-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Djuree #13132 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy sose volt komolyabb Lego-m. És most lehet. Ez jó nekem is. És tényleg a kisfiam is oda és vissza van ezekért az űrhajókért. Rengeteget játszik vele. Most úgy alakult, hogy belefért. De ez nincs mindig így. "Anya" a legutóbbi két szettet nem is tudja. Nem ő otthon a főnök, de szerintem azért lesz mondanivalója a témával kapcsolatban.
Szóval tényleg nem fogom ilyen tempóban folytatni nyugi. Ezek tetszettek elsőre. UCS nekem nem pálya az áruk miatt. Ezek szépek dísznek is, a kisfiam is egész nap eljátszik velük, és én is Legoztam végre. Win-Win. Jövő hónapba meg Lego helyett költök majd a lakásra.
Tegnap megnéztük a Lego - Ultimate Factories részt.
Érdekes volt. Mennyi pénze lehet ennek a cégnek..re jó ég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged