Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz SLD #8182 üzenetére

Köszi a PCLinuxOS LXDE-s tippet, már nézegettem, de mikor a churncbang-nál találkoztam az Lxde-el ,úgy döntöttem,hogy nekem nem tetszik.

Nem az Ipaq gépre tettem fel az új Operát ,hanem a régi konfigomra.
    ( amd 3200+ , 512mb + 6600gt )
    Az Ipaq-on van egy korcs rendszer amit én követtem el. Ubuntu minimal cd-s cli -s telepítés útán csak egy pár dolgott tettem fel: xorg , kde-core és még egy két dolgot ami épp hiányzott a rendszerhez kb. 550 csomag körénykén megállt a dolog és mükődött. Csak aztán kiprobáltam volna a már kicsit ismerős gnome felületet és innen kezdődtek a próblémáim.

Helyesírásellenőrző lehet,hogy be van kapcsolva, de talán le tudom írni a 2 betűs szavakat normálissan. pl.: De.

(#8183) doc

Úgy értem,hogy azt hittem valamilyen szinten testvérek csak egy - két dologban különbőznek.
    Pl.: most gnome felületen miért látok kde-s ikonokat egyálltalán miért tudok megnyitni kde-s programokat, ha xy.deb csomagot telepíteném akkor miért a kde-s gdebivel nyitja meg, menüben miért látom az összes kde-s ill. gnome-s alkalmazást,stb.
    így értem.
    Nem így van ? Vagy így van jól ?

http://prohardver.hu/dl/upc/2009-08/02/160523_ixbdstij1nuaknwc_kepernyokep-2.png

Már linkelni sem tudok.

Új hozzászólás Aktív témák