Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigabyte alaplap topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen, ezért is sopánkodom, mert amúgy mindent jól beálltottam. Persze a Latte dock hiányzik, de most az alap dash to dock extensionnel félig-meddig megcsináltam ugyanazt, a felső taskbar is szép lett és funkcionális.
A Kate, és Konsole helyett meg könnyen találok másikat. Egyedül ez a retkes lockscreen redőnyfelhúzás idegesít, meg hogy a noti fedelet lehajtva nem lehet zárolni. No meg ez az utólag felvitt partíció removable deviceként működése, de ez meg linux sajátosság ezekszerint, ezt meg ki tudom küszöbölni telepítéskor, szal mondjuk az meg van oldva. De amúgy tetszik nekem is a Gnome, ezért is tettem fel a régi notimra, és nem csak sima live-ként tesztelem. Amúgy tök fura. A te hatásodra kezdtem áttérni lnuxra, és Manjaro-ra mikor olvastam a cikkedet, és ugye KDE-re, erre most te is Gnome-ra váltottál, miközben én is pont arra kacsintgatok
Egyébként utólag is köszönöm neked. Az a cikk nagyon jó volt utolsó lökésként, hogy Linuxra váltsak. Illetőleg rolling update-es Linux-ra, mert továbbra is csak az vonz.
A Minimal Manjaro-t még mindenképp ki fogom majd próbálni, meg az Archlabs Minimo változattát is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Renault, Dacia topik
- League of Legends
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest