- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
NovaBlue #7598 üzenetére
Google rejtelmeire én is rájttem még annó.
De erről konkrétan, h h lehet megcsinálni mindenféle biztonság nélkül, gúgli bácsi se tud okosat mondani. Vagy én vagyok béna.Nem komplex a feladat, csak security nélkül akarok belőni egy sambát, mintha egy sima vindózos megosztás lenne TELJES hozzáféréssel. Mégse jutok dűlőre vele.
szerk: És nem szeretném átrágni magam tengernyi manuálon hozzá, inkább segítséget kérek. Nem akarok én linux guru lenni...
Elég volt egy teljes délutánnyi keresgélés, ha nem megy, inkább hagyom a fenébe... -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Sambával tökölök egész délután, vagyis keresgélek, de nem találok.
NEm tudom beállítani. Be kellene lőnöm otthoni lanhoz úgy, h mindenkit beengedjen név és jelszó nélkül! De erre nem találok sehol leírást.Egyáltalán miért nem bökik ki az egyszerű newbie szemét egy security nélküli opcióval?!
Fölös cicoma, nem kell otthonra.szumma: úgy kéne belőni, h hálóról azonnal elérjem account nélkül, és teljes hozzáférésem legyen mindenhez, a hálózati mappán belül. Mint egy win-es megosztás.
szerk: izé, debian alatt vagyok.
Köszi!
-
perempe
veterán
válasz
Major Major #7590 üzenetére
Próbáltam, és nem működött.
-
perempe
veterán
Érdeklődöm, hogy pl. SLAX működik-e CF vagy SD kártyáról is. Nagyobb pendrive nincs kéznél.
-
sghc_toma
senior tag
a kacsacsort a RIOS cseszte el, vagy Te potyogtel be valami fura billkombinaciot? csak mert ez nem az a kacsacsor, ami kell.. Leopard-ban bash a terminal, es termeszesen megy a redirection..
beirok ide egy kacsacsort, igy hamarabb kiderul szamomra, hogy RIOS rontja-e el: >MOD: nem a RIOS rontja el.. ha ezt a karaktert hasznaltad a terminalban, akkor azert nem volt jo..
-
rii
nagyúr
válasz
Major Major #7582 üzenetére
köszi!
átnézem
-
Major Major
senior tag
na lejárt a mod idő
ez a címe alapján hasznos lehet:
Capture command line output directly to a text file -
Vladi
nagyúr
jaaa
Akkor passz. Ott milyen terminál van?
(#7571) doc :
Nexenta Core, 100%-ban natív Debian környezet, Hardy csomagrepó, OpenSolaris kernel... na erre varrj gombot.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Boolash #7567 üzenetére
A szokásos választó oldal.
Meg sok irodalom összegyűjtve. -
Vladi
nagyúr
Pedig de:
[oleg@localhost .xmms]$ ls
config menurc Plugins Skins xmms.m3u
[oleg@localhost .xmms]$ ls > valami
[oleg@localhost .xmms]$ cat valami
config
menurc
Plugins
Skins
valami
xmms.m3u
[oleg@localhost .xmms]$Defura! A létrehozott fájt is listázza.
"Linux alatt nem pipeline-okkal kell átadni a kiemetet bemenetnek?"
Igen. Szabványos kimenetet átadsz egy bemenetre. ez: | -
rii
nagyúr
Hello!
hogyis kell az ls eredményét file-ba irányítani?
-
doc
nagyúr
válasz
Major Major #7569 üzenetére
mint Linux vagy mint server oprendszer?
-
Boolash
aktív tag
Köszi a kulcsszavakat!
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Eddig abszolút MS vonalat tanultam és követtem, de szeretném megismerni a Linuxot. Mivel érdemes kezdeni? Melyik, milyen disztribúciót tegyek fel először a gépemre? Milyen könyvet érdemes venni, vagy esetleg netes tutorial-ok stb..
Szerver téma is érdekelne (az lenne a cél), de először az alapok kellenének.
Köszi -
doc
nagyúr
válasz
leviske #7564 üzenetére
az nem feltetlenul baj, ha tobb project is van aminek nagyon hasonlo a celja. ha valamelyik lenyegesen gyengebb mint a masik, az jo esellyel elhal elobb-utobb, es a fejlesztok vagy a masik projectet vagy valami teljesen mast erosithetnek, es a kozben szerzett tapasztalatok/otletek nem vesznek el
ha meg kb. egyforman hasznalhato mindket megoldas, akkor vagy mindegyik torekszik "legyozni" a masikat, igy egeszeges versenyt alakitva ki (pl. KDE <-> Gnome), vagy idovel osszeolvadnak, mindketto elonyeit/eroforrasait felhasznalva (pl. Compiz + Beryl = Compiz Fusion)
figyelembe veve, hogy minden bizonnyal ingyenes, szabadidoben feljesztett cuccrol van szo, nincs ezzel semmi baj, en is irok magamnak meg a vilagnak programokat olyan celra, amire mar van letezo alternativa, egyreszt mert ez jobban passzol az en igenyeimhez, masreszt meg tanulasi/gyakorlasi cellal
ja meg persze az enyem lesz a legeslegeslegjobbna jo, nem
-
Major Major
senior tag
válasz
leviske #7564 üzenetére
Nem tudom miért lett ilyen világvége hangulatod ettől a cikktől
A hozzászólásokkal meg annyira ne törődj, hupon folyamatosan az egymás anyázása megy.
Tény, hogy a projekt részben redundáns a winenal, de ahogy elnézem nagyban támaszkodik rá. Ha meg sikerül bevinniük a kernelbe a win rendszerhívások egy részét, akkor akár a wine is profitálhat a dologból (hála ugye a GPL-nek) -
leviske
veterán
Bocs, hogy megint offolok, de azt hiszem, hogy itt találja meg a legtöbb "érintett" a témát.
Miután jelenleg még nem vagyok szoftverfejlesztő, egy egyszerű kérdésem lenne a Linux-os közösséghez: Hisz még valaki a szabad szoftverek jövőjében?
Eddig én teljesen abban a hitben volta, hogy a szabad szoftver abból áll, hogy a világ összes pontján találni egy-egy Linux fejlesztőt, aki foltoz éppen ezt meg azt a Kernelen, vagy valamelyik disztriben és utána beküldi a "központnak".
Eddig azt hittem, hogy szinte minden Linux szimpatizáns arra törekszik, hogy a Linux terjedjen.
Azt hittem, hogy a Linux "fejlesztőgárdája" átgondoltan, előre legalább minimális szinten megtervezetten cselekszik és igyekszik piacot hódítani.
Ez alapján a cikk alapján és az alatta meglelhető kommentek alapján viszont azt tudom leszűrni, hogy a Linux közösség nagy része egyszerűen a vesztébe rohan. Sokszínűség címszó alatt mindenki ugyan azt a projektet nyomatja, csak más néven, ahelyett, hogy az addig kész projektet csiszolná Ő is... és erre jön még az, hogy viszont a külön projekteknek az az eredménye, hogy az adott fejlesztő nehézségekbe ütközik, amit ahelyett, hogy kijavítana, inkább gondosan kikerül ezzel ugyan oda lyukad ki, vagy még le is marad ahhoz képest, ahol az eredeti projekt éppen tart.
Rosszul látom? Van esély arra, hogy egyszer a Linux tényleg felülkerekedjen a Windows-on és nem csak úgy, hogy a közösség szájába repül a sült galamb? Talán túl rossz oldaláról közelítem meg a dolgot és inkább az olyan gyöngyszemeket kéne néznem, mint a Canonical, akik jó ütemben haladnak? De hát elvégre ők is valahol egy profitorientált cég, nem de? A szabad szoftver csak úgy lehet működőképes, ha egy profitorientált cég áll mögötte?
A szabadság a szoftverek esetében akkor végül is áldás, vagy átok?
Összegezve: Van értelme várni arra, hogy valaha is a harmadik féltől származó szoftverek kínálatában is lesz olyan minőségi a Linux, mint a Windows? Akar egyáltalán ez érdekében tenni valamit a Linux közösség? És a profitorientált cégek számára lehet valaha olyan vonzó Linux-ra fejleszteni, mint Windows-ra?
Ha valaki megérti, hogy mi a dilemmám és válaszol, azt előre is köszönöm.
-
krekkon
csendes tag
1Írj olyan kiterjesztett reguláris kifejezést, amely illeszkedik:
minden olyan sorra, amelyben csak kisbetűk és szóköz szerepelhetnek;minden pontosan 2 jegyű decimális számra.
2Írj olyan parancsot, ami letörli az aktuális könyvtár és annak összes alkönyvtárából a 0 hosszúságú /méretű/ állományokat.
3Írj egy sed programot, ami az y.c forrásfájl 10-12 közötti kódsorát megjegyzésbe teszi.
Hello, ezekre meg tudná vki adni a választ?A többi feladatomat megcsináltam ,ezekkel egyszerüen nem boldogulok,
Előre is köszi, Krekkon -
atesss
addikt
válasz
Major Major #7561 üzenetére
Köszi, így már megy!
wget http://letoltes.szoftverbazis.origo.hu/ARCNETEOJSFUDPHLEIEOJFCIFPPTFPLOPSTTIQLPVUHJG/linux/live/knoppix_v6.0-adriane_v1.1.iso --output-document=NUL
-
atesss
addikt
válasz
Major Major #7553 üzenetére
Hát ez így sajnos XP-n nem megy...
A routeren a linuxon gondolom menni fog majd, addig max. marad ez a megoldás, igazából PC-vel csak pár napig kell még elvileg, ha sikerül majd beüzemelni a routert. -
atesss
addikt
válasz
Major Major #7553 üzenetére
"szoval csak a lefele iranyu forgalom generalasara (ezert nem akarja menteni), mert a felfele iranyut elintezia seed-eles"
Igen, ez a lényeg !
Az hogy hülyeség az is biztos, de ez van...Közben én is megkérdeztem itt szobatársamtól, ő is mondta ezt, de ez Windowsnál is menne ?
Az elöbb letöltögettem, most megnézem akkor hogyan is kellene ezt egyáltalán beírni wget -hez -
sh4d0w
félisten
Köszönöm mindenkinek a felhomályosítást. A szabály így baromság...
-
Major Major
senior tag
Én úgy értelmezem, hogy 3:1 aránynak meg kell lennie a kolis hálón, hogy ne vágják le. Fölfelé gondolom a torrent megy, lefelé meg a semmit tölti.
Ez a korlátozás baromság, az ilyetén módon kijátszása szintén megkérdőjelezhető integritású, de végülis ez nem lelkisegély nyújtó fórum. -
-
VladimirR
nagyúr
-
atesss
addikt
Üdv !
Pár nap múlva nekiállok majd komolyabban linuxal foglalkozni, egy Asus Wl-500g Premium routerrel akarok torrentezni, meg PC-n is linuxozni
Addig viszont a (most még épp XP-n futó) wget -el kapcsolatban lenne kérdésem:
Hogyan lehetne letölteni úgy vele, hogy ne mentse sehova le a letöltendő dolgot ?
Kolis hálózatban egy 3:1 letöltés - feltöltés aránynak meg kellene lennie, azért kéne egy kis "automatizált letöltés" (napi 15 GB, ha a napi max. 5GB feltöltést kihasználom).
Most így sikerült működésre bírnom:wget --delete-after
http://letoltes.szoftverbazis.origo.hu/ARCNETEOJSFUDPHLEIEOJFCIFPPTFPLOPSTTIQLPVUHJG/linux/ive/knoppix_v6.0-adriane_v1.1.isoDe ez azért nem az igazi, mert feleslegesen lementi, lassítja a gépet, stb...
Azt ugye jólgondolom hogy a Win-es és a Linuxos wget kb. ugyanúgy fog működni ?
A WL-500g -re rakott Linuxnál ez ugye méginkább fontos lesz, a gyengébb hardver és USB sebesség miatt... -
Vladi
nagyúr
válasz
!wannabe #7545 üzenetére
dejavu
Itt kezd el. + hszek. -
Major Major
senior tag
válasz
!wannabe #7545 üzenetére
Van többféle asztalra tehető rendszerfigyelő kisalkalmazás a screenlets programban.
Egyszerű, kis erőforrásigényű a conky.
Hozzá lehet adni a panelhez is appletet. (sensors-applet)
Ahhoz, hogy minden szenzor működjön, tedd fel az lm-sensors csomagot, aztán futtasd le a sensors-detect parancsot. (Az utolsó kérdésnél az alapértelmezett válasz az, hogy nem írja be neked a szenzor modulokat a modules fileba, itt célszerű igent mondani, hogy működjenek)De épp ez a téma került elő az ubuntu topikban tegnap.
Ja igen, ha nem akarod folyton figyelemmel kísérni az adatokat, csak ránézni néha, akkor hardinfo program a barátod.
-
!wannabe
tag
Tudnátok mondani Ubuntu-ra egy jó kis monitorozo programot ami figyeli a CPU-mat (hőmérséklet+terheltség) meg a memoriát meg stb.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Laptopomon jelenleg Xp van és egy partícióm van, de van 40 giga szabad helyem. Az xp-ét szeretném még megtartani, de felszeretném rakni az Ubuntu 9.04-et is, hogy megismerjem.
A kérdésem az lenne, hogyan kell felrakni, hogy alapból az Xp induljon el?
S az Ubuntunak mennyi helyre van szüksége? -
!wannabe
tag
válasz
Major Major #7539 üzenetére
Graphic (Video) Drivers Ubuntu Repository -s megoldást választottam.
Probáltam az előzetesen kiadott frissítéseket is de semmi... -
!wannabe
tag
válasz
Major Major #7535 üzenetére
Igen, mostmár van AWN-om viszont akadozik pl a kockaforgatás. Ez egy frissitéssel majd megoldódik?
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
feltettem a kiwi 9.04-et de nem bírom sem ezt sem az ubuntu 9,4-et netezésre bírni.
kábel netem van xp-nél csak ősszedugom és kész megy a net semmit nem kell állítani. mindenhol azt olvastam, hogy linuxnál is ugyan így kéne lennie. de sajnos nem megy. segítene valaki? abszolut kezdő linuxos vagyok... pontosabban lennék. egyenlőre csak próbálgatom. de nem igazán szeretne ősszejönni. -
!wannabe
tag
válasz
Major Major #7533 üzenetére
Köszi a segitseget!
-
Major Major
senior tag
válasz
!wannabe #7532 üzenetére
elvileg van (vagy hamarosan lesz) frissítés, amitől működni fog rendesen. mikor frissítetted a rendszert utoljára?
esetleg megpróbálhatnád engedélyezni az előzetes frissítéseket (Synaptic->Beállítások/tárolók/frissítések/előzetesen kiadott frissítések), hátha már ott van
vagy van egy ilyen is: Graphic (Video) Drivers Ubuntu Repository, ha bátor vagy
de elvileg lehet engedélyezni a compizt új driver nélkül is, de fagyásokra számíthatszibex downgradet nem javaslom, mert a hiba reméljük hamarosan a múlté
ha a fentiek nem jönnek be, és nem bírod AWN nélkül, próbáld ki a GnomeDo Docky témáját, az hasonló funkciójú, és asszem nem kell hozzá compositioning -
!wannabe
tag
válasz
Major Major #7531 üzenetére
Intelem van....nem is működik rendesen a compiz ahogy nézem....és akkor mi(?) downgradeeljek ibex-re?
-
!wannabe
tag
Sziasztok!
Upgrade-eltem Jaunty-ra.
Van egy alkalmazásom az Avant Window Navigator és az azóta nem indul. Helyette a következő hibaüzenet jön: Error: Screen isn't composited. Please run compiz (-fusion) or anothert compositing manager.Válaszokat előre is köszi.
-
fradi81
veterán
Ha telepítek egy .deb csomagot a netről akkor az apt-get remove parancsal elvileg le lehet szedni, mert ha nyomok egy TAB-ot akkor kiegészíti a program nevét. Ha a grafikus Synaptic csomagkezelőben rákeresek miért nem találja?
-
a000
őstag
sziasztok
a következő kérdéssel fordulok hozzátok. van nekem egy netbookom, pontosan egy fujitsu siemens amilo mini. na most ezen gyárilag xp van. azt szerzetném megcsinálni, hogy az xp mellé feltenni egy linuxot, pontosabban ami a linuxos netbookokon van linpus lite linuxot, mert az bőven elég nekem. ez megoldható? és ha igen hogyan kell feltenni xp mellé? köszönöm előre is -
ZCoyote
őstag
Használok egy linux tüzfal-router disztribet, név szerint a smoothwall-t.
Arra kellene rávennem, hogy logolja az összes 25-ös (smtp) porton kimenő forgalmat.
Azért kellene mert egy gépről a belső hálózatról valamelyik gép spam-et szór kifelé és rá kellene jönni melyik gép az.
Hogyan lehetne ezt megoldani? -
VladimirR
nagyúr
válasz
ChuckyOsb #7518 üzenetére
milyen neted van?
ha adsl, akkor terminalbol inditsd el az alabbit:sudo pppoeconf
a kerdesekre valaszolj ertelemszeruen
elvileg ez egybol csatlakozik is, ha kered es beallitja a kapcsolodast boot-idore is
ha megsem igy lenne (vagy nem igy allitod be), a kesobbiekben az alabbi parancsokat tudod hasznalni (sorrendben kapcsolodas, kapcsolat bontasa, naplo megtekintese):pon dsl-provider
poff -a
plog -
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam ma az Ubuntu legújabb verzióját és szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani az internet csatlakozást? (Invitel a szolgáltatóm)
Idáig Xp-ét használtam, linuxot még soha.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
doc
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #7516 üzenetére
akkor mondjuk gparted?
feature-lista: [link] -
Csakénvagyok
őstag
Az eggyiket úgyis törölni kell/akarom. Átáltam Ubi 8.1ről 9.04re, de az első sikertelen telepítéstől visszamardt egy 2.5 Gigás partició (automatikusan hagytam a telepítést, simán melléraktam a nyolcas mellé a kilencest, végül kicsinek bizonyult a partició amit létrehozott, s nem ment fel). 160 Gigás lemeznél van egy 2.5Gigás, egy 100as, s még egy, amin most a kilences van. Valahol még van elveszve szabad helyem, azt szeretném felhasználni.
-
doc
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #7514 üzenetére
a legegyszerubb megoldas ha nem piszkalod a particiokat, hanem az egyiket kinevezed mondjuk /home-nak (/usr-nek, stb), es oda mountolod
-
Csakénvagyok
őstag
Próbáltam utánajárni de nem leltem hasonlót.
A gond az hogy azon a partición amin a Linux van már alíg van hely (már telepítésnél túl kicsire méreteztem). Át szeretném mértezi, illetve egy másik particiót törölni, s a felszabaduló helyet ungyancsak ehez a particióhoz csapni. Jó lenne ha tudnátok valamijen grafikus felületett ajánlani, esetleg magával a telepítő CDvel meg tudom ezt oldani, anélkül hogy adatvesztéshez/ujratelepítéshez jussak? Lényegében magán a lemezen még van hely, s mind a három partició Linuxos.
Ubuntu 9.04
Kösz.
-
Lenry
félisten
válasz
Csakénvagyok #7511 üzenetére
próbáltad már sudo-val törölni?
-
Csakénvagyok
őstag
Ha nem enged törölni egy mappát/file-t, avval a hibával hogy Error removing file: Permission denied mit van mitt tenni. Hozzáteszem user text file. sima adat, semmi sem használja (vagy csak én nem tudok róla)
Ubuntu 8.10
Köszönöm
-
horitomy
tag
Vége! Nincs sör! Be kellett adnom.
-
horitomy
tag
Segítsetek! Zh-n ülök.
1. feladat:
Név________________Típus__________Jogosultság________HelyeA_________________könyvtár__________rwxr-xr-t_____________D
B___________állomány(B,E hard link)____rw-rw-r--_____________A
C_______E-re mutató szimbolikus link____rwxrwxrwx__________D
D________könyvtár__________________rwxrwsr-x_____________.
E________állomány(B,E hard link)_____rw-rw-r--_______________.2. feladat:
Adott egy fájl (matrix.dat) (létre kell hozni), amelyben három sorban és három oszlopban egész számok vannak kettősponttal elválasztva (3x3-as mátrix). Irjon futtatható shell szkriptet (awk nélkül) amely kiszámolja a mátrix főátlójában lévő elemek átlagát két tizedes jegy pontossággal.Egyenlőre ennyi. Mindkét jó feladat esetén postázok 5doboz sört. Komolyan!
-
sh4d0w
félisten
válasz
ColonelBart #7499 üzenetére
.
-
válasz
blaselinux #7505 üzenetére
Mondjuk milyen kapcsolói lehetnek (és mi, mit csinál) az ls parancsnak. Azt tudom, h ls -h azt kiírja, de én valami olvasmányosabb formályát olvasgatnám
Meg úgy általában a parancsok syntaxisáról, alap parancsokról, azok kapcsolóiról, ilyenek...
-
válasz
blaselinux #7502 üzenetére
Ezekről tudnál dobni valami olvasmányt? Érdekesnek tünik
-
rokefeller
senior tag
-
blaselinux
csendes tag
válasz
ColonelBart #7499 üzenetére
Párat megcsináltam, de nem mindet... dolgozz csak vele. Ja és természetesen több megoldás is létezhet 1 feladatra.
3.Hogyan keresné meg a /etc könyvtárban található összes alkönyvtár számát?
ls -l /etc | grep -c ^d
ls -l /etc | grep ^d | wc -l6. Hogyan keresné meg az /etc könyvtárban azokat a fájlokat, amelyek nevében az ’if’ szöveg szerepel?
ls /etc | grep if11. Rendezzük a /usb/lib könyvtár tartalmát a fájlnév alapján fordított sorrendben!
ls /usr/lib sort -r21. Hogyan határozná meg a /home könyvtárban a és alkönyvtáraiban az A betűvel kezdődő állományok számát?
ls -1R | grep ^A | wc -l22. Hogyan listázná ki a saját home könyvtárában és alkönyvtáraiban az A betűvel kezdődő állományokat?
ls -1R | grep ^ARemélem segít legalább az elindulásban, hogy a többit is meg tudd oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 4G-s verzióban is elérhető a Poco M7 Plus
- PlayStation 5
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest