Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Apple notebookok
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPQR301
tag
válasz Tyler Durden #58031 üzenetére
Minden vasárnapra szól, ha az appot használod. Az általános LEGO akció november 24-ig van, ahogy nézem.
-
balint82
senior tag
Egyik visszakuldott tallneck-et behúztam 21.9 - 2e kuponnal.
Köszi, aki visszaküldte
Google Pixel 4a
-
Ciccuka
veterán
A Bionicle Lego-k manapság már nem sokat érnek?
Ha jól emlékszem pár éve itt olvastam róla valamit vagy ilyesmi blogon:
jatekmuzeum.blog.huFel voltak sorolva a Lego-k változatai és néhány sok volt írva mindegyikről. Pl. melyik szériák buktak meg (Fabuland meg ilyesmik)
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
gaga33
tag
válasz HUN_Sector #58043 üzenetére
Ennyi röfi a Tsz-ben sincs.... Klónok háborúját megvivhatnád Codyék ellen. A 66 parancs. Nem csak leölnék meg is ennék őket. Bár fura hogy 12 részt láttam de egyikben sem ettek vagy ittak Bár ha zabáltak volna a páncél nem birta volna ki... Marketen 69 a csocsó ha valaki lecsapna rá....Bontatlan....
[ Szerkesztve ]
-
-
zsuha
aktív tag
-
törölt tag
válasz HUN_Sector #58011 üzenetére
Akkor te most nepper vagy?
-
ismet 25900 a tallneck emagon, ha letezik még valaki, aki lemaradt volna
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ayo
veterán
végre volt egy kis időm és összedobtam a holiday villamost viszonylag olcsóbb elemekből, már persze amennyire lehetett. nagyjából 15-17K lenne új elemekből.
igazából a szett többi része nem érdekel, boltban is csak a villamos volt érdekes és nem hiszem hogy óriási akciókat kapna 40-ről, szóval még kicsit finomítok rajta, aztán lehet a mikulás majd ezt fogja hozni nekünk.http://jateknaplo.blog.hu
-
adalbert1
veterán
Az a kard a vágáshoz kell majd?
-
addikt
válasz SPQR301 #57997 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki, nem is vágtam, hogy ekkora a polip. Igazság szerint a hajót is vmikor be kellene szereznem, mert előhalásztam pár kalózfigurámat régről + Ray-t is a közelébe tudnám rakni, de most, hogy látom a polip milyen jól mutat, ez is must have (: A tescos akció még tart vagy az csak 1 vasárnapra szólt?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
kbalage2
aktív tag
válasz Victoryus #58027 üzenetére
Lehet, kérdés hogy érdemes-e. Otthoni FDM nyomtatóval nagyon más lesz a végeredmény mint a fröccsöntött műanyag, valószínűleg az illesztésekkel is lenne gond mert az Ldraw file felbontása azért messze van attól hogy nyomtatásra kész legyen. Az ajtónak vannak különösen vékony részei, ott a stabilitás is kérdéses.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Ldraw-ból lehet 3d-ben nyomtatni valahogy? Az az elvetemült ötletem támadt, hogy összerakok feketében egy 5571 Giant truck-ot, de a baromi drága ajtókat kinyomtatom hozzá. A többi része nem tűnik vészesnek, nagyrészt sima egyszerű elemek. Krómozott emelek sem lesznek rajta. A szélvédőt lehet helyettesíteni 3db vagy2db olcsóbb ablakkal, végül is ezeknek a csőrösöknek amúgy is osztott üvegük volt régen. A felniken még gondolkozok, eredetit nyilván nem fogok venni arany áron. Eladni nem akarom, dísznek meg feketében is tökéletes, főleg ha sikerül megoldani a kivilágítást mikro ledekkel.Mivel ilyen böhöm nagy, lenne hely motoroknak is... álmodozás on
A másik ami tetszik a 9397 farönk szállító technic, vagy a 8258 Crane truck... Ez az új narancs színű autómentő valahogy fura nekem az aránytalanul nagy daruval.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Dilikutya
félisten
válasz maross #58025 üzenetére
42122 Jeep Wrangler 11 ezerért valóban jó ár.
De az ilyen 7%-os dolgokat rácimkézni is kár valamire, nem csak Black Friday-re, de máskor is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
alza black friday-en van egy-ket ak-nal kicsit jobb ajanlat. pl a ford raptor 37670ft. Fekte-sarga black friday feliratokra kell fokuszalni. vagy pl a 42124 terepjaro homokfuto 31780ft.
vegre megtaltam a keresot is, csak black friday cumok: [link][ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
apholyon
aktív tag
válasz magickonfig #58019 üzenetére
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
magickonfig
tag
Próbálok Pick a bricken összeállítani egy 90es évekre hasnolító wizzardot. Amit küldtetek [link] -et azon van egy jópofa összeállítás, de sajnos nem kapni már alkatrészeket hozzá.
Valaki közületeg esetleg csinált már costum wizzardot a lego.com honlapján ?
Amit találtam az a Hugsmead HP készletből a Prof. Minerva alapot tudnám elképzelni varázsló alapnak.ID: 6354762/76382
ID: 6350869/79155
ID: 4492341/6131
ID: 6315564/10052
ID: 6352820/79426
ID: 4492341/6131 -
HUN_Sector
őstag
válasz joe-ker #58015 üzenetére
Október 13. Ráadásul sima küldemény létére miután értesítőt bedobva átvettem a postán, küldtek egy sms-t, hogy átvehető a postán.
A sima külföldi - német az én esetemben - küldemény meglepő, de idehaza kap egy azonosítót a pesti központban. Kár hogy ezt másképp nem lehet megtudni, csak ha átveszed és megnézed a ragacsot, aztán összeveted a tracking rendszerrel -
joe-ker
senior tag
Mikor rendelted? Nekem szeptember 28-i rendelés még nem érkezett meg.
-
joe-ker
senior tag
válasz HUN_Sector #58003 üzenetére
Kockaáruháznál 40k felett jár.
-
-
gaga33
tag
Jó lakoma van kilátásban ha megnőlnek
#58010 Gratulálok ez jó tapizás volt.... Ezért nem jut hóember -
apholyon
aktív tag
Volt 10 szabad percem és épp Tesco mellett voltam, ráadásul most -25% minden Lego ugye, így 1.2k volt a 23-as széria figura (mintha netről rendelném kb.)... Rávettem magam és megpróbáltam kitapizni a 4 (legalábbis általam annak ítélt) karácsonyi figurát. Egész gyorsan ment... vagy nagy szerencsém van, vagy totál gyökér vagyok, este kiderül... Ha utóbbi, akkor ugyanitt néhány figura új gazdáját keresi majd
Megjegyzés: Legalább 3 lovagot kitapiztam, ezek szerint itt senkinek sem kell... (nekem sem).
Kérdés: Ti is totál hülyének érzitek magatokat, mikor csillogó szemű gyerekek között a Lego-s polcoknál nekiálltok tapizni?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
czanga
őstag
válasz wolfcsibe84 #57998 üzenetére
Na ilyen gyorsan se cummantottam be még semmit....
Gondoltam megvárok valami infót róla, de látszólag zöld takaró kocka felszín mintával. -
Throme
veterán
válasz HUN_Sector #58003 üzenetére
Akinek ilyen kell és nem akar - nem tudom, mondjuk - 60k huf-ért vásárolni legót annak egy ajánlat, amit vagy elfogad vagy nem.
Máshol nem is látom így külön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OpenMediaVault
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest