Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Új hozzászólás Aktív témák
- 

CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz

sh4d0w

üzenetére
						Nem, nem az.
 Próbáltam, program összeomlásokat produkált, egy esetben még maga a menü is meghalt, ahol a programok vannak. Továbbá kb. percenként dobta el a wifimet, amivel más disztrónak nem volt semmi baja, még a szintén Ubuntu alapú Mintnek sem, magyarul nem a wifimben (T60 Atheros wifivel) volt a baj...
Szóval nem, nem tartom napi szinten használható disztrónak, itt a kezdők számára semmiképpen. Majd ha már megismerte kicsit az illető pl. a terminál használatát, akkor ráér kipróbálni egy ilyen disztrót, addig csak a szívás és a "szar a Linux" faktor növekedne.A másik részében igazad van, rosszul fogalmaztam.
Jester01: az jó hír, ha végre megoldották, de akkor a rá épülő, még a Wheezynél is frissebb csomagokat tartalmazó Ubuntu és Mint esetében miért nem megy?
Milyen lejátszóval és kimenettel csináltad meg? Mit ír a terminálban a vainfo parancs? Ha meg tudod nézni, még megnézhetnéd a VGA órajeleit lejátszás közben. Meg izé, a libva1 és libva-glx1 csomagok miben másak, mint a sima libva?
Amúgy utojára Squeeze-n raktam kézzel Catalystet, de valamit változtattak, mert egy jó ideje már nem kellett és nem is ment így fel, csak simán apt-gettel raktam fel. Egyébként a Catalyst verziók az egyik oka, hogy nem használok itthon Debiant. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
 - Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
 - Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
 - Teszt [Linux] A Flatpak
 - Bejegyzés MS Office365 Linuxon
 - Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
 - Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
 - Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA

- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
 - Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
 - GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Próbáltam, program összeomlásokat produkált, egy esetben még maga a menü is meghalt, ahol a programok vannak. Továbbá kb. percenként dobta el a wifimet, amivel más disztrónak nem volt semmi baja, még a szintén Ubuntu alapú Mintnek sem, magyarul nem a wifimben (T60 Atheros wifivel) volt a baj...
 CPT.Pirk