Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Djuree #13132 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy sose volt komolyabb Lego-m. És most lehet. Ez jó nekem is. És tényleg a kisfiam is oda és vissza van ezekért az űrhajókért. Rengeteget játszik vele. Most úgy alakult, hogy belefért. De ez nincs mindig így. "Anya" a legutóbbi két szettet nem is tudja. Nem ő otthon a főnök, de szerintem azért lesz mondanivalója a témával kapcsolatban.
Szóval tényleg nem fogom ilyen tempóban folytatni nyugi. Ezek tetszettek elsőre. UCS nekem nem pálya az áruk miatt. Ezek szépek dísznek is, a kisfiam is egész nap eljátszik velük, és én is Legoztam végre. Win-Win. Jövő hónapba meg Lego helyett költök majd a lakásra.
Tegnap megnéztük a Lego - Ultimate Factories részt.
Érdekes volt. Mennyi pénze lehet ennek a cégnek..re jó ég.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Ingatlanos topic!
- Kedvenc zene a mai napra
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest