Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skullwipe

    senior tag

    válasz lev258 #83003 üzenetére

    Emiatt a sor miatt: "Last time I buy TP-Link. " nem is tudom akkor mi lenne jó a fenti kettő helyett, valamit akarok, de olyan drágák ezek a kártyák, nem akarok 20k kiadni egy wifi kártyára.

    Épp tegnap volt valami TP-Link kütyü és egyértelmű volt, hogy a honlapon levő Linuxos leírás ősrégi és nem releváns. Szóval ne abból indulj ki.

    Nem tudom miről van szó, de jó hogy pont itt vagy és tudunk egy kicsit beszélni.

    Másrészt az, hogy V2, elég nagy különbséget jelenthet.
    Pont ezért megkérem az eladót, hogy adjon egy valós, éles képet a kártyán található címkéről, pont ezért, még jó hogy utána olvastam.

    Már régóta akartam valamilyem másik kártyát az adott gépbe, de még teszteltem, hogy valóban a wifi kártya fagyasztja a gépet, mert mindegy volt milyen kernel, milyen disztro, mindig ugyan az a sztori, csak megáll, és a teljes x11 befagy, nem lehet alt+F-ekkel sehova se lépni. Egy másik gépben is kipróbáltam ott is megfagy, de ott tovább ugrik, és működik a D-Link AirPlus XtremeG DWL-G520.
    Szóval majdnem egy hónap szenvedés a Linksys Wireless-G WMP54G-vel, már biztos vagyok benne, mivel csak még tegnap vissza raktam a D-Link AirPlus XtremeG DWL-G520 kártyát, és bumm már jött is az infó, hogy megfagyott a rendszer tőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák