Hirdetés
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Kde feluleten valahogy megoldhato, hogy a talcan a virtualis desktopokat ugy jelolje, mint pl. az i3 alapertelmezetten? Tehat csak egy aprocska szammal.
2db kijelzot hasznalok, es 4 virtualis asztalaom van, es igy egy nagyon hosszu savot foglal el talcabol. Nekem csak 4 aprocska ikon kellene, hogy tudjak koztuk egerrel is valtogatni. Tud erre valaki megoldast? Widgeteket nezzegettem, de en nem talaltam megfelelot.Kiprobaltam hetvegen az i3 feluletet, onnan tudom, hogy ezt megelehet igy is, kevesbe helypazarloan megoldani.
Ez a tiling megoldas tetszik, nagyon tetszik, csak meg a manjaro -s i3 -as rendszer (ahol elorre valamennyire be van konfiguralva) is nagyon alap. Majd egyszer ha tobb szabadidom lesz probalgatom, hatha sikerul atallni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest