Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HDMI topic
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
TooCool #26117 üzenetére
Totál igazad van... :/ Viszont Amazonon sikerült megcsípnem két preordert is, EVGA 1070 Blak edition és MSI Gaming Z... Nem tudom mikor lesz belőlük valami de 135 és 150 ezres áron sikerültek, a pénzt még nem vonták le tőlem. Viszont ha két hónap is mire megjönnek, a 185-200k-s árhoz képest ezeken van akkora árrés amit bányászattal is csak egy-két hónap alatt lehetne kitermelni. Annyi, hogy nem tudok játszani a kitermelt coinokkal meg hát fene tudja mi lesz addig. Ha találok 150k körül karit akkor veszek instantba de 185-öket nem fogok egy 1070-ért adni mikor a sajátomat nyitóáron vettem meg szállítással 156-ért egy éve...
Persze ezt lehet csak én gondolom így (bár úgy látom már néhány itteni fórumtárs is kezdi ezt pedzegetni) de szerintem bányász szempontból sem mindegy az a 35-65k felár amit most meg kell fizetni egy 1070 esetén de nyilván láttam arányaiban hasonló a sarc az összes VGA terén.. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- HDMI topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4070 SUPER GDDR6X +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest