Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyez
csendes tag
A cd és az író is LS-es, tehát elvileg mennie kellene. Nem a Nero-val próbálkozom most már hanem amit azin az oldalon találtam progikat (Droppix Label Maker Deluxe,SureThing CD Labeler 4 SE)Mindegyikkel meg tudom szerkeszteni a képet, tudok előnézetet is nézni de mikor rányomok h PRINT, akkot csak vmi anonim nyomtatót ajánl fel és ha oda rányomok akkor csak elmenti pdf formátumba, ezt csin a második progi. A Droppix meg egyszerűen lefagy. Szal nem tom mi van. Teljesen össze vagyok zavarodva. Ha vki már írt LS-t akkor az ajánljon egy progit ami rendesen működik is.

-
sanyez
csendes tag
Kell vmi különleges csatlekozás az íróba, vagy elég az fesz és a adatcsati(az a vastag sz*r)
Mert nekem nem akar csin semmit, csak a nyomtatót(ami nincs)ajánlja fel.
Szal ha vki tud segíteni PLÍZ.
-
sanyez
csendes tag
Sziaszotk!
Segítségre lenne szügségem. Lightscribe et szeretnék írni a cd-re. Neroval próbálkozom, de ott mikor megnyitom a ''cover designer-t'' akkor ott csak borítókat lehet tervezni, cd re nem tudok semmit sem tenni(nero7 ultra edition) Ha esetleg tudnátok ebben segíteni nagyon megköszönném, mert nagyon sürgős lenne. Ja leszeddtem a ''cd labarel-t'' is de ott csak a borítót tudom csak megtervezni, megírni nem tudom. Előre is nagyon köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest