Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na ucs star destroyer projekt elindult.
két fajta kiadása van, egy ami a régi szürke elemekből van, meg egy ami a bluish szürkékből. bricklinken csak a régi szürke van fent, de én átszerkesztettem az elemeket a bluishra, így jóval több magyar üzletben vannak alkatrészek és olcsóbbak is + még jobban is fog kinézni.
hosszú projekt lesz, 3000+ alkatrész, 400k alatt nem is kapni, remélem nekem 150-ből megáll, ennyi pénzem nincs sajnos, fél év mire ennyit ki tudok spórolni, de ráérek vele.
van pár ritka drága alkatrész, ezeket megpróbálom mással helyettesíteni ha tudom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest