- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Milyen asztali médialejátszót?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
nem vagyok szakértö csak régota használom ezt a technikát de talán még ezt sem mondanám...
aki szakértö az mondjuk ppeter...
de rég járt itt...
ezt a probléma nálam is elöjött kb 23 perc volt egy normál rajz az 1.2 es el 18 de halványabb a kontrasztnövelövel meg 28 perc tehát szerintem nem lett gyorsabb ha gyorsabban csinálod halványabb viszont erröl olvastam egy másik forúmon hogy elvileg it is emelkedik emelkedett a dpi szám azt nem tudom hogy a jelenlegi iróm hány dpi viszont mintha 1040 et olvastam volna az újabb holmikra MONDOM NEM TUDOM MÁSTÓL OLVASTAM LEHET AKÁR KAMU.
Amugy látam már olyan klassz képet és tök szar LS lett belöle és volt olyan fotom ami tiszta szita volt a kevés képpont miatt és klassz LS csinált belöle arra már rájöttem ha sárga vagy fehér és kontrasztnövelö nem sokat segit de ha a gamman besötétited a képet az élvezhetöbbé teszi[link]
az hogy külsö vagy belsö egy iró szerintem nem számit viszont ugyanugy ahogy vannak irófajták amik kedvelnek egyes lemezeket elképzelhetö hogy LS ben is van szeret nem szeret... de ez csak feltételezés.
a szines lemezeket láttam én is a neten de nem tudok roluk semmit ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt [link] ha esetleg nekik irsz talán adnak felvilágositást mikor lesz.
Amikor még nem volt H22L és szerettem volna nekik irtam és itt is volt szinte elsönek kapható (igaz a végén nem náluk vettem mert nem voltak nyitva ezüstvasárnap és nem fogadták el a sodex utalványt)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" SATA SSD - 250GB - Samsung 860 EVO
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 04/30 FRISSÍTVE! - 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest