Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Aki használ mostanság Grub Customizert!
Frissítést követően felületet változtatott, elég rég frissítettem. Most, ha rámegyek a Lista beállítások-on belül a hozzáadásra, teljesen más, eddig oldalra kellett váltani, pl opciókról-kódra, most ki kell választani, de ezzel még nem is volna gond, csak bemegyek a kódhoz, beírom, amit akarok, majd leokézom és nem történik semmi. Próbáltam csomószor, semmi eredmény. Valaki tud erre megoldást? Meg nem igazán tudom, melyik verzió volt fönt, hogy visszafrissíthessem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest