- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
OliMac
csendes tag
Üdv! Néhány évtized kihagyás után visszataláltam a Lego-hoz és össze is raktam néhány készletet, amik érdekeltek (Saturn V, Lunar Lander, Empire State Building, Statue of Liberty) és ezek szépen be is töltötték a rendelkezésre álló helyeket a dolgozószobában.
Maradt még egy, amit szeretnék felépíteni: a Colosseum. Viszont nincs neki hely, ahova tartósan kitehetném, így miután elkészült, némi gyönyörködés után meg kéne válnom tőle.
Eladható szerintetek ez összerakva olyan áron, hogy én se járjak túl rosszul vele? Az építési élményre nem sajnálom a pénzt, de elkótyavetyélni sem szeretném a kész alkotást.
Mennyit veszíthet egy készlet így az árából? Semmi tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban. Vagy esetleg szétszedve esélyesebb? A újrazacskózás viszont reménytelennek tűnik ebben az esetben...Természetesen nem vevőt keresek, csak tanácsot kérek, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- Diablo IV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged