Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Elkészültem az egyik Speed Champions Formula-1 autóval. A szett száma szerint haladok sorban, elsőnek a 77242-es Ferrarit raktam össze, utána jön a 77243-as Red Bull, végül a 77251-es McLaren zárja a sort.

Azt kell mondjam, meglepetés volt számomra, de a Ferrari összeépítése nekem 3 órát vett igénybe. Azt hittem, hogy majd egy nap alatt ötöt is összerakok, de nem így történt. Persze ez egyáltalán nem negatívum, sőt, örülök neki, legalább tovább tart az építési élmény.

A készlet főleg kis elemet tartalmaz, emiatt nagy kezűeknek jobban kell figyelni. Építés során néhány illesztésnél csak egy pötty fogja az alkatrészeket, így ha óvatlanul nyúlunk hozzájuk, könnyen leesnek. Tetszik, hogy a minifigurát bele lehet ültetni az autóba, a bukósisakok miatt pedig nem látni, hogy nem a versenyzőről vannak mintázva.

Nagyon sok matricát kellett felragasztani az autóra, többek között emiatt is nyúlt hosszúra az összeépítés. A végeredmény egész szép lett, egymás mellett a 10 autó biztos nagyon jól fog mutatni együtt.

Holnap nekiesek a Red Bull-nak, remélem, hogy egy másikat is el tudok készíteni. Elméletileg az építésük különbözik, de biztosat majd csak azután látok, ha elkészülnek. Mindent összevetve nekem tetszik, még nem építettem Speed Champions készletet, de ez elnyerte a tetszésemet. :)

Új hozzászólás Aktív témák