Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Pötyi #46117 üzenetére

Ez így remek leírás volt de nem értem a lényegét:

Az olcsóbb elemárat nem magyarázza. A végén ki kell jönnie a mateknak. Ha elveszünk belőle elemet akkor nyilván még inkább drágábbnak kell lennie szumma az elemhalmaznak. Hacsak hozzá nem rak az illető a készlethez saját megunt alkatrészeket. :D
    De a statisztikás kérdésem igazából nem is az elemekből összerakott készletár elméletre vonatkozott úgyhogy gondolom a válasz sem... :)

Azon kívül értem. Mese nélkül is egy egyszerű osztás a képlet árazásra. Nyilván lehet ilyen is de nem erre voltam kíváncsi... :DDD Valahol olvastam ennél szofisztikáltabb árazási sémákról is. :)
    Azt már csak halkan mondom, hogy igazából az elemárazásra vonatkozott a kérdés. Tehát arra, hogy hogy nem 27Ft lesz minden elem ára... (amihez aztán irreleváns, hogy hozzáadunk-e fix 3Ft-ot, vagy 10%-ot, stb...).

(A min-max meg nyilván nagyot szórhat, de nem hiszem, hogy releváns az 1800 Ft-os ár a 40 Ft-os min és 260 Ft-os avg mellett.)

@magickonfig
    ebben nehezen fognak tudni belekötni a nagyokosok
    Őőő, ez most nekem szólt? Mert ha igen akkor nem tudom mibe kötöttem bele. :F

Új hozzászólás Aktív témák