- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrojDtroll
veterán
A laptopomat kiterjesztve használom.
A kiterjesztett képernyőn akarok megnézni egy videót vlc-vel teljes képernyőben. A vlc-t a kiterjesztett képernyőre húzom és kettőt kattintok a képre, ezzel teljes képernyőssé téve azt.
A kép teljes képernyős lesz, a gond az, hogy az elsődleges kijelzőn.
Mi lehet a megoldás?
Friss Xubuntu 16.04 rendszerről van szó.
-
Na sikerült. Sajnos cinnamonnal tettem fel az meg használhatatlan mert nem lehet állítani a DPI-t. Illetve van három fokozat: normál, automata (ez kb ugyan az , túl kicsi minden. kb. olvashatatlan) Illetve van a dupla. Az meg túl nagy.
-
válasz
King Unique #45997 üzenetére
UEFI+GPT volt ha jól emlékszem. Akkor mégsem azt kellett volna.
Újra telepítem. A Kernel LTS versiont bekapcsoljam?
-
King Unique
titán
válasz
bandras0226 #45996 üzenetére
Ha a telepítő rendesen lett kiírva, a boot beállítások megfelelőek, partícióstílus és partíciók stimmelnek, rendszerbetöltő a megfelelő helyre került, akkor ennek működnie kéne. Hogy van-e a lemezen, adott partíción boot flag, azt megmutatja a GParted is pl. egy live rendszer alól.
Antergos-t nemrég én is telepítettem Legacy boot + MBR lemezre, de semmi gond nem volt vele. Mivel esetedben nem ismerjük a pontos körülményeket és beállításokat, így ki tudja, hogy hol, mit rontottál el...?
-
Antergos telepítés után hibaüzenet:"Invalid partition table!" Entert után bejött a bejelentkezési képernyő, de miután beírom a jelszavam csak villan egyet a képernyő és visszadob a bejelentkezésre.
Ezt találtam a hibaüzenetre de sajnos egy kukkot nem értek belőle. Az angol tudásom kb. nulla.
If you use BIOS+MBR boot method and msdos partition table, the BIOS may show this error message before entering Syslinux or other boot loaders. To bypass it, press Enter. To prevent it, put the "boot" flag on a primary partition (instead of a logical partition). You may refer to the wiki page of your boot loader to see how this works. It may be a "kindly reminder" to Windows users, since Windows can only boot on primary partitions.
-
bear_
aktív tag
válasz
lev258 #45993 üzenetére
A wikipedia szerint a 14.04-en alapszik mindegyik. A 16.04-en alapuló "0.4" pár hét múlva várható.
Nem játszani akarok, arra ott a windows. A munkahelyemen kaptunk egy linuxos gépet, azért használom, hogy legyen valamennyi gyakorlatom benne, és hozzá tudjak nyúlni ha van valami...
-
BoB
veterán
Plusz még:
Ha egy terminálban ezt látod:
valaki@valami $
vagy
valaki@valami %Akor az azt jelenti hogy nem root van bejelentkezve. Ilyenkor lehet átváltani rá su parancsal, vagy csak egyetlen parancsot végrehajtani a root felhasználó nevében a sudo segítségével.
Ha ezt látod:
root@valami #Ez a root felhasználó. Ilyenkor már nem kell sudo...
-
lev258
veterán
.deb fájl? Eddig nem .sh-k voltak az AMD oldalán? A HD5000-es széria zárt támogatását nem olyan régen szüntették meg. Nem elegendő neked a nyílt?
"Kipróbáltam a ctrl+alt+f1...f6 kombinációkat, nem csinál semmit"
Ha ez így van, akkor vagy a géppel van valami, vagy nagyon benéztek valamit az eOS-nél. Próbáld a recovery mode-t a Grub-ban. -
bear_
aktív tag
Kipróbáltam a ctrl+alt+f1...f6 kombinációkat, nem csinál semmit.
Ami érdekes, hogy a bootlogót mutatja, utána bejön a parancssor 3 másodpercre, de akármit irkálok bele továbblép, utána meg már csak a nagy feketeség van.
szerk.:
CPT.Pirk: tudomásom szerint az eOS egy skinelt ubuntu.
-
bear_
aktív tag
Sziasztok,
Elementary OS-el játszok, illetve játszanék, mert máris sikerült elrontanom
Feltelepítettem az AMD drivert, azóta fekete kép fogad, semmit sem tudok csinálni.
Tudja valaki, hogy tudnám visszaállítani? -
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #45970 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből, így már nem tudtam befejezni a választ. Közben nekem is beugrott, hogy egyes SIS GPU-kat nagyon nem szeretnek az ubuntu-k, és csak a VESA kikényszerítése oldja meg a gondot. Tudtommal ez az egy megoldás van rá, amit utólag kell elvégezni telepítés után.
-
Lathronos
őstag
válasz
guppi2 #45965 üzenetére
A 16.04 nem a legjobb választás volt, még akadnak hibái. A skype és viber témában tudok segíteni, épp most készítek egy 64 bites Openbox Ubuntu 14.04.4-et(mai napig bezárólag mindenből a legfrissebb van benne), ami kifejezetten a gyengébb képességű laptopok-ra és PC-kre lett optimalizálva és a Skype-ot/Vibert egyaránt tartalmazza, valamint a SIS GPU-kat is kezeli, így a felbontással se lesz gondod. Ha tudsz várni 20:00-ig, kapsz egy magyar nyelvű ISO-t amivel tökéletesen fog működni a laptopod.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #45964 üzenetére
Örülök, hogy sikerült. Mondjuk ha a Mozzilla oldalán fertőzött telepítő lenne, arról már cikkezne a szaksajtó, mint mikor a hibás weboldal miatt hamis linket tudtak feltenni a Mint telepítők helyére.
Amúgy ha minden csak úgy települt, akkor ki volt kapcsolva az UAC? Mert mellette ez nem igazán történt volna meg. A Windows egy olyan oprendszer, amire kell az UAC, akármennyire is kellemetlen néha, de hasznos.
-
King Unique
titán
válasz
lanszelot #45964 üzenetére
Lehet azért nem tudott hozzáférni, mert ugye alapértelmezetten be van kapcsolva a fast startup (gyors rendszerindítás) [link].
Illetve ezek a Linux alatti antivírusok (pl. ClamAV), azért nem egy KIS szintjén vannak detektálás terén. A KRD meg eleve az egyik legjobb és legajánlottabb ilyen célra."A mozilla thunderbird /eredeti oldalról/ telepítője fertőzte meg a gépet"
Azt azért nehezen hiszem, hogy a gyártó oldaláról letöltött eredeti telepítő meg lenne pakolva vírusokkal. Próbaképpen letöltötten most a 45-ös verziót és felraktam Windowsra. Nem tapasztaltam semmi rendellenességet és az MBAM sem talált utána semmit. Tehát szerintem voltak azon a gépen, oprendszeren más gondok (akár user error) is, amik miatt megfertőződött.
-
guppi2
tag
Sziasztok a minap feltelepítettem pen dryve-ról a lubuntu legújabb változatát az ezer éves laptopomra.
Fujitsu siemens esprimo mobile v 5535
A telepítés rendben ment csak utána lepődtem meg amikor a képfelbontást akartam megváltoztatni.
Alapból csak 640×480 -at tud 73-as frissítéssel. És nem is ad ki több lehetőséget.
Így azért nem valami élvezhető a használata mert sok ablak még a kijelzőre sem fér ki.
A linux rendszerekhez nem sokat értek , gondolok itt a különböző programok telepítésére és a terminál használatára.
Szeretném a skype -ot és a vibert feltelepíteni.
Ha esetleg tudnátok valamelyikben segíteni az nagyon jól jönne. -
lanszelot
addikt
válasz
CPT.Pirk #45962 üzenetére
Megszületett a megoldás, ami működött
Sajnos a live linux -ot nem bírtam rá, hogy törölni is tudjon a hdd-ről, így az egyetlen megoldást kellett választanom: kivettem a hdd-t beraktam a gépembe, és ott már elindult a dr.web, kaspersky rescue disk
Ami elvégezte a dolgát.
A dr.web nem végezte jól a dolgát, nem ajánlom.
A kaspersky viszont trójaitól kezdve mindent gyönyörűen leírtott 1 óra alatt.Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget
-
lev258
veterán
válasz
lanszelot #45959 üzenetére
Szerintem a Windows 10 miatt futottál bele a csak olvasható problémába. Ugyanis a rendszer kikapcsoláskor valójában egy félhibernálásos állapotba kerül. Ezért nem szokta engedni a Linux, hogy írhass rá ilyenkor.
Szerencsére kolléga már adott elegendő segítséget. Remélem sikerül megoldani, vagy legalább a fontos adatokat megmenteni. Komoly fertőzésnél sokszor már csak az újratelepítés jelent biztos megoldást. -
lanszelot
addikt
válasz
CPT.Pirk #45957 üzenetére
- ubuntu 14.04 1.2Gb perzisztenciával
- programok között a disk, ott a meghajó - edit mount options, foo, és a végére írtam egy ",ro"
de már ki szedtem, és vissza kapcsoltam on-ra, és valami lett, mert most eltűnt a meghajtó, viszont a mnt könyvtárba lett egy számsor, és ott a windows hdd, amit tudok ellenőrizni a programmal amit ajánlottak.
Nem tudom hogy, de most ellenőrzi, remélem törölni is tudja majd a file-okat, mert már több mint 200 fertőzött van. -
-
lanszelot
addikt
válasz
CPT.Pirk #45955 üzenetére
kérlek, leírnád lépésenként, mert nem tudom hogyan kell.
google-ból már próbáltam pár lépést, de semmi.
kikapcsoltam az auto mount-ot, és mögé írta a ,ro de így csak olvasni tudjaSehogy se sikerül ez a vírus ellenőrzés, már 2 napja tépem a hajam.
A mozilla thunderbird /eredeti oldalról/ telepítője fertőzte meg a gépet, és nem tudok vele mit kezdeni. Folyamatosan programokat telepítget /minden indításnál 5-10 -et/, néelyik levakarhatatlan. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #45954 üzenetére
Azért írtam, mert ha rámész a partícióra a fájlkezelőben és meg is tudod nyitni, akkor nem csak látni fogod a tartalmát, hanem víruskeresőt is rá fogsz tudni engedni mert felcsatolja a fájlrendszerbe.
A másik megoldás, hogy kézzel csatolod az adott partíciót mondjuk a /mnt alá. A fájlkezelős az egyszerűbb.
-
lanszelot
addikt
A párom gépe vírusos lett /win10/ .
Csak ubuntu-t tudok indítani róla usb-ről.
Rescue lemezek nem indulnak el, se cd-ről, se usb-ről, nem tudom miért.
Eset , dr.web , bitdefenrder, kaspersky ..ezekkel próbáltam.
Volna olyan vírusirtó /ingyenes/ amit live linux alól tudnék futtatni, és hogyan kell csinálnom? -
Lathronos
őstag
válasz
bandras0226 #45946 üzenetére
Ha nem érdekel a linux és nem is akarod használni, egyáltalán minek töltesz le ISO-kat?
-
King Unique
titán
válasz
bandras0226 #45946 üzenetére
De gondolom gépet sem pár naponta / hetente cserélsz. Illetve van annak gyártói oldala, ahogyan az alaplapnak is, ahol szintén meg lehet nézni ez erre vonatkozó adatokat. Aztán bootoláskor lehet pl. egy F2-t nyomni, belépni a BIOS-ba és fél perc alatt átfutni a beállításokat. Szóval nem annyira lehetetlen és megterhelő dolgok ezek...
Illetve, ha valaki csak ismerkedni akar a rendszerrel, arra ott VirtualBox / VMware, de akár még egy pendrive-ra is feltolható teljes értékű telepítés keretében [link].
-
DrojDtroll
veterán
Van egy gépem, amin fut egy hálózati szolgáltatás. Azt szeretném, hogy ha más is használja a hálózatot(van aktív forgalom a hálózaton) akkor az a gép amin a szolgáltatás fut csak egy töredékét kapja a sávszélességnek. Megoldható ez valahogyan?
Lehetőleg az volna a legjobb ha mindent azon a gépen kellene beállítanom amin a szolgáltatás fut.
-
válasz
King Unique #45943 üzenetére
Miért kéne tudnom? Nem minden nap telepítek. Évente egyszer kíváncsiságból felteszek egy linuxot egy másik lemezre. Pár napig érdekes aztán megy vissza a Windowsos lemez. Ha most véletlenül sikerül a telepítés, egy hét múlva úgyis elfelejtem hogy hogy volt.
Azért köszi a segítséget!
-
Lathronos
őstag
válasz
DrojDtroll #45939 üzenetére
Egy ismertető bevezetésképp nem ártott volna, amelyben bemutatod a kis robotot. Képessségek, programozás menete, használatához szükséges eszközök, kiegészítők, modellek(gondolom nem csak az alapmodell van belőle) beszerzési forrás link képében ha valakinek van 8.000 $-ja az alapmodellre.
-
King Unique
titán
válasz
bandras0226 #45942 üzenetére
Tehát akkor a másik SSD (Windows) átkerül máshova és csak az új, üres SSD lesz benne. Akkor pedig simán mennie kéne a telepítésnek. De UEFI módban a Secure Boot kikapcsolása lehet akkor is szükséges lesz, mert azt nem tudom, hogy jelenleg egyik-másik Linux disztró hogyan áll ennek támogatása terén.
Valamint jól kell kiírni az ISO-t. A Rufus nem bonyolult, mert a fentebb említett dolgot kell csak beállítani + max. az ISO-t kitallózni. Az meg azért elvárható, hogy legalább azt tudja a user, hogy milyen a gépe (BIOS / UEFI), milyen módban bootol... Illetve messze nincs még egy ilyen program, ami ennyi mindent tud és ennyi mindent magától beállít. A többi szoftver jobbára csak rászórja a pendrive-ra a telepítő fájljait, max. esetleg formázza előtte, de azt se mindegyik. A Rufus ezen felül beállítja az MBR | GPT partíciósémát is, tud normál és dd módban is írni, akár még külön partíciót és bejegyzést is csinál a pendrive-ra, hogy biztosan bootolható legyen az adott módban.
Amúgy Linux ISO-k kiírásához még a Win32 Disk Imager javasolt, de az is csak szimplán rászórja a fájlokat dd módban.
SSD esetén erősen javasolt a SATA AHCI mód.
-
válasz
King Unique #45941 üzenetére
Nem windows mellé akarom hanem windows helyett. Most megpróbáltam USBWriterrel, így sem megy. A satának achiban kell lenni? Most abban van.
-
King Unique
titán
válasz
bandras0226 #45940 üzenetére
Van a legördülő menüben háromféle választási lehetőség [link]. Ha sima Legacy boot, akkor az első kell. UEFI boot esetén a második ás harmadik javasolt, de GPT-nél mindenképpen a harmadik.
Legacy | UEFI boot általában megnézhető és külön beállítható [link]. Ha UEFI boot van és a Secure Boot is be van kapcsolva, akkor több OS telepítése esetén lehet ki kell kapcsolni ezt-azt [link], [link].
-
válasz
King Unique #45938 üzenetére
Megnéztem a Rufusban, ISO-ban írta. Az a legacy uefi az nem tudom mi. És mi az a secure boot? Az be vagy ki legyen kapcsolva?
-
DrojDtroll
veterán
-
King Unique
titán
válasz
bandras0226 #45937 üzenetére
Azért jó lenne ám tudni, hogy a gép Legacy | UEFI módban bootol-e? Mert Rufus-ban annak megfelelően kell kiírni a telepítőt! Nálam is lehet F12-vel választani, de ha UEFI boot és UEFI-s telepítőt készítek a pendrive-ra, akkor nem kell semmit csinálnom, mert automatikusan betölt a Linux. Majd a partícionálásnál mutatja az összes lemezt.
-
-
Rimuru
veterán
válasz
bandras0226 #45935 üzenetére
Tehat a jelenlegi heylzet: Volt benne egy SSD azon van Windows, raktal bele meg egy SSD-t ami ures?
Csinalsz egy bootolhato pent amirol telepitesz es kesz. -
Dell latitude 7440-re tennék Voyagert. Vettem mellé még egy ssd-t azt raktam a gépbe a windowsos ssd mellé. Az f12 gombra feljövő menüben végig entereztem az összes opciót de mindig a windows indult el. Ezután kivettem a windowsos ssd-t és kicseréltem az újra. Erre valami olyasmit ír hogy nincs bootolható eszköz a gépben.
Esetleg nincs valami magyar leírás hogy hogyan kell linuxot telepíteni erre a fajta laptopra? Egyszer már raktam rá Mintet de már elfelejtettem hogyan. Azt meg letöröltem mert nagyon apró volt minden.
-
King Unique
titán
válasz
DrojDtroll #45931 üzenetére
Nem tudom van-e robotika topik, de nem biztos, hogy csak ezért érdemes újat nyitni. Főleg nem egy adott típus kedvéért. Lehetne akár egy személyes logout cikket írni és ott hozzászólva kitárgyalni a dolgot. Volt is már rá példa, ahogy nézem [link].
-
DrojDtroll
veterán
Akkor mar csak az a kerdes hogy nao robot vagy altalanos robotika legyen?
-
Lathronos
őstag
válasz
DrojDtroll #45931 üzenetére
Ha nincs még, nyugodtan. Sokakat érdekel a robotika.
Egy ilyen Nao nem lenne rossz itthonra, unalmas napokon biztos lekötne.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll #45921 üzenetére
Nem lenne jobb ha topikot nyitnek a robotnak? Ott nyugodtan beszelgethetnenk rola.
-
rii
nagyúr
válasz
King Unique #45929 üzenetére
macdrive-ból a 7-es verzió (win7-ig biztos) bőven elég .-)
..... és én örülök, ha valami hasznos infot adhattam .-)
-
rii
nagyúr
meeee eb.sztam
# mount -t hfsplus -o remount,force,rw /media/root/W4rr10r/ -v
mount: /dev/sdb1 mounted on /media/root/W4rr10r.de ígyse ír .-(
(#45926) King Unique:
köszönöm azér .-)
aszittem, h a hfs meg se kottyan a linux-nak .-(
osx meg win alatt is ebből van elegem, h osx alá az ntfs3g kel, win alá a macdrive7, .... de osx alatt meg már megontcsak bonyolultabb lett, mert az ntfs3g nem meg már fel .... valamit még mókolni kellene .....beviszem holnap a hdd-t oszt melóhelyen megcsapdosom majd .....
-
King Unique
titán
Hát, ha úgy sem működik, akkor passzolom. Lehet az OS X alóli formázás kavar be, vagy szimplán csak elírtál / kihagytál valamit.
Hasonló ez kicsit, mint a BitLocker meghajtók kezelése Linux alatt. Hiába van a neten néhány leírás, hogy hogyan lehet hozzáférni, a gyakorlatban még nem sikerült összehoznom... -
rii
nagyúr
válasz
King Unique #45924 üzenetére
az megvolt .-(
most a
a
mount -t hfsplus -ov remount,force,rw /media/root/W4rr10r/ -v -vel próbálkoztam volna még, de ezt mondja:mount: special device remount,force,rw does not exist
-
King Unique
titán
Én legutóbb Mint Cinnamon alatt próbáltam a HFS+ fájlrendszert.
sudo apt-get install hfsprogs
Csak a fenti parancsot írtam be, majd GParted által hoztam létre a fájlrendszert, de utána a GUI-s fájlkezelőben mindent tudtam vele csinálni. Ha OS X alatt lett létrehozva, akkor persze más lehet a helyzet. De elvileg annál is kéne működnie. -
rii
nagyúr
törölni szeretnék ..... nincs egy terányi helyem, és sok subfolder van, .....
a -v -t próbáltam beírni,
mount -t -v hfsplus -o force,rw /dev/sdb1 /mnt/warrior/
mount -t hfsplus -o -v force,rw /dev/sdb1 /mnt/warrior/
mount -t hfsplus -ov force,rw /dev/sdb1 /mnt/warrior/
de seholse fogadja el
-
Vladi
nagyúr
Akkor látod a fájlrendszert, nem? Listázni tudod, olvasni tudeod. Lemásolod ami kell onnan, formázod a rákba és cisnálsz rá új fájlrendszert. Kész.
"bbe a paranscba hova lehetne betenni még a -v -t? .-)"
Bárhova. Azzal többet mond.De /etc/mtab -ban is látod, hogy micsinált, vagy üres mount parancsra is kilistázza.
(#45921) DrojDtroll:
De biztos sokakat érdekelne a robot téma, főleg, hogy mostanában az mi, meg robotok it cafén sláger. -
rii
nagyúr
jahát a mount nem mondott semmit - szóval gondolom én régen is akkor nem mondott semmit a mount. ha minden rendben volt
ezt a parancsot adtam be:
mount -t hfsplus -o force,rw /dev/sdb1 /mnt/warrior/
de továbbra sem tudok törölni, rootként se, rm -el egy file-t se
ebbe a paranscba hova lehetne betenni még a -v -t? .-)
-
Vladi
nagyúr
válasz
DrojDtroll #45916 üzenetére
Akarom, írj blogot.
-
rii
nagyúr
sziasztok
HFS, HFS+ -t hogy tudnék írni?
próbáltkoztam, de úgy érzem nem gyött be
és holnapra le kéne pucolnom a HDD-t
.-( -
DrojDtroll
veterán
Nem az enyém. Elnézést ha valahol úgy fogalmaztam, hogy igen. Középiskolás vagyok és a sulinak van.
Majd ha lesz valami probléma ami miatt szét kell szedni(van is én nincs is jeleneg
) feltétlenül fotózni fogom. Egyenlőre nem. Nem akarom magam tovább szívatni.
Elég érdekes problémákat produkál ez a hardver, a szoftver meg szerintem aránytalanúl sok erőforrást zabál.
Ha akarod beszélhetek róla bővebben.
-
Vladi
nagyúr
válasz
DrojDtroll #45914 üzenetére
Igen. S ilyenekt te honnan akasztasz le? Mostmár viszont követelem, hogy szétszedd és lefotózd a belét!
"nem lehetek ilyen hülye"
routereknél is van ilyen.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Délelőtt raktam össze a gépemet, debian jessie került rá, minden működik, kivéve a videókat. Ha megnyitok egy videót jutubon vagy a gépre letöltve, elmegy a kép és csak az újraindítás segít. A gép nem kapcsol ki, csak a monitor. Próbáltam a jutubot Chromiummal és Iceweasellel is, valamint gépre letöltve VLC-vel és az alap programmal is.
Asrock H110M-ITX és i5-6500igazából semmi ötletem nincs, mi lehet a gond.
-
Lathronos
őstag
válasz
growler #45903 üzenetére
& (#45904) Sonja
Ja, hogy van a 0.6.0-nál újabb is.
Valószínűleg ez volt a gond. A 0.7.0-val már semmi gond.
-
Lathronos
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a deadbeef-fel, és 2 óra google-ban való guberálás sem hozott eredményt, talán ti tudtok segíteni. Hogyan oldható meg, hogy megjegyezze bezáráskor, hogy a lejátszólistában épp hol tartott? Nekem mindig visszaugrik indításkor az elejére, ami elég bosszantó. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest