Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Elolvastam, de nem igazán értem a képet. Mert az színes. Namost a LS az meg barna és árnyalatai. Ez meg kék
Meg van benne fekete folt is. Namost nem értem, hgoy ha az adat oldalra írtál, akor az hogy látszik így. Meg azért sem értem, mert az adat oldalra nem is lehet LS-t csinálni, mert a cd/dvd azon oldalán nincsenek is a pozicionálást segítő színes csíkok.
Szóval sry, de a képet nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Le Mans Ultimate
- Arena Breakout: Infinite
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 36500 TBW - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg van benne fekete folt is. Namost nem értem, hgoy ha az adat oldalra írtál, akor az hogy látszik így. Meg azért sem értem, mert az adat oldalra nem is lehet LS-t csinálni, mert a cd/dvd azon oldalán nincsenek is a pozicionálást segítő színes csíkok.