Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz Dave™ #61987 üzenetére

    Igen, ezért is sopánkodom, mert amúgy mindent jól beálltottam. Persze a Latte dock hiányzik, de most az alap dash to dock extensionnel félig-meddig megcsináltam ugyanazt, a felső taskbar is szép lett és funkcionális.
    A Kate, és Konsole helyett meg könnyen találok másikat. Egyedül ez a retkes lockscreen redőnyfelhúzás idegesít, meg hogy a noti fedelet lehajtva nem lehet zárolni. No meg ez az utólag felvitt partíció removable deviceként működése, de ez meg linux sajátosság ezekszerint, ezt meg ki tudom küszöbölni telepítéskor, szal mondjuk az meg van oldva. De amúgy tetszik nekem is a Gnome, ezért is tettem fel a régi notimra, és nem csak sima live-ként tesztelem. Amúgy tök fura. A te hatásodra kezdtem áttérni lnuxra, és Manjaro-ra mikor olvastam a cikkedet, és ugye KDE-re, erre most te is Gnome-ra váltottál, miközben én is pont arra kacsintgatok :)
    Egyébként utólag is köszönöm neked. Az a cikk nagyon jó volt utolsó lökésként, hogy Linuxra váltsak. Illetőleg rolling update-es Linux-ra, mert továbbra is csak az vonz.
    A Minimal Manjaro-t még mindenképp ki fogom majd próbálni, meg az Archlabs Minimo változattát is.

Új hozzászólás Aktív témák