Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Projektor topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Tegnap este a Benq íróm is megérkezett, úgyhogy semmi akadálya a címkézésnek.
Neki is fogtam: háttérkép egy esküvői portré a párról, ráírva hogy ''Esküvőnk'' és apróbetűvel a lemez szélére, hogy ki készítette.
''Normal'' quality-t választottam, mivel a help azt írta, hogy a draft csak szövegekre jó és halványabb, viszont a Normal már professzinális kinézetű lesz. Hát nem az lett. 27 perc alatt írta meg, és az apróbetűs szöveg olvashatatlan, a nagyobb szöveg körvonala pedig nagyon töredezett. (C64 feeling
Ma reggel megtaláltam a hiba okát a ''more'' gombocska alatt: automatikusra volt állítva a felbontás, ezt amint felnyomtam 1200 dpi-re máris szép körvonala volt mindennek, és olvasható.
Erre figyeljetek!
Más.
Várható-e vajon hogy a közeljövőben más színű LS lemezek is forgalomban lesznek? Nem szines, az még biztos messzebb van, hanem úgy értem, nem ez a világosbarna felület, hanem mondjuk piros, kék, stb.
Kémiai okai vannak, hogy jelenleg barna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest