Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz shadow1901 #106910 üzenetére

Néha már velem is előfordul, hogy gondolkodnom kell egy amúgy ismert program megnevezésén...és ez csak rosszabb lesz! :D

Sokaknál a megbízhatóság az első szempont az SSD-nél, ami lássuk be, igen lényeges. Nálam az ár is fontos, ezért nem veszek legolcsóbbat, egyszer vettem olyat, ami ugyan ajánlott volt, de később kiderült, nem abban a méretben(a nagyeszű SSD szakik mondták ezt utólag, no akkor kezdtem inkább képezni magam, hogy ne kelljen rájuk hagyatkoznom) :N Szóval megvettem az ajánlott SSD-t és másnap vihettem vissza és onnantól kezdtem valóban normális SSD-ket venni, mivel a plusz üzemanyag, idő, parkolási díj el is vitte az addigi árelőnyt, akkor vettem az első Samsung 860 EVO-mat. Amikor itthon teszteltem, akkor már értettem is, mi a különbség egy belépő szintű SSD és egy gyártói fejlesztésű/gyártású device között! Platformváltásnál a 3 éves 860 EVO 1TB-ot az aprón kb azonnal megvették, pedig alapból magas árral indítottam, a 860 EVO serveres nagytesóját már én is használtan vettem és két év után az is pillanat alatt elkelt egy új 2terás bolti SSD áráért! Valójában ezek az olcsó SSD-k, a 850 EVO vagy PRO 250GB már vagy 6 éve megvan, használtan vettem és kb örökélet az is. ;)

Új hozzászólás Aktív témák