mint egy másikban. Én minden poolt kipróbálok előtte, mielőtt döntök. 2 egyforma sebességű workert szoktam rájuk engedni fél-1 napig, és győzzön a jobb. A feeket nem is nézem. Értelme semmi. Jah és ha már AP, nem szokásom 5 forintonként utalgatni, így ez sem izgat egyáltalán. Én csak azt tudom tanácsolni, te sem foglalkozz vele.
Prop poolokat pedig lehet találni és pps-t is, csak ritka, egyébként a hopperek miatt alkalmaz szinte mindenki pplns-t.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
mepet
addikt
Ez majdnem be is jött, csak kicsit lejjebb csúszott a BTC árfolyam, most a 585-595 EUR sávban ragadt.
Friss tipp: lassan lesz egy nagyobb esés (kis szerencsével csak 580-ig), majd átlépjük a 600-as pszichológia szintet, onnantól pedig nincs megállás. Tehát bátorságtól függően: BUY LIMIT 605, vagy BUY STOP 580 -
szurmakotium
tag
Én is wisdomot nézem, de itt egy kicsit komolyabb grafikon, amelyen lehet szerkesztgetni is:
Tradingview -
HSM
félisten
Szerintem az az elavult, aminek már lejátszódott az avulása, azaz elvesztette értékének javát. A s1155 rendszer nem ilyen még. Se a használati, se a piaci értékét nem vesztette el jelentősen.
Amúgy van bőven sok PCI-E-es s1150 lap, nem tudom, milyet keresel mennyiért, de ami nekem van Gigabyte Z87X-D3H, azon is van vagy 6, de pl. MSI Z87-G55, ezen 7db is.... Olcsóbb B85, H87 lapokon is szinte mindig van legalább 3-4db... 7-nél több meg nem is lehetne ATX-ben....
(#6787) mepet: Ha olyat akarsz, ami nem drága, nem elavult, de legyen fullos... Hát, ha találsz ilyet, szólj nekem is.
Esetleg a bányászok álma: [link]
Fapad a köbön, de szemre sincs rajta semmi, ami drága, viszont ki se látszik a PCI-e-ből, és modern s1150...[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
"A pool operatorok egy dolgot áruljanak el nekem:
Miért titkolják (ill. miért nem írják ki nagy betűkkel a főoldalra) a poolok a következő adatokat:
pplns n=?
auto threshold payment fee?
free auto threshold payment limit?
manual payment fee?És még egy kérdés: ha kockáztatom az erőforrásaim értelmes kihasználását azzal, hogy kis forgalmú altcoinokat bányászok, akkor miért ne kockáztatnék a coin osztási metódust illetően, tehát miért minden pool pplns? Miért nem találok simán prop poolokat?"
huhhuuuu mepet!
elég sok időm ráment, de a titkolt adatok a következők:
a pplns n=? nem kiírható (tehát nem is tudom titkolni sem!), mert dinamikus típust használok:
"PPLNS requires some settings to run properly. First we need to define a default shares count that is applied if we don't have a proper type set. Different dynamic types can be applied, or you can run a fixed scheme." továbbá "* Dynamic target adjustment allows the blockavg target to adjust faster to share counts while still tracking round share averages by using a percentage of the current round shares to alter the pplns blockavg target this is useful with the nature of many alt coins low and fast adjusting difficulties and quick round times reverse_payout is useful to even out payouts for fast round times when even steady miners are missing share submissions for the current round.."auto threshold payment fee?
free auto threshold payment limit?
manual payment fee?ez a három kérdés teljesen értelmetlen, mert nem a pool állítja be, hanem a bányászott coin hálózata, ami nem titok mert az adott coin whitepaper-ja tartalmazza.
Remélem érthető amit mondani akarok: nem titkol senki semmit, mert a kérdéseidre a hálózat, whitepaper vagy a pool oldalán eérhető blokk információ választ ad.
Kérlek, az
enyhéntámadóan fogalmazott kérdés feltevése előtt olvass sokat és ha még mindig nem tiszta akkor óvatosabban fogalmazva kérdezz! Kösz.Stay hungry!
-
TooCool
aktív tag
he?
hitel kártya / bankkártyá-val vásárolsz nálunk, de nem kell a cucc mégsem, a bank pedig végrehajtotta a tranzakciót szerinted én kiveszem a kasszából a KP-t, és a kezedbe adom? Amikor a bank már eleve megfejt a kártyás vásárlásért engem... Hát az felejtős. Storno, aztán majd a bankod valamikor visszaadja....
[ Szerkesztve ]
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
LLam
senior tag
1. nem véletlenül nem vagy pool admin, igaz?
2. "Ha én pool operator lennék, biztos, hogy ezeket az infokat feltüntetném, mert ha az egyik poolnál fel van tüntetve, a másiknál nincsen, akkor (szvsz jogosan) információk eltitkolására gyanakszik a felhasználó-jelölt, akkor is, ha ez nem is eltitkolás, csak pusztán hanyagság."
Egyetlen poolnál sincs feltüntetve azaz nem hanyagság. Talán csak simán tudatlansággal fűszerezett rosszindulat?3. ismétlem PPLNS n=dinamikus tehát nem feltüntethető. a blocks résznél viszont látható, hogy változik a PPLNS által figyelembe vett share értéke.
4. a stílus maga az ember.
Stay hungry!
-
TooCool
aktív tag
Nekem 1x még a Cora-ban hibas volt a POS terminal, és nem jelezte vissza az eladonak, hogy megjott a penz, en pedig megkaptam az sms-t, hogy levontak. Aztan vegul KP-val rendeztem, es a penzemet a bank adta vissza kb 2het mulva.
[ Szerkesztve ]
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
janos666
nagyúr
A kettő, ha nem is pontszerűen, de közepesen rövid távon is kénytelen ugyan ezt jelenteni, különben egy fekete luk szerű képződményről beszélünk, amin át valami más dimenzióból szivárog át hozzánk (vagy szívódik el tőlünk) valamilyen formában az akármilyen pénz.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Én 12.26-án regisztráltam. A jogosítványom számát írtam be és azt scaneltem egynek (évek óta lejárt a személyim ), mellé pedig a lakcímkártyát csatoltam, amin még mindig a BME kollégiumában lakom, pedig az csak fél évig volt igaz valamikor 3 éve (csak kötelezően elküldtek, hogy írassam be, vagy kidobnak, visszafelé viszont nem fenyegetett meg senki, úgyhogy szartam rá ).
Még semmi sem történt vele, de kíváncsi vagyok.
Így legalább biztos kiváratják velem, míg elérjük az 1500$-t.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
HSM
félisten
Én csak arra leszek kíváncsi, mi lesz, ha kijön a scrypt ASIC. Annyiból érdekes a dolog számomra, hogy eredetileg a srypt azért készült, hogy ne lehessen hatékony célhardvert csinálni neki, így az átlag gépeken maradhasson a bányászkapacitás. Ha mégis lesz ASIC, akkor itt ez meg fog dőlni. Bizonyos szempontból így értelmüket veszti maga a scrypt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest