Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz lck #66283 üzenetére

Ez a videó nem a te szintedhez készült

Naná, hogy nem. Nincs semmilyen szinten az Arch ismeretem, de annyit már tudok....illetve ezt a Pure Arch részt gondolom inkább iróniának szántad! Gyakorlatilag attól esik a legtávolabb. Belenéztem a videóba és már az tetszett, hogy a telepítő Cinnamon felülettel indul! :Y Jajistenem, na mindegy, de amikor odaért a videó, hogy a szokásos örömtánc, hogy hűgyerekek ez csak 31x MB memóriát foglal ám...
    "Gyerekek, hát ez KDE! Mégiscsak plasma és csak ennyit eszik!" woooááááá....

Ez már szinte minden videóban annyira vicces, nem tök mindegy mennyi a kezdeti memória foglalás? Előbb-utóbb csak elkezd netezni a user.

Nem akarom én bántani azt a disztrót, de amiatt említettem meg az előbbi intelmeimet, mert ez egy szakmai topik és itt lényeges, hogy x csoportosulások készítményeit fenntartásokkal kezeljék a kezdők a hivatalos kiadások ajánlottak inkább.

Mondjuk néhány kezdő elakad valahol és ide jön kérdezni, mert itt olvasta, hogy ez milyen jó! :( Mit mondanak majd neki? Menjen a discord-ra? Mást nem tudnak tanácsolni.

példa erre - (#66286) csixy

Ami a discordon keletkezik, szerintem maradjon is ott, egyébként is az a vélekedés, hogy az ilyen fórumok öregesek....

(remélem a stílusom miatt nem borul ki senki...)

Külön elnézést kérek a Tg-től, hogy elvettem a munkáját, neki kéne a szaktopikot tisztogatni a nem hivatalos készítményektől!

Új hozzászólás Aktív témák