Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz joecontra #23199 üzenetére

    1. Igen, a leamortizálni szócskát épp ezért tettem macskakörmök közé, mert valóban nem küldi el az örök vadászmezőkre(mint egyes low-level flash formatterek), csak épp Windows rendszerben egy használhatatlan pendrive marad utána... És nem, a Windows partíciókezelőjével nem lehet rendbe rakni azt a pendrive-ot, amit a Win32DiskImager + Arch Linux Hybrid ISO "szétbarmol", csak parancssorból. (Már ha a Windows partíciókezelőjére gondoltál)

    2. Windows-ban RAW partíció nem létezik(nem is látszik), pontosabban ha egy partíció stílusa RAW lesz, akkor lehet menteni a menthetőt és újraformázni vagy újra kreálni a teljes partícióstruktúrát. Unallocated részt nyilvánvalóan nem látja a Windows, szóval az a 31MB-os rész, amit lát a Windows az egy FAT-es EFI rendszerindító partíció

    3. Windows esetén pendrive particionálása alapjaiban tér el a Linux-tól, mert

    Claude Leon
    Windows csak egy partíciót enged létrehozni pendrive-okon vagy ha pl Linux alatt/egyéb módon többet is létrehoznak rajta, akkor is csak az elsőt látja... Szóval Windows alatt nem lehet "széjjel particionálni" egy pendrive-ot.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák